30.04.2010

Oameni vs. animale



Drepturile fundamentale ale omului, familiei sale si ale societatii in care traieste
vs.
Drepturile cainilor maidanezi
...............................................................................................................................................
CONSTITUŢIA ROMÂNIEI

Dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică
ARTICOLUL 22
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.
(2) Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant.

..................................................................................................................................................
Cainii vagabonzi din Capitala: castrati la Primarie, ucisi la Prefectura
Miercuri, 28 Aprilie 2010, ora 11:36
http://www.ziare.com/articole/medic+ucis+caini

Daca Prefectura Capitalei propune eutanasierea cainilor vagabonzi, viceprimarul Victor Iovici sustine ca Primaria are un proiect de sterilizare. Viceprimarul Capitalei, Victor Iovici, declara ca solutia propusa de primarie este sterilizarea, iar proiectul se desfasoara in colaborare cu Facultatea de Medicina Veterinara si cu cabinetele veterinare. Reprezentantul Primariei recunoaste ca numarul de caini vagabonzi sterilizati este destul de mic si ca se incearca cresterea numarului de cabinete unde se sterilizeaza. "Noi avem un proiect in colaborare cu Facultatea de Medicina Veterinara pentru sterilizarea lor. (...) Dorim sa facem aceasta sterilizare cu mai multe cabinete ca sa fie eficiente, noi am sterilizat si pana acum, dar doar la societatea noastra, sterilizam si acum, dar foarte putin", a declarat viceprimarul, la Realitatea FM. Viceprimarul mai promite si infiintarea Politiei Animalelor, care ar urma sa supravegheze ca posesorii de animale sa isi indeplineasca atributiile, sa nu ii lase prin parcuri si sa nu ii plimbe fara lesa. Prefectura Bucuresti propune eutanasierea cainilor vagabonzi, in cazul in care cineva nu ii revendica de la adaposturi in 7 zile. Atanasoaei: Numarul cainilor eutanasiati depinde de societate. Propunerea legislativa a fost prezentata marti, de prefectul Capitalei, Mihai Atanasoaiei, dupa ce a fost inaintata saptamana trecuta Comisiei pentru Administratie Publica din Camera Deputatilor. Pentru eutanasierea cainilor ar urma sa ...

Suceava: Tanara sfasiata de doi pitbulli
Miercuri, 31 Martie 2010, ora 14:35
http://www.ziare.com/articole/medic+ucis+caini
O tanara din satul Rotunda, judetul Suceava, a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost sfasiata de doi metisi de pitbull. Satenii sunt indignati, pentru ca acest caz nu este singular. Incidentul vine la aproape doua luni, de cand aceleasi patrupede au ucis un batran din sat si la aproximativ sase luni de cand au mutilat o avocata, scrie Evenimentul Zilei online ...
Fetita sfartecata de caini, la Constanta
Duminica, 13 Aprilie 2008, ora 17:33
Medicii legisti au confirmat ipoteza ca fetita de numai sase ani gasita sfasiata pe un camp de la marginea municipiului Constanta a murit din cauza unor muscaturi de animal, cel mai probabil a unor caini, transmite NewsIn ... Fetita era singura la parinti.

Japonez ucis de un maidanez
30 Ianuarie 2006
Scena incredibila in centrul Capitalei. Un japonez (presedinte al reprezentantei Koyo in Romania, presedintele Asociatiei Romano-Japoneze) a murit dupa ce a fost muscat de un maidanez in Piata Victoriei, chiar langa Guvern. Barbatului de 68 de ani i-a fost sectionata o artera de la picior, rana in urma careia a pierdut mult sange.

Batrana ucisa de o haita de caini
Luni, 14 Septembrie 2009
Intr-un lan de porumb, la marginea satului iesean Ciortesti, o batrana de 77 ani si-a gasit sfarsitul dupa ce a fost atacata de o haita de caini. Batrana Eleonora Mihai a fost pur si simplu sfasiata de patrupedele infometate. .....
In urma cu o saptamana o fetita de zece ani din localitate a fost atacata de aceeasi haita de caini. Simona Bodron s-a dus la magazin sa cumpere peste si, in timp ce se intorcea acasa, o haita de sase caini i-a iesit in fata ...
INTREBARI:
1. Oare acesti caini maidanezi liberi ... erau sau nu erau sterilizati ?
2. OARE, CEI CARE SUSTIN CAINII MAIDANEZI SE SIMT CUMVA RESPONSABILI/VINOVATI DE SUFERINTA/MUTILAREA/MOARTEA ACELOR OAMENI?

35 de comentarii:

ghita1964 spunea...

Caterinca asta cu sterilizarea nu este altceva decat o noua metoda de a "mulge" banu public!Au ajuns cainii mai importanti decat oamenii in tara asta!Batranii fac imprumuturi la C.A.R. pentru bani de imormantare,medicamente ori mancare,pentru ei nu avem bani...avem pentru cainii!Pfuiii!Parca toti cainii europei s-au adunat in Romania!Alo!Hingherii voi nu mai adunati nimic?

cercetashul spunea...

Ghita, stiu oameni care se plang ca nu le ajunge salariul/pensia ca sa-si cumpere mancare, imbracaminte, medicamente, sa plateasca intretinerea/darile, ... dar cumpara mancare pentru cainii maidanezi!

Ghita, stiu oameni care clameaza drepturi fundamentale (de bunastare si viata) ale cainilor (maidanezi sau nu), dar incalca drepturi fundamentale ale oamenilor de langa ei, fara a avea pic de frica de Dumezeu!

Oameni care sustin dreptul la viata al maidanezilor, dar nu le pasa de dreptul la viata al celor atacati/mutilati/omorati de maidanezi!
Oare, au citit vreodata Constitutia?
Oare se intreaba vreodata cum ar reactiona daca ar fi atacati/mutilati de maidanezi sau familiile lor cum ar reactiona daca ar fi omorati de maidanezi?

Oameni care sustin drepturile maidanezilor spun ca au un suflet mare, in schimb se poarta mizerabil cu alti oameni!

Ar mai fi si altele! ... Si alte categorii de oameni!

cercetashul spunea...

Oare, Monica Davidescu si Oana Zavoranu vad caini maidanezi cand merg in strainatate? Sau se gandesc la cei care nu merg cu autoturismul, acestia nefiind protejati de atacul maidanezilor?

Oare, dl. Vadim Tudor vede caini in Bruxelles, in jurul Comisiei Europene, cum se vad in jurul
Guvernului?

Oare cum ar reactiona acestia daca maidanezii i-ar ataca sau le-ar ataca familia? I-ar iubi si sustine la fel de mult?

Ar trebui sa se gandeasca toti la aceste aspecte, inainte de a face actiuni de imagine sau de capital politic!

INAINTE DE TOATE SI TOT, EXISTA DREPTUL LA VIATA AL OMULUI!

Anonim spunea...

http://www.gandul.info/news/sase-echipaje-de-hingheri-pazesc-traseul-unic-de-40-000-de-maidanezi-2502562

Adrian Stoica spunea...

Am trecut si eu pe aici ... cred ca sunt si chestii interesante, dar blogul e nevizitabil ... Daca intra cineva si da "nas in nas" cu comentariile, pleaca. Asta pe de o parte. Apoi, structurarea textului. Ca e copy-paste cat incape, asta e o treaba. Dar ca textul e ca un caltabos. Mai desparte paragrafele, mai fa o pauza, ca e greu de citit (ma refer la articolul cu privire la Vanga Dimitrova). Numai bine!

Anonim spunea...

Ptiu drace,ATENTIE,LA ZIUA DE MINE,BASESCIENI SI PEDELISTI DIN BURICUL BUCURESTIULUI.
Mine MAREAN CARE ESRTE-ISI SCOATE PUBLIC MUSCULATURA,OAMENII SI TRIBUL.
asa ca,eusebiu,iti recoamnd sa-ti gasesti un ,BOSCHET'ultra securizat,sa-ti iei cea mai buna armura,apa si mincare pt...............CITE=VA ORE.


haaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiii
nebunie d'omle,mare nebunie,o nerusinare mai mare nici ca se poate,auzi tupeu pe ,GUSTERII ASTIA,sa ioasa in strada ,hmmmmmmmmmmm.

FRANK ZAPA[KING] spunea...

comentariul de la ora 19,57 este al meu

F.Z.K.-scz.-l-am scapat din gresala fara a scrie nick-ul

Anonim spunea...

Domnule Adrian Stoica,

Am dat copy/paste si am alaturat situatii reale si drepturile constitutionale/fundamentale (dreptul la viata, sanatate fizica si psihica) ale omului, pentru a se constientiza ca VIATA UNUI OM ESTE MAI IMPORTANTA DECAT CEA A UNUI CAINE MAIDANEZ!

OARE, CEI CARE SUSTIN CAINII MAIDANEZI SE SIMT CUMVA RESPONSABILI/VINOVATI DE SUFERINTA/MUTILAREA/MOARTEA ACELOR OAMENI?

cercetashul

ghita1964 spunea...

De ce nu se poarta Oana Zavoranu si cu mama ei,asa cum se poarta cu maidanezii?

Anonim spunea...

- Pentru Adrian:
Măh Adriane, noi prin ograda asta avem o vorbă:
INTRĂ CINE VREA, RĂMÂNE CINE POATE!
deci:
AI VENIT, AI VĂZUT, AI PLECAT! ...DIN PĂCATE NU AI CUCERIT!
:))))))))))

PS1 Nu uita că noi avem o regulă pe aici.....cine se supără: HARŞTI TĂIEM NASUL!
PS2 Aici chiar dacă ne vezi scuipându-ne precum pisicile, suntem doar prieteni.....spunem ce vrem şi când vrem! Unii când vor să fluiere, FLUIERĂ!.....noi neştiind să fluierăm ne rezumăm să facem piş....CU BOLTĂ ŞI PRESIUNE!
PS3 Trafic? Nu ne interesează! Lasă-mi o adresă de e-mail şi am să-ţi trimit traficul....o să ai o surpriză! Maaaaaaare!
PS4 Dacă îmi laşi o adresă de e-mail, ca şi celorlalţi îţi dau drept de editare şi atunci ai să ai ocazia SĂ SPUI CE VREI ŞI CÂND VREI! De fapt marea zarvă din 89 pentru asta am făcut-o! Nu? Ca să putem spune ce vrem, când vrem şi unde vrem!

- Pentru restul "demenţilor": numai bine vă doresc! Eu încă nu am decedat! Continui să mănânc, să beau şi să fut! Atâta am învăţat, atâta fac!

- Pentru Zapa:
Zapo, ţi-am mai spus şi o mai spun: "MĂ CU BOLTĂ ŞI PRESIUNE" pe acţiunile lui Vanghele! În locul lui Ponta m-aş delimita răspicat de asemenea lepre! Dar cine ştie, poate şi Victor vrea să fie un "GARANTAT VANGHELIE"! Pentru faptul că a răscolit anumite "arhive", locul acestei lepre ar fi la Jilava... poate totuşi domnii de la justiţie şi interne vor lua la purecat dosarele acestui godac, care sunt "blocate" la Sectorul5! Ai auzit Blagooooo? LA SECTROUL 5 BĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ DOM' MINISTRU!
hihihi

- Pentru Securista mică şi naţionalistul turbat Ghiţă:
Mda ce să zic....părerea mea este mult mai dură şi se rezumă la un simplu slogan:
CREŞTEŢI COPII, NU CÂINI!
hihihi

-Pentru Burtică-Tatoo:
Mai eşti botoasă?
hihihi

- Pentru COT (Cooperativa Ochiul şi Timpanul):
Beeeeei....mai răruţ că-i mai drăguţ!

Haides paides.

Anonim spunea...

Am uitat:
- Pentru ştiu eu cine:
mesajul tău off-line m-a enervat teribil!
- Pentru ştiu eu cine (dar nu cel cu mesajul off-line)

ATÂT TIMP CÂT LA CÂRMA PDL SE AFLĂ VIDEANU ŞI BLAGA, PARTIDUL SE DUCE DE RÂPĂ! ESTE NECESAR CA ACEŞTI DOI INDIVIZI SĂ FIE REJECTAŢI ŞI NETWORKUL LOR SĂ FIE PUS PE DISABLE! PDL ARE OAMENI VALOROŞI CARE SUNT BLOCAŢI LA MANTINELĂ DE ACEŞTI DOI SFORARI!

PS Fraierule, că să nu-ţi plesnească guşa şi să nu ţi se bulbuce ochii în cap, bea un pahar de apă, trage aer în piept şi după aceea numără până la 10!

ghita1964 spunea...

Buna dimineata,tuturor!
Ai dreptate bre!Cu aia doi la carma se duce naibii credibilitatea PD-L!Nu am nimic de a face cu PD-L-ul,insa aici trebuiesc alegeri corecte si nu liste gata facute!Treaba lor!Sa se spele pe cap dl.Boc cu ei!
Pe mine de astazi inainte nu ma mai intereseaza decat
LEGEA COJOCARU,iar daca nu o vor lua in seama,atunci o sa ma intereseze doar PARTIDUL REZULTAT IN URMA CAMPANIEI DE STRANGERE DE SEMNATURI de la OTV!Atat!

Anonim spunea...

Ghiţă fută-te purici!
ATÂT TIMP CÂT ALEGERILE AU FOST VALIDATE ÎNSEAMNĂ CĂ ELE AU FOST CORECTE, PUNCT!

- mda şi eu personal aştept multe de la acest partid. Un gospodar ca Onţanu, o intelegenţă precum Diaconescu, o onoare şi o replică răspicată precum a lui Oprea, un verb ca a lui Nicolicea mă fac să cred că acest nou partid o să aibă ceva de spus în politica României!
Absolut niciodată nu am aşteptat de la politicieni să aibă onoare sau să se ţină de cuvânt, dar repet:
INFLEXIBILITATEA CAZONĂ A LUI OPREA, PARCĂ, PARCĂ ÎMI DĂ UN ÎNCEPUT DE SPERANŢĂ!
Binînţeles că sonatul pământului Zapa o să sară de cur în sus de 3m şi o să facă precum cimpanzoiul în cuşcă bălăcărindu-mă ca la uşa cortului, dar pe mine, monument de nesimţire fiind, mă doare-n başcheţi precum pe Mihai Viteazu!

- Hmmmmm legea Cojocaru? Hmmmmm, aici am părerea mea personală care precis o să te enerveze cumplit:
Eu consider că în afara lui Dinu Patriciu, căruia apucându-l de ceafa aia de porc împuţit i-aş strivi mutra de tăblia unei mese şi apoi i-aş trage un glonţ în ceafă ca să-i aşez creierii pe o farfurie, celorlalţi, TUTUROR, celor ce s-au îmbogăţit până acum, mai curat sau mai puţin curat, le-aş spune:
- Băăăăăăă, hoooooooo! Gata! Aţi furat! Ajunge! Aveţi bani! Apucaţi-vă de treabă! Ţara are nevoie de locuri de muncă, ţara are nevoie ca banii să circule!
Şi le-aş da graţiere la toate porcăriile. Dar! DAR!...dacă iar ar greşi: I-AŞ BELI! PUNCT!

Stefanya spunea...

Buna ziua,tuturor!

Anonim spunea...

Prea multa liniste in ultimele zile pe aici!Unde suntetii?

Anonim spunea...

PSD cumulează circa 8 milioane de euro datorii, dintre care 6 milioane de euro din campania prezidenţială a lui Mircea Geoană.O restanţă de un milion de euro figurează din campania pentru prezidenţiale din 2004 a lui Adrian Năstase. In acest moment social-democraţii nu au niciun plan pentru a le achita, ci doar pentru a menţine funcţionarea partidului la zi.

cercetashul spunea...

Buna seara tuturor!

Stefanya spunea...

Buna seara draga cercetash!Un pupic pe nasuc!

Stefanya spunea...

Ce faci draga cercetash?In ultimele zile c-am slabuta a fost miscarea pe aici....de ce oare?Unde o fi STAPANUL acestei ograzii?

cercetashul spunea...

Buna seara Stefy!
Pai miscare slabuta pentru ca lumea a fost plecata, poate!
Iar stapanul ograzii, Eusebiu umbla creanga si leneveste! :)

cercetashul spunea...

Dar de ce Adrian Stoica a facut observatii referitoare la comentariile de pe blog?

Prea dure sau prea desucheate? :):):)

Domnule Stoica ... CITITI DINCOLO DE CUVINTE! :) ... Este regula de baza a celor de pe acest blog!

Stefanya spunea...

Vorbea el de TIBERIU ce este (un monument de lene)dar vad ca-l ajunge din urma.....mda...altii au timp de plimbare si eu m-am saturat de atata munca....

Anonim spunea...

Nu umblu creanga enervantelor!

Stefanya spunea...

Dar cum umblii mataluta?De ce ma rog sunt enervanta?

Anonim spunea...

Umblu-n limbă după femei ţi eşti enervantă:
D-AIA!
:)

Stefanya spunea...

Mda......ce sa zic eu....sa ai spor la femei!

Stefanya spunea...

Sa aveti vise frumoase!Noapte buna!

FRANK ZAPA[KING] spunea...

haaaaaaaa,hiiiiiiiiiiii,prima saptamina din luna mai debuteaza promitator.
-MIRCEA GEOANA,zeul coalitiei politico mediatica,din anul 2009,cazut in dizgratie in anul de gratie 2010,este convocat la,AUDIERI'LA SE DIUL D.N.A.
Heeeeee,heeeeeeee,latul se stringe,si vorba aia,lantul se apropie de par.
daca datoriile lasate de geoana la partid,ar trebui sa nu intereseze pe nimeni,iata ca si acest lucru devine de interes public.
R.A.P.P.S.-lasind deoparte faptul ca FIUL GENERALULUI COMUNIST GEOANA,este chiriasul acestei institutii a statului,unde plateste o chirie modica,SUBVENTIONATA DE ROMANI,CRED CA DE INTERES AR FI FAPTUL CA:
P.S.D,DE PESTE 4 ANI NU PLATESTE CHIRIA PE SEDIUL DIN KISSELEF,chirie in cuantum de 30.000 DE LEI PE LUNA.
incercati o aritmetica simpla,inmultiti suma cu 48 de luni,si o sa vedeti ce suma frumusica datoreaza acesti derbedei statului roman.
Daca insa o firma ar datora aceasta suma,ar fi de mult executata.........
MORALA?E BINE SA FII PARTID SOCIALIST,NU FIRMA PRIVATA.

FRANK ZAPA[KING] spunea...

Si ce daca PSD are datorii fata de stat,si ce daca de 4 anii PSD arata curul R.A.P.P.S.?
faptul ca ofera carduri cu tot felul de gratuitati membrilor noi PSD-este grija acestui urmas al PCR.
Ceilalti...............e treaba lor,ca deh,POMANA TREBUIE SA FIE LA EA ACASA.
ca nu mai sunt mici si bereGRATIS,ci alte pomeni,nici nu mai are importanta,important e ca.........
,SE DA GRATIS FRATILOR LA..............SEDIUL OCUPAT ILEGAL DE............PARTIDUL TICALOSILOR,P.S.D.

Stefanya spunea...

Audierea a luat sfarsit.....

Stefanya spunea...

Vad ca unele persoane jubileaza deoarece PSD-ul are probleme.....nu ma irita aceasta problema era de asteptat sa se intample aceste lucruri acum ptr mine acest partid pentru care voi lupta va insemna un singur nume Iulian Iancu DEPUTAT!

Stefanya spunea...

Nu ma intereseaza cine si de ce este chemat la DNA pe mine ma intereseaza un singur nume IULIAN IANCU si ceea ce a facut el ptr colegiul care il reprezinta .......ptr el am luptat si voi lupta in continuare .

Stefanya spunea...

Deci suntem un partid de ticalosii,Frank?

ghita1964 spunea...

De ce treaba sa se apuce bre?Tu nu vezi ca in intreaga Romanie nu au fost instare decat sa devalizeze firmele pe care le-au cumparat pe nimic?80% din industria care a platit datoria tarii pe vremea impuscatului este astazi TOPITA!Nu vezi ca ei se cred dumnezeii economiei romanesti si daca-i pui sa creeze ceva sunt zero,pentru-ca ei nu stiu sa faca ceva,ei stiu numai sa distruga?
Nu vede-ti cum se poarta cu muncitorul care lucreaza in firmele patronate de ei?Parca-s pe mosia lui tat-so si muncitorul trebuie sa fie bucuros(daca se poate sa miste din coada)ca primeste o coaja de paine!Ei,ticalosii uita ca MUNCITORUL umple conturile lui de idiot!Ce se intampla cu tara asta daca mai emigreaza inca 1000000 de muncitori activi?Vai de capul lor ar fi!Idiotii cred ca daca aduc chinezii ori alti mauri pot inlocui clasa muncitoare?Cat de redusi sunt!
ps.1
Ma refer la alegerile din PD-L!Alegeri nu liste gata facute!
ps.2
Nu sunt de acord sa fie iertati!LA PUSCARIE TOTI HOTII!Nu demonstrezi cu acte,nationalizare si putina "inghesuiala" si mai multa atentie la sapun!Auzi DINULE?Auzi Mircia?Da tu Ady?Futu-va pamantul vostru de banditi!Ce v-as imblatii vreo doua furci pe bulevardu' schinarii,cacanarilor!

Stefanya spunea...

Eu nu ma mai plang de criza sau ca nu merge treaba.....muncesc 16-17 ore pe zii si sambata si duminica m-am dedicat total muncii si nu ma mai intereseaza de ceilaltii imi vad de ograda mea sa fie curata si sa prospere sa se oftice dusmanul..

Arhivă blog