01.04.2010

Curva dacă nu-i fudulă, nu-i târfă de-ajuns!

Este 07.30 şi încă nu m-a luat somnul beleuzind-o de ieri seară pe blog-uri şi site-uri. Tocmai anunţă la realitatea lui SOV că RATB-iştii au pus-o de-o grevă spontană şi acum îl aşteaptă pe Dinţişor că să facă ceva negocieri cu el! (nah Oprescule dacă mi-ai oprit curentul şi m-ai făcut s-o plătesc pe babă ca să-ţi dea de blestem la Caşin!....iaca nah belea de grevă!). Bun, deci beleuzind-o aiurea prin virtual, am nimerit şi prin grădina Vox Publica, unde am avut dezagreabila surpriză să dau peste deontoloaga madamă Săftoiu. Şi ce credeţi că făcea madama? DEONTOLOGEA! Când aud de Săftoaica voma îmi urcă-n gât! Această fomistă, adunată de pe drumuri de marinar, făcută mare doamnă la palat, unde i se faceau toate poftele "sufleţelului ei" (că uite aşa ne trezirăm cu lopatarul, mare şef de "serviciu" şi spun "lopătar" nu în sensul "lopeţii", ci în sensul "coarnelor de cerb" înfipte zdravăn de madama-i soţie exact în creştetul capului), vine acum şi ne vorbeşte deontologic despre principii democratice de prin Elveţia aplicabile la noi! Deci, această madamă care:
1. a fost prinsă de bagabonţii de la Cancan, cum şi-o trăgea gospodăreşte cu ginerele lui Meleşcanu într-un apartament din buricul Capitalei.
2. l-a trădat pe Traian Băsescu, plecând din curtea Cotrocenilor în curtea lui Patriciu.
3. i-a furat video-casetele nătărăului de Tătaru şi le-a vândut lui Patriciu care la rândul lui, după ce le-a prelucrat un pic, "le-a scuipat" pe piaţă în timpul prezidenţialelor
ne explică cum stă treaba cu "Recall-ul Parlamentului". Am citit şi m-a pufnit râsul, văzând argumentaţia şi logica-i îngălată! Nu pot a mă abţine să nu fac un pic de băşcălie şi să mă piş cu boltă & presiune pe produsul gândirist emanat de neuronii-i scălâmbi! Buuuun, deci:

Madama spune:
"Democratia politica ofera posibilitatea de a ne alege noi insine guvernantii. In egala masura, nu ne garanteaza ca toti cei alesi sunt competenti si cinstiti"
Eu spun:
Bre madamo ex-amantă a lui Imre, democraţia, democraţia "sănătoasă", împiedică prin pârghiile pe care le are la dispoziţie ascensiunea lichelelor incompetente şi necinstite. La noi democraţia nefiind sănătoasă, fiind şchioapă, aceste lichele incompetente şi necinstite precum eşti şi tu, încă mai păcălesc electoratul cu niscaiva pungi pline de salam, făină şi ulei, pentru a le da votul care le deschide drumul la butoiul cu miere!

Madama spune:
"Tu, alesul, iti asumi niste responsabilitati si spui ca ai nevoie de patru ani ca sa le duci la indeplinire"

Eu spun:
Bre madamo ex-amantă a lui Imre, dacă nu-s prea endescret, matale ce responsabilităţi ţi-ai asumat?

Madama spune:

"Pentru parlamentar, cea mai la indemana scuza va fi chiar votul uninominal care arata bine in teorie. Aceasta sistem electoral ar fi urmat sa curete si sa improspateze atmosfera politica. In practica, insa, parlamentarul ales pe vot uninominal nu difera foarte mult de cel ales pe lista"

Eu spun:
Bre madamo ex-amantă a lui Imre, diferenţa dintre parlamentarul ales pe liste şi parlamentarul ales pe vot uninominal este enormă. Dacă tu parlamentar ales pe vot uninominal, atunci când la terminarea mandatului vii la mine să-ţi dau din nou votul, eu te intreb:
- Beiiiii nea parlamentarul, acu 4 ani când m-ai rugat să-ţi dau votul, mi-ai spus că-mi pui ceas cu cuc la poartă! Mi-ai pus?
Tu ca parlamentar ai două variante de răspuns:
Varianta A: când tu spui "DA ŢI-AM PUS!".....şi io electorul îţi dau votul din nou!
sau:
Varianta B: când tu spui "NU ŢI-AM PUS!".....şi io electorul ţi-o dau în gură!(exact cum ţi-o dă Patriciu când te cheamă să-l desfunzi! De două ori pe lună! Sub biroul de mahon! Ştii tu care! Şi la ce etaj!). Deci ai înţeles bivoliţa tatii cu aluniţă pe buca stângă cum stă treaba cu "lista" şi cu "uninominalul"?

Madama spune:

"Nu pot insa sa nu adaug ca mi se pare nefiresc ca intreaga clasa politica sa fie redusa la imaginea de “imbuibati”, “nesimtiti”, “nepasatori”, “trantori”."
Eu spun:
Bre madamo ex-amantă a lui Imre, mie nu-mi place să fac generalizări. În plus, tu te crezi: îmbuibată, nesimţită, nepăsătoare şi trântoriţă? Neeeeeeeeee, eşti doar o fomistă, o trădătoate şi o curvă care i-a otrăvit căsnicia nătărăului ăla de ungur!

Madama spune:

"Exista o solutie practicata in cadrul democratiei nord-americane si in Elvetia, cea a institutiei “recall-lui”, a rechemarii reprezentantului. In mare, ‘recall-ul” are semnificatia destituirii unui deputat sau reprezentant, destituirea fiind determinata in mod direct de vointa alegatorilor sai. Procedura este declansata printr-o petitie semnata de un numar de alegatori din circumscriptia unde a fost ales parlamentarul, situat intre 10 si 35 la suta din total, prin care se va solicita destituirea reprezentantului. Urmare acestei actiuni, se vor organiza alegeri partiale. Legea nu permite insa exercitarea acestui drept de rechemare decat o singura data in timpul mandatului"
Eu spun:
Dacă democraţia noastră ar fi "sănătoasă", aplicarea acestei proceduri ar fi o idee bună! Dar democraţia noastră fiind şchioapă, cine-mi garantează mie că şeful tău, ăla pe care-l desfunzi tu bilunar stând în genunchi sub biroul de mahon, folosindu-se de banii obţinuţi din amanetarea subsolului ţării, nu se duce în colegiul X, unde parlamentar este un Z, potrivnic lui, şi dând câte-o sută de euroi celor 10-35% din electori îi determină pe aceştia să declaşeze această procedură, că deh, ce nu face românul pentru 100 de euroi?

Madama spune:

că a întrebat colegii şi aceştia au cam strâmbat din nas invocând diverse motive privind inoportunitatea acestei proceduri.
Eu spun:
Motivul pentru care nu este aplicabilă la noi această procedură din punctul de vedere al cetăţeanului care nu crede în virtuţile şchioapei democraţii, l-am expus mai sus. El diferă total de adevăratul motiv al parlamentarilor. Parlamentarii nu doresc aplicarea acestei proceduri, deoarece ea i-ar aduce la mâna cetăţeanului şi ar exista oricând pericolul ca investiţia de zeci de mii de euroi pe care ei făcut-o la alegeri, să nu mai fie recuperată prin pierderea poziţiei de parlamentar!
Ar mai fi multe de spus dar cred că ajunge, nu de alta dar mi-a venit somnul. Totuşi de încheiere, stimată madamă, ţi-aş sugera ca înainte de a mai "deontologi" prin diverse ziare şi pe la diverse posturi de televiziune să faci vreo zece paşi în spate şi să dispari din zona politicului! Această dispariţie ar fi benefică, liota lichelelor, curvelor şi trădătorilor reducându-se cu un exemplar! CU TINE!

6 comentarii:

ghita1964 spunea...

Buna dimineata tuturor va doresc!

ghita1964 spunea...

Mai Eusebio ce dialoguri!Deci ea a fost tradatoarea!

ghita1964 spunea...

Am citit!Ce figuranta bre!Cum naibii a luat-o in staf dl.Basescu?Stiu de ce,da nu vreau sa raspund!Sa vad tu raspunzi?

lulu spunea...

Oho, de mult n-am ami ras asa de bine heheheh! Moare doamna ex, ex, ex de inima daca citeste hehehehe!

lulu spunea...

of...mai....

Anonim spunea...

01.04.2010, 11:22
Este ştiut de mulţi că din păcate Traian Băsescu are o mână extrem de proastă la oameni!

01.04.2010, 13:11
Ce tot oftaţi atâta superbă doamnă?

Arhivă blog