06.04.2010

Răspuns.

"Cineva" îmi tot prefute memoriile la telefon ca să-mi exprim părerea referitor la "DIVORŢ"!

PĂRERE:
Este o josnicie de rahat, pe care nu o iau în seamă şi nu o comentez! Este o josnicie de rahat pornită din curtea josnicei baragladine Patriciu, un individ fără caracter, o jigodie penală căruia funia i s-a cam scurtat şi deja a ajuns aprope de par! Altceva nu văd ce ar trebui să comentez......

Apropos de moralişti imorali şi moraliste imorale care ciclic îşi schimbă futacii între ele....recte, rectalele liberale Alina Gheorghiu şi Diana Tuşa! Au ăştia de la PNL o morală vecină cu futaiul în grup! Patriciu o oralizează pe Săftoaica, după care i-o trimite înapoi lui Imre s-o anal-izeze! Alina, dar nu Mungiu ci Gheorghiu, după ce şi l-a băgat pe Bogdan Olteanu prin toate orificiile (doar, doar, i s-o repara tenul fătălăului), acum i l-a pasat lu' Sexi Diana Tuşa brăileanca că deh, are gura mai mare şi mai capabilă.... te doare mintea frate! Zici că-i Comuna Primitivă în PNL! Nu mai ştii care cu care se babardeşte! Bleahhhhh.....CURAT MORALITATE DOM'LE!

PS Ultima şi cea mai tare "mondenitate" este că acum vreo trei săptămâni, Prima Doamnă a PNL-ului ,în virtutea vremurilor din studenţie şi-a tras-o cu un fost coleg de facultate! Şi-a tras-o de au rupt patul, mai precis piciorul din dreapta de la capul patului! Deh, şi-a tras-o peneleşte...adicălea mai mult pe dreapta! ....bietul Floricelu'!
NOTĂ: Precum VC Tudor, spun că ceea ce am scris mai sus despre PNL este un pamflet, reale rămân doar futaiul Adinei, schimburile de parteneri, morala penelistă a coţăitului în grup şi problemele pe care le are acum baragladina de Patriciu cu oul din dreapta! Fii fără grijă coane Dinule că foarte curând nu o să mai ai probleme cu ouţele. deoarece cazahi ţi le vor tăia!

26 de comentarii:

ANONIMUL VENETIAN spunea...

BEY EUSEBIU,mai omule,da ceva tot nu prea se leaga.
in vreme ce astia se fut de rup pamintul sub ei,penele'se imputineaza,se imputineaza.
in ritmul asta ,nu-i de mirare daca vor incapea toti intr-un lift.
acolo sa vezi futai.
dar,atit deaocamdata,mai tirzior o sa va spun maxima zilei.

LuMassa spunea...

Mi-e rau, ma prapadesc de ras citind frumoasa postare....O Dio, sper ca n-am luat-o razna razand de una simgura..... Bai da' ce activitati politice au astia, eu saraca credeam in naivitatea mea ca realmente muncesc ptr patrie...culmea ei chiar "muncesc" mor de ras

Anonim spunea...

Vad ca Gabriel Berca a plecat de la PNL .De ce oare?

Anonim spunea...

Cine a urmărit atent apariţiile sale în emisiunile de pe zona politicului, dacă ar fi analizat prestaţiile acestuia situîndu-se în afara cercului ar fi observat că este un individ al dialogului cu un discurs echilibrat şi nedisproporţionat faţă de realitate!
În rest....hmmmmm cine ştie ce o fi?....oricum, am mai spus-o şi o repet: dispariţia PNL este pe aproape, groparul şef Dinu Patriciu împreună cu păpuşelul său gonflabil Crin Antonescu săpând de zor şi cu mult sârg la groapa unde o să fie înmormântat acest partid.
Alt aspect este că pentru foarte mulţi membrii PNL, chiar dacă nu au curajul de a o spune, apropierea partidului de zona stângii este o mare porcărie!
Mai mult ca sigur că există şi motive care ţin strict de interesul individual dar asta-i altă mâncare de peşte.

Anonim spunea...

Mda....

Anonim spunea...

Dacă tu ştii altceva spune! Eu am spus părerea mea! În afară de asta, cei care mă cunosc ştiu că nu-mi plac trădătorii, cum ar fi libidinosul de Stolojan, care oricât ar fi de vechi în PDL, acest nemernic tot un trădător rămâne! Despre Berca nu se poate spune că este trădător, deoarece el pleacă acum când alegerile s-au terminat demult! Orice membru de partid are voie să părăsească o formaţiune atunci când el consideră că acea formaţiune, ideologic şi chiar financiar, nu-l mai reprezintă!
Personal, din punctul meu de vedere Berca este un câştig pentru PDL având totdeauna un discurs echilibrat şi extrem de sobru. Captează totdeauna atenţia auditoriului prin calmul şi prin tonul vocii sale, nu bate câmpii, nu este mahalagioi, ştie să fenteze totdeauna subiectele incomode! În plus vine din zona Bacăului unde, a nu se uita, este fieful lui Hrebe!

Anonimule dacă eşti nou pe aici, te rog semnează-te! Nu neapărat cu nick de logare ci doar cunun nick scris la sfârşitul comentariului. Este regula de căpătâi pe acest blog!
Dacă eşti vreun uituc din gaşca de demenţi ai acestui blog atunci schimb registrul intru în fibrilaţie neuronică şi zbier:
Băăăăăăăăăăăăăă semnează-te că-ţi trag cu borcanul de lecitină între ochi!
hihihi

o bacauanca.... spunea...

Da,ai perfecta dreptate in ceea ce ai afirmat aici.

Anonim spunea...

Cu infatuarea-mi megalomanică de neam prost, răspund răspicat:
ŞTIU!
hihihi....gata fug să mănânc!

o bacauanca spunea...

Pofta buna!

o bacauanca spunea...

Dumitru Sechelariu, trimis în judecată pentru cumpărare de influenţă.

Stefanya spunea...

Fostul primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu, a fost trimis, astăzi, în judecată de procurorii anticorupţie. Cu o lună în urmă, anchetatorii au cerut arestarea preventivă a lui Sechelariu într-un caz de corupţie.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a lui Dumitru Sechelariu, acţionar şi consilier tehnic la SC Transport Public SA Bacău, pentru cumpărare de influenţă. În acelaşi dosar, sub aceeaşi acuzaţie, este inculpat şi Iuliean Şutu, director al societăţii, aflat în stare de arest preventiv. Potrivit rechizitoriului din februarie 2010, citat de Mediafax, Sechelariu i-a oferit lui Iuliean Şuţu 77.400 de lei, “în scopul cumpărării influenţei a doi denunţători, pentru ca aceştia din urmă să intervină pe lângă judecători ai Curţii de Apel Bacău, membri ai completului de judecată învestit cu soluţionarea unui litigiu comercial în care era implicată SC Transport Public SA Bacău, în vederea obţinerii unei soluţii favorabile firmei la care inculpatul Sechelariu Dumitru era acţionar”. La acel moment, societatea comercială se afla în negocieri cu un investitor deţinător al unui lanţ de supermarket-uri în legătură cu tranzacţionarea unui teren pentru care se plătise un avans, însă Primăria municipiului Bacău a contestat în instanţă dreptul de proprietate al societăţii asupra terenului. Pe 18 februarie, Şuţu a fost arestat preventiv pe o perioadă de 24 de ore, iar la data de 19 februarie 2010, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a dispus arestarea acestuia pentru 29 de zile. Dosarul a fost trimis la Judecătoria Bacău.

Anonim spunea...

pt draga holograma-cam tirziu s-au dexhis comunicatiile,acum eu nu pot folosi nimic.
anonimul venetian

ghita1964 spunea...

Eusebio trazneasca-n tulumba ta ca-n tabla,d-apoi nevoie am eu de poza cu ea?Poza cu Praga breeee!Nuuuu!Categori iti pun o vorba buna la babeta!
Am descifrat de ce are nevoie PDL de tot mai multe femei in parlament,a spus-o astazi Cristi Preda!Ghici cine o sa fie candidatul PDL la presedentie???Flebetea ta!

Stefanya spunea...

Buna seara Gheorghe!Ce liniste este in seara aceasta aici!

ghita1964 spunea...

No lasa Stefy ca imediat incepe "tircusu"!

Anonim spunea...

Să te audă Ăl de sus bre Ghiţă dar la câţi misogini şi fătălăi puţitori de labă sunt în România o să fie luptă mare! Dar până atunci mai avem....urmează întăi localele după aceea generalele şi la urmă de tot punem Febleţea Preşedinte!
Hihihi m-aş tăvăli de râs!

FRANK ZAPA[KING] spunea...

Asadar diana tuse.............zici hahalero?
pai din cite se spune prin tirg,DIANA TUSE,BRAILEANCA,are o mare slabiciune pt IOSKA.
aici din cite vad ai cam dat cu mucii in fasole.
asa ca pe ala care ti-a livrat informatia ai dreptul sa-l iei la suturi in fund.
ba mai mult,se pare ca doamna tuse,mare penelista,impreuna cu reporterul de teren IOSKA[IOSIF BUBLE] PESEDIST va pune in practica proiectul JOHANNIS-diana tuse fiind insarcinata cu ioska.
si uite asa visul lui CRIN ANTONESCU VA DEVENII REALITATE.

Anonim spunea...

frumoasa holograma miine dupa -masa voi fi deschis la dialog pe toate mijloacele.
anonimul venetian

ghita1964 spunea...

Ma aude Eusebio!Partida MARINARULUI a inceput!Intotdeauna am zis ca o femeie poate conduce la fel de bine(uneori mai bine)ca un barbat!El o stie cel mai bine,doar are trei in casa!
Cat despre actualul pnl...nu are decat sa se duca de rapa!Asta nu-i partid care sa reprezinte spiritul BRATIENILOR!E o sucursala a lui iliescu!

Anonim spunea...

Tu stii povestea din Curentul
[Modelul a fost folosit cu succes şi de Diana Tuşa: după ce ziarul „CANCAN“ dezvăluia, în ianuarie 2009, că Olteanu şi Tuşa au o relaţie de mai bine de doi ani, aceştia s-au despărţit, Olteanu aruncåndu-se (şi) în braţele Alinei, iar Tuşa în braţele lui Iosif Buble, jurnalist la Antene. În luna noiembrie 2009, Tuşa anunţa că e însărcinată şi Buble divorţează de soţia sa. Aşteptăm să vedem dacă se va produce şi căsătoria mult dorită de Diana, acum că mai are mai puţin de două luni pånă va naşte.]
noi stim povestea adevarata.
(sursa)

Anonim spunea...

Hihihi, meiiiii Zapa baci hahaleră mică ce eşti tu o hahaleră dispărută precum purcelul în portocale, tu nu ai înţeles că ale mele degete nu bat aiurea niciodată în taste?
Povestea dacă s-ar fi redus doar la ceea ce se spune în Curentul era o banalitate! Povestea însă a fost cu duceri şi intoarceri sincope şi niscaiva palme! Cert este că la mijloc a căzut dolofanul antenist, promoterul scenelor fierbinţi din acel Volvo care hmmmmm ar cam trebui să şi pună problema paternităţii copilului!.......dacă bebeluşul nu cumva are acnee!

Stefanya spunea...

Buna dimineata!O zi frumoasa sa aveti!

ghita1964 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

20.... 2008
1.BLOGUL lui Iosif BUBLE - IOSKA s-a mutat pe www.pesurse.ro .
2.Multumesc platfotmei blogspot si lui google pentru gazduire.

Familia -"Pe surse!";
Adicatelea Platforma e madam antena si google- Felix?
S-or lasa de gazduirea lu'BUbbles?
Gioaica

Anonim spunea...

20 octombrie 2000
BLOGUL lui Iosif BUBLE - IOSKA s-a mutat pe www.pesurse.ro . Multumesc platfotmei blogspot si lui google pentru gazduire.
Alo' familia Pe surse e acasa?
Ca multumirile de gazduire le da nea Google Felix la plic lu' Bubbles!
Gioaica

Anonim spunea...

Hihihi

Arhivă blog