23.04.2010

Răspuns pentru Zapa.

Zapa baci, dacă situaţia tactică o cere. TU DAI ORDIN ŞI EU EXECUT! Nu am ceafa precum taurul, spatele cât rastelul de arme şi creierul cât oul de bibilică DAR:


adică:

11 comentarii:

FRANK ZAPA[KING] spunea...

Nebunu' bucurestiului prin ce boscheti ai fost mazilit?
cu ce boschetari si aurolaci ai ,BENCHETUIT'?
te dadusem LOST IN SPACE-si aparusesi la rubrica-,BAIETI DE CARTIER TURTITI.
eu cind aud de baieti de cartier,JAR MANANC'
cu batut-o las-o mai moale,haaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiii,ocupate de restul,ca-i mai indicat.............
,DACA MAI POTI'?
HAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIII
Daca nu care cumva scirbavnicul,MADULAR'nu s=a transformat in DETECTOR DE...............GAZEEEEEEEEEEE.................GAZARULEEEEEEEEEEEE.
HAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIII
Si fii baiat salon, raspunde ca un om bine crescut.......
haaaaaaaa hiiiiiiiiiiiii


ca daca nu ma ,EXILEZ LA...............
LOVIN..................HAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIII
si sa vezi cum trag de acolo sub acoperire...........haaaaaaaa hiiiiii

FRANK ZAPA[KING] spunea...

C.C.R.-OLIMPUL ZEILOR[JUDECATORILOR]TICALOSI


Traian basescu,printre multe alte porecle venite din lumea TICALOSILOR este cunoscut ca si..........ZEUS.
Hmmmmmmmm,parca ca acum,in situatia in care se afla romania in lupta cu ,SISTEMUL TICALOSIT'n-ar strica ca cel putin pt un an sa fie ZEUS,iar democratia sa poata fi agatata rapid in cui,si peste romania sa ,POGOARE'un regim ultramilitarizat,dur,implacabil,cu curul spre democratiile occidentale,astfel incit tot ,CANCERUL COMUNIST SI CEL DEZVOLTAT IN ULTIMII 20 DE ANI SA FIE EXTIRPAT ,CU CELE MAI PERFORMANTE METODE.
Daca in lupta cu coruptia ,SORA NOASTRA DE GINTA LATINA-ITALIA,a institutit ,REPUBLICA PROCURORILOR'uite ca noi ticalosii din zona carpato-danubiano-pontic,folosim pt a inabusii curatarea statului roman ZEII DIN OLIMPUL CURTII CONSTITUTIONALE.
cred ca acum orice om cu un pic de judecata a inteles ca caracatita SISTEMULUI TICALOSIT,este foarte puternica si ca ,in spatele unor institutii aduse de democratie am bagat cele mai mari OTREPE COMUNISTE.
riscurile de a derapa defintiv sunt majore si cred ca e mare nevoie de o solidarizare a tuturor celor care gindesc la o romanie sanatoasa,curata si onorabila.
cred ca abia acum avem dimensiunea ,PUTREGAIULUI'instalat in societatea romaneasca.
CRED,deasemenea ca micile orgolii,invidii si ambitii ar trebui lasate deoparte si toata energia concentrata spre SISTEMUL TICALOSIT,care pe zi ce trece devine tot mai TUPEIST,OBRAZNIC SI AGRESIV,pina nu va fi prea tirziu.
cred ca societatea romaneasca ar trebuii sa puna toate tunurile pe C.C.R.-astia,au deraiat de tot........

FRANK ZAPA[KING] spunea...

In ultima vreme nu prea m-am ocupat de amicul,nostru elegant,alunecos si plin de ,FITZE'pe numele lui de scena ,EMIL HUREZEANU'
Acest domn aparent foarte plin de benevoletnta,este un sarpe ,fara clopotei,dar sarpe veninos.
Din postura de DIRIJOR,scenarist si coordonator,al celei mai perverse MANIPULARI,domnul cu pricina a iesit pe piata cu o ,CERERE'fara precedent,cerind lumii jurnalistice sa se ralieze PROTESTULUI REALITATEA-CATAVENCU,urmare a diferendului pe care compania il are cu A,N.A.F.
Folosind televiziunea lui vintu la indicatiile acestuia pe post de MACIUCA,IMPOTRIVA LUI TRAIAN BASESCU SI A GUVERNULUI TICALOSUL CU PRICINA, EMIL HUREZEANU,incepe sa-mi ridice mari semne de intrebare asupra moralitatii sale ,dar mai ales daca nu cumva zvonurile ca ar fi fost UN VOPSIT SUB ACOPERIRE'uitat de securitate nu ar fi cumva adevarat.
Prima data am fost contrariat cind s-a instalat pe post de CONSILIER'LA PIDOSNICUL NASTASE,dar am zis d'omle aste e,in tot raul ar putea fi si un bine.
numai ca,iata astazi il gasim in postura de PRESEDINTE LA REALITATEA -CATAVENCU,de unde lucreaza cu o ferocitate rara,rafinata in ale manipularii.
atita minciuna,pervertire a adevarului si excrocherie,rar mi-a fost dat sa vad.
dupa ce in campania pt presedintie s-au decredibilizat de tot,iata-i acum in primavara contraatacind din nou.
oare noi astilalnti nu ar trebuii sa avem nici un fel de reactie?

Anonim spunea...

Intrebare fitil:
Dacă Preşedintele a bătut palma cu Vântu ca să-l înfunde pe Patriciu?
Hihihihi....că eu m-am uitat la stânga, n-am văzut nimic, m-am uitat la dreapta, n-am văzut nimic dar când m-am uitat în Republica Moldova l-am văzut pe Vântu!!!!!!

"Hmmmmmmmm,parca ca acum,in situatia in care se afla romania in lupta cu ,SISTEMUL TICALOSIT'n-ar strica ca cel putin pt un an sa fie ZEUS,iar democratia sa poata fi agatata rapid in cui,si peste romania sa ,POGOARE'un regim ultramilitarizat,dur,implacabil,cu curul spre democratiile occidentale,astfel incit tot ,CANCERUL COMUNIST SI CEL DEZVOLTAT IN ULTIMII 20 DE ANI SA FIE EXTIRPAT ,CU CELE MAI PERFORMANTE METODE."

Mă enervezi Zapa baci! Când eu acum vreo patru luni ţi-am spus la Lovin pe blog despre dictatură tu m-ai înjurat vreo două zile la rând!
Acum vrei şi tu dictatură?...hihihi
Vezi bre zapa? D-aia în fiecare an se topeşte zăpada!

cercetashul spunea...

Hmmmm, dar cand ti-am zis eu ca as prefera un regim militarizat, decat debandada din tara, ce ai spus tu? Ai spus ''Musca-ti limba!'' ... Si ti-am completat ca nu am spus de un regim militarizat dictatorial, dar unul cu reguli stricte ca sa nu-si mai faca fiecare de cap, ca deh este democratie! ... Democratie prost inteleasa!

Toata lumea ofteaza dupa ce este in strainatate, dar de ce nu procedeaza ca acolo? Adica sa respecte reguli si legi! La noi este ''Las ca merge si asa!''

cercetashul spunea...

Stii in ce am fost/sunt implicata la nivel national si stii cat de bine a mers sistemul.
Initial a fost greu, dar cu eforturi si bunavointa din partea tuturor institutiilor (guvernamentale, cercetare, control, mediul de afaceri) si persoanelor implicate s-a ajuns ca dupa aproape 2,5 ani sa mearga totul foarte bine, iar echipa de evaluatori de la Comisia Europeana sa spuna ca sistemul XX este functional in Romania.
Toti cei care au participat la sedinta de inchidere a misiunii au fost fericiti pentru acest calificativ primit!
Cred ca a fost unul dintre putinele Rapoarte de tara cotate bine pe care le-a primit Romania, de doua ori (in 2007 si 2009)!

Au fost multe motive care au dus la asta, in special respectarea cerintelor legislative europene!

Hmmmm .... frica pazeste via! :)

cercetashul spunea...

Au fost multe motive care au dus la asta, in special respectarea cerintelor legislative europene!

+

Colaborarea/comunicarea intre institutiile implicate .... candenta militara! :):):)

cercetashul spunea...

cadenta ... scuzati greseala de tastare :)

cercetashul spunea...

Si mai vreau sa mentionez ceva!

Sistemul respectiv a fost initiat in 2006, in vederea indeplinirii conditiilor de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, in 2007! De atunci, ministerele au fost conduse de politicieni din PNL, PSD si PDL. Conducerile s-au schimbat, sistemul X a functionat!Nu cred ca cineva din sistem si-a pus problema ‘’cine cu cine simpatizeaza / este inregimentat politic’’! Romania dorea sa fie membru UE, CE impunea sistemul X, sistemul X trebuia facut, ... sistemul X s-a facut si este functional in Romania (= afirmatia oficiala a expertilor CE)!

Asa cum am mai spus si alta data, nu trebuie acuzati numai politicienii de situatia din tara, nici politicienii sa se acuze reciproc, ci fiecare institutie/persoana sa se intrebe ce face pentru el si tara in care traieste si de la care asteapta multe! Acuzele reciproce nu folosesc nimanui! Suntem in CRIZA!

Acum ceva pentru cercetare!

Intr-adevar, in perioada guvernarii coalitiei PDL-PNL, apoi PNL, au fost alocati bani pentru cercetare in vederea imbunatatirii competentelor si infrastructurii (echipamente, spatii)! De ce, acum, cercetarea nu-si foloseste aceste competente si echipamente in scopul prestarii unor servicii catre ministere si industrie?
In urma cu cateva luni am discutat cu un director dintr-o Autoritate Guvernamentala. Directorul se plangea de faptul ca sunt in situatii mai mult decat neplacute la Comisia Europeana, cand trebuie sa spuna ca Romania nu poate rezolva o anumita problema, din lipsa fondurilor. I-am sugerat sa ia legatura cu Ministerul Cercetarii si sa discute problemele respective! Mi-a spus ca este o idee foarte buna, insa nu cunoaste sistemul de cercetare. Atunci i-am spus ca, fiind Autoritate Guvernamentala, sa discute cu dl. Prim Ministru, care sa discute problema cu Ministrul Cercetarii, iar acesta sa discute cu Dl. Director General al CNMP (Centrul National de Management Programe)!
Ministerele sa faca lista cerintelor Comisiei Europene si sa le inainteze Ministerului Cercetarii, care sa scoata in competitie exact acele tematici, punctual (la fel este si in Programul Cadru pentru cercetare, al UE). Institutiile/cercetatorii cu cele mai mari competente (singure sau in consortii) sa lucreze pentru rezolvarea acestor probleme, iar ministerele de resort sa fie beneficiarii finali, in mod oficial! In felul acesta, toata lumea ar beneficia ... Romania (mediul politic, economic, social) isi rezolva anumite probleme, iar cercetarea/cercetatorii primesc finantare si isi valorifica competentele si dotarea, in mod util!

O alta sugestie ar fi sa incercati sa vedeti care institutie ar putea, deja, rezolva o anumita problema, pentru ca au fost finantari!

Totul depinde de colaborarea/comunicarea intre institutii, de existenta unor oameni potriviti la locul potrivit!

cercetashul spunea...

Pentru cercetare/cercetatori, am reconfigurat ce a spus Eusebiu pe Reporter Virtual (diaconu Eusebiu on Ianuarie 6th, 2010 20:35 pm)

• ‘’Va astept sa fiti mai incisivi, sa renuntati la inhibitii si sa va exprimati ideile, sa nu va fie rusine de felul cum ganditi – faceti exercitii de eliberare, intariti-va si deschideti-va apetitul pentru polemica’’ … adica, DACA VOI CREDETI IN CEEA CE GANDITI SAU VORBITI, FITI MAHALAGII, FITI FIARE, FITI INCISIVI … SARITI LA BEREGATA CELOR CARE VA CONTRAZIC SI SFASIATI-LE BEREGATA!

• DACA VOI STITI CA SUNTETI BUNI, ARATATI-LE LA TOTI CA SUNTETI BUNI! OBLIGATI-I SA AIBA NEVOIE DE VOI! … ALTFEL, RISCATI SA RAMANETI TURMISTI!

• Nu uitati conditia necesara: SA FITI BUNI! SA STITI A FACE CEVA PERFECT! DEGEABA STITI SA FACETI DE TOATE, DACA NU STITI SA FACETI NIMIC PERFECT!

• Si asta in original, de la Eusebiu! ‘’Doar aşa o să te doară fix în başcheţi că patronul dă faliment sau firma la care lucrezi tocmai a explodat sau şeful deoarece nu ai stat capră te-a concediat! Dacă eşti bun şi cei din jurul tău ştiu că eşti bun, a doua zi AI SERVICIU NOU!’’

SA CERCETAM BINE!!!

PS1. Corelat cu ceea ce am scris la ‘’24.04.2010, 15:01’’, institutiile de cercetare/specialistii trebuie sa ia legatura cu ministerele din domeniu si sa-si prezinte contractele de cercetare derulate/finalizate, in vederea valorificarii acestora in contextul actual.

PS2. Am uitat sa va spun ca participarea institutiei mele in sistemul X (prezentat anterior) a fost o valorificare (cu implicatii economice si politice, la nivel national si CE) a unui contract de cercetare, finantat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, in perioada 2004 – 2006! Doresc sa mentionez pe aceasta cale si colaborarea foarte buna si sprijinul pe care l-am primit intotdeauna din partea monitorilor tehnici si financiari ai CNMP/Ministerul Cercetarii!

Stefanya spunea...

Buna seara tuturor!

Arhivă blog