08.04.2010

Flash




ZIUA RECOLTEI!
MARIUS LOCIC REŢINUT 24 DE ORE!
(Acum, la această oră au fost reţinuţi şi Căşuneanu & Costiniu)



Hmmmmm, Presedintele Traian Băsescu şi-a cumpărat Dacie - Duster! Toate bune doar că mă enervează culoarea! ROŞIE! Hmmmmmmm, parcă mai bine se asorta la un asemenea Preşedinte un albastru marin! Ataete......fiecare cu gusturile sale şi deh, ştiţi cum stă treaba cu gustul omului! De menţionat că bineînţeles Scroafa de la Realitatea SOV făcea băşcălie! Deh, O SCROAFĂ!




Astăzi,
8 aprilie 2010,
cele două super-puteri mondiale
şi-au dat mâna!
SĂ FIE CU NOROC ŞI PACE!

9 comentarii:

FRANK ZAPA[KING] spunea...

CU 20%MAI PUTINI-

facind o mica socoteala ,nu mica mi-a fost mirarea cind am inteles ce inseamna pt PNL-inteleapta si nemaipomenita conducere supt marele VOIEVOd PENELIST-CRIN ANTONESCU-
in mai putin de 6 luni,zestrea parlamentara a acestui partid,care nici mai mult nici mai putin si-a propus sa.................SPULBERE,PDL,se tot micsoreaza,tot intra la apa alimentind L-UL de la pd-l cu noi cadre.
dar,ce sa vezi minune,acest subiect nu trezeste nici cel mai mic interes televiziunilor noaste specializate in actul de DEZINFORMARE-PT ELE,PT RAZVAN DUMITRESCU,LAURA CHIRIAC,ORI ,MADAM SINCAI,faptul ca un partid se destructureaza incet dar sigur nu reprezinta nimic special.
De ce?de ce singurele subiecte avute in vizor sunt pensiile speciale?de ce cauta cu disperare iritarea romanilor?
nu cred ca trebuie sa mai explic,oricine isi da seama,dupa infringerea MASTODONTULUI POLITICO-MEDIATIC,DUPA INTRAREA IN FORTA A JUSTITIEI IN LUMEA TICALOSILOR,SPAIMA A PRINS CONTUR.
Iata ca premiera s-a produs,un inalt functionar din justitie-judecator la i.c.c.j[deasupra caruia nu mai este decit judecata divina]este pe punctul de a fi arestat.
si atunci sa nu te intrebi:OARE CE FEL DE RAZBOI ESTE ACESTA?
oare putem sa anticipam si care va fi finalul?
eu cred ca da,eu cred ca o buna parte din SISTEMUL TICALOSIT,MOSIT CU ATITA PRICEPERE DE ION ILIESCU,ADRIAN NASTASE SI MUUUULTI ALTII,in acest an isi va declara infringerea si falimentul,predindu-se de buna voie,oferind justitiei posibilitatea sa-si faca meseria,sa-si justifice increderea pe care romanii ar trebui sa o aibe in justitie.

LOCIC-aproape ca nici nu mai conteaza,el oricum este un pion pion otravit in toata povestea asta.
pe post de banca DEVALIZATA.

Andrada spunea...

Omul de afaceri Marius Locic a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, urmând să fie prezentat Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu propunere de arestare preventivă, după ce procurorii DNA au emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Omul de afaceri Marius Locic s-a prezentat joi dimineaţă la sediul DNA în vederea audierii. La intrare în sediul DNA, omul de afaceri Marius Locic nu a vrut să dea declaraţii ziariştilor. "Îmi cer scuze, dar acum nu pot să declar nimic", le-a spus Locic.

Întrebat dacă crede că va fi reţinut astăzi, Locic a spus că nu are ce comenta în momentul de faţă.

Andrada spunea...

Tot azi dimineaţă la DNA a venit şi omul de afaceri Costel Căşuneanu şi judecătorul Florin Costiniu, pentru care CSM a dat aviz de reţinere şi arestare, în dosarul senatorului Voicu.

FRANK ZAPA[KING] spunea...

FALIMENTUL STINGII CONTINUA-asa cum am tot spus,cu insistenta,europa invadata de stingisti se scutura nervos si brutal aruncindu-si straiele rosietece cu care a defilat zeci de ani in fata lumii, cochetind cu MAMA RASIA.
REGATUL UNIT AL MARII BRITANII-in pragul alegerilor parlamentare-PARTIDUL LABURIST,AFLAT LA PUTERE-conform sondajelor aparute ieri,va suferi o zdrobitoare infringere.
urmare a..........ATENTIE SCANDALURILOR DE CORUPTIE INCA DE PE VREMEA LUI TONY BALAIER,laburistii[stingistii englezi]la alegerile din 2010 vor suferii o usturatoare infringere electorala.
INTREBARE-CINE CLAMA CU VOIOSIE REFACEREA STINGII IN ROMANIA?
haaaaaaa,hiiiiiiiiiiii,si asta-i doar inceputul...............sfirsitului.
despre partidele de stinga se spune ca ar trebuii privite ca si apendicita din corpul uman.
CIND O AI RISTI SA TE INFECTEZI,CIND NU O AI ITI MERGE BINE.

Andrada spunea...

Costiniu,legea si etica....

Andrada spunea...

Florin Costiniu si Costel Casuneanu au primit ordonanta de retinere.....

ghita1964 spunea...

Ai dreptate Frank!Asta inseamna ca media aservita nu a invatat nimic din lectia alegerilor trecute!Mastodontul mediatic va ajunge la fundul sacului curand,doar un pic sa sufle adierea DNA asupra lor.Rabdare si tutun!

Andrada spunea...

După ce în această dimineaţă omul de afaceri Marius Locic a fost reţinut pentru 24 de ore, în dosarul în care este cercetat alături de senatorul Cătălin Voicu, afaceristul Costel Căşuneanu şi judecătorul Florin Costiniuau primit şi ei ordonanţe de reţinere. În jurul orei 17.15, Căşuneanu şi Costiniu au fost scoşi din sediul DNA, legaţi cu cătuşe unul de altul. Cei doi au fost duşi cu o dubă a poliţiei la arestul Direcţiei de Cercetări Penale, anunţă

Stefanya spunea...

Cererea de arestare va fi judecata la ora 20.

Arhivă blog