15.04.2010

Flash

Sunt cu treburi plecat pe coclauri de aceea am dispărut precum porcul în portocale!


ZVON PRIMIT PRIN TELEFON:
MÎINE ŞI VOICU VA FI ELIBERAT!

STREINU CERCEL: Cu o deosebită scârbă observ că Streinu Cercel, nazistul care mai acum ceva timp în urmă din interese personale strict şi strict pecuniare dorea să-şi testeze vaccinul pe copii noştri, acum îşi dă cu părerea despre vestitul nor ce vine, vine, vine.....
Beiiiiiiiiiiiiiiiiii nazistuleeeeeeeee, acum eşti specialist şi în nori vulcanici?
Huoooooooooooooo,
DEMISIA!
ŞTEFANYA:


62 de comentarii:

ghita1964 spunea...

Bine ca nu esti sifonat bre!

Stefanya spunea...

Mda.....

Stefanya spunea...

Agenţia Naţională de Integritate nu va mai avea activitate de control şi nici nu va mai putea face sesizări. De asemenea, ANI nu va mai putea cere confiscarea averii, nu va mai putea sesiza Parchetul dacă are indicii că averea unui demnitar a fost dobândită ilicit. Declaraţiile de avere şi interese nu vor mai trebuie să fie date publicităţii. Şeful ANI, Alexandru Macovei, nu comentează încă decizia.

Stefanya spunea...

Un pupic pe nasuc ptr cei care mai sunteti in ograda aceasta!

lulu spunea...

Pai daca e asa, atunci o sa-l astept cu pistolul incarcat cu gloante ADEVARATE si poc-poc! Cred ca dl Basescu face un joc in avantajul dansului....isi pregateste ziua "DOI", dupa ce nu va mai fi presedinte!Nu e o gluma, sau asa cred!

Stefanya spunea...

Lulu,draga mea ramane sa vedem maine dar cred ca este adevarat ceea ce a afirmat Eusebiu.

ghita1964 spunea...

Buna seara fetelor!

Stefanya spunea...

Buna seara!

ghita1964 spunea...

Cat de usor se poate distruge unitatea unui popor?
Foarte usor!Mintile infierbantate dau apa la moara acelora care doresc asta acum in Polonia!Lucratura numele tau e FSB(KGB)!Asta se intampla acum si cu ANI!Cum intra pe mana ANI un nume greu,cum se desfinteaza sandramaua!Ticalosia numai cunoaste limita in tara asta!Reteaua lucreaza!Cat mai permite Uniunea Europeana asta?

Stefanya spunea...

Mda....asta este,eu sunt prea micutza sa spun parerea mea dar in schimb duc o lupta interioara imensa.

Stefanya spunea...

ANI nu va mai putea cere confiscarea averii, nu va mai putea sesiza Parchetul dacă are indicii că averea unui demnitar a fost dobândită ilicit.

Stefanya spunea...

Cum vi se pare acesta decizie?

lulu spunea...

Va salut si eu!
Mda, pana si in momente grele o natie nu trece peste niste orgolii care sincer nu sunt de folos in acest context. S-ar supara regele X sau contesa Y, ca un presedinte al tarii lor le da 'buna sera..." DINCOLO?

Stefanya spunea...

Am vazut si asta offfffffff......

lulu spunea...

Stefanya, lupta ca lupti bine hihihih! Daca esti vie, zglobie, ai chef de blog, te amuzi, te incanti cu noi, e bineeeee!

lulu spunea...

Decizia cu ANI-draguta, e o smecherie....au dat-o spre aflare in trag, studiaza reactiile apoi vor actiona dupa concluzii....

lulu spunea...

Ce sa zic, Gadea e ofticat....ca de unde a aflat Elena Udrea subiectele ce se vor dezbate in aceasta seara la el in emisiune. Vaaaaai, sariti e caz la nivel national....Che uomo stupido! hehehe, am si eu de cine rade...

Stefanya spunea...

Da-l incolo pe Gadea!

Stefanya spunea...

Noapte buna!

Anonim spunea...

Am ajuns.
Observ cu deosebită neplăcere că atunci când lipsesc, aici se instaurează liniştea!
Deci:
VĂ FUT!
Revenind la ale noastre:
- Maximo nu mai bate câmpii şi pune mâna să scriiiiiiiiiiii!
- Ghiţă văd că ai învăţat editarea HTML!
- Zapa văd că freci pula, am impresia că supărat fiind din alte ogrăzii pe aici dai tot mai rar!
- Lulu, te ador precum îşi adoră Boc şefa de cabinet! Hihihi de abia aştept să văd cum o să facă ca maimuţa pe pereţi Zapa!
- Pentru ştiu eu cine, MESAJ:
GREŞEŞTI! ....aşa cum ai greşit mereu!
SUNT FRÂNT, DE MÂINE INTRU PE NORMALE! Haides paides!

PS Brânduşico ai adormit în front? Trezeşte-te bre că s-a îndrăgostit Boc!

Noapte bună, copii mâine vorbim!

Anonim spunea...

Nu mai avea rost să semnez chiar dacă nu m-am logat!

Stefanya spunea...

Buna dimineata!

Stefanya spunea...

Şapte din cei noua membri ai Curtii Constitutionale, mai putin presedintele Ioan Vida si judecatorul Nicolae Cochinescu, urmau sa fie verificati de ANI, intrucat pe numele lor a fost inregistrata, in urma cu trei saptamani, o sesizare referitoare la discrepante intre declaratiile de avere si realitate.

ghita1964 spunea...

Buna dimineata tuturor!

ghita1964 spunea...

Diliule ce ai cu Boc?Lasa-l sa traiasca,ca-i departe de domiciliu si are "nevoi"!

lulu spunea...

Da' ce-ti mai place sa atati lumea...mamaaaa afuristi om mai esti mataluta hihihhi!
E de bine sau de rau cum isi adora Bob-Boc sefa de cabinet? Astept lamuriuri ca nu-s priceputa la astfel de subiecte cu "adorari"

lulu spunea...

...afurisit....
Buna dimineata tuturor!

lulu spunea...

Zapa e plecat in exil, mi-a declarat pe fata gestul! Eu as zice sa renunte, exilul e vitreg si eu nu stiu de unde sa-l culeg,sa-l ajut, sa-i dau o mancare calda....Cine stie ce greu ii este?! As zice sa ne mobilizam si sa l determinam sa renunte la astfel de masuri radicale. Cum sa traim noi/eu fara...HAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....FARA URAGANUL ZAPA???? Mda, e de meditat...

FRANK ZAPA[KING] spunea...

PT zapacila,EUSEBIU'un mare drac impielitat,raspindacule,zvonerule,arunca-ti telefoanele in prima buda publica,iar pe cei care iti dau informatii otravite,castreza-i.
CATALIN VOICU NU VA FI ELIBERAT.
iesi in piata publica,precum MITICUL MIRCEA BADEA,si striga in gura mare:
,PUN BOTUL LA TOATE PROSTIILE'


A.N.I.-hmmmmm,o mica pierdere,in complicitate cu cei de la C.C.R.-statul mafiot lucreaza,se apara isi protejeaza ticalosii.
dupa precedentul C.N.S.A.S.lucrata din interior de celula condusa de derbedeuL tradator MIRCEA DINESCU,nu a mai fost decit o formalitate ca acest bichon A.N.I.sa fie destructurata.
MONICA MACOVEI,s-a detasat de A.N.I.inca de la nastere,pt ca ea dorea sa fie un ADEVARAT BULDOG,iar parlamentul populat cu sute de derbedei,a oferit societatii un BICHON,CARE DIN CIND IN CIND,MAI FACEA CITE UN HAM HAM.
ASALTUL BUGETARILOR ASUPRA STATULUI DE DREPT-acest lucru se petrece in acest moment.
de retinut-din cei 471 de parlamentari din romania,peste 300,au sotiile,sotii ori copii angajati ai statului.
INTREBARE-CE FACE C.C.R.,de ce nu declara aceasta incompatibilitate?
2.de ce societatea civila,O.N.G.-urile ticaloase fintatate de la bugetul statului TAC?
si pina la urma,noi,noi cei multi,cum acceptam ca un golan comunist precum, SERGIU ANDON,sa ne calce in picioare,sa ne sfideze?

Iata ce se intimpla dupa ce PRIMARI SUNT INTEMNITATI,SENATORI SI JUDECATORI DE LA I.C.C.J.,sunt arestati.
cind romanii vor intelege ca NESIMTIREA este transpartinica,iar banul guverneaza,atunci probabil lucrurile vor avea alt traseu.
meditati,si judecati-va aspru reactiile,recunoasteti ca nu sunteti pregatiti pt lupta impotriva coruptiei si pt curatarea statului de HOTI,DERBEDEI SI GOLANI.
cind cineva din anturajul ,ori din gasca voasra ESTE SALTAT,imediat sariti in sus,contestati corectitudinea institutiilor statului.
intr-un cyvint procedati identic cu politicienii.
asdar va/ne meritam soarta pt ca nu suntem cu nimic mai buni decit politicieni nostrii,sigur la alt nivel.
asa ca.............SA RAMINETI LINISTITI IN MARSMUL UNEI SOCIETATI OTRAVITE,DEFORMATA SI BOLNAVA DE IPOCRIZIE,SUPERFICIALITATE SI NESIMTIRE.
INTR-UN CUVINT :
,SA TRAITI BINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Stefanya spunea...

Senatorul Cătălin Voicu se întoarce la Jilava. Completul de nouă judecători ai Curţii Supreme a decis că senatorul Cătălin Voicu va rămâne în arest. Magistraţii au respins recursul lui Voicu la decizia de luni a instanţei care a hotărât să îi respingă cererea de eliberare sub control judiciar. Iniţail, recursul trebuia judecat joi, dar a fost amânat cu o zi, deoarece noul avocat al lui Voicu a cerut timp să studieze dosarul.

Stefanya spunea...

Oficialii ANI spun că prin decizia de joi a CCR este ameninţată aderarea la Schengen

Stefanya spunea...

ANI a sesizat Parchetul ÎCCJ în cazul deputatului PSD Robert Negoiţă pentru fals în declaraţii, după ce s-a costatat, printre altele, că acesta nu a menţionat în declaraţia de avere din iunie 2009 peste 5 milioane de euro, reprezentând veniturile obţinute din transferul unor imobile.

Anonim spunea...

Ahhhhhhaaaaaaaaa, ete-te la ei că s-au trezit!
Auzi Zapa baci, dar dacă spun că:
ABSOLUT NIMENI DIN PDL NU-L MAI ASCULTĂ PE PREŞEDINTE ŞI CÂND SPUN "NIMENI" NUMESC GAŞCA BLAGA-VIDEANU-BERCEANU (deoarece ăştia-s nişte NIMENI deoarece dacă nu ar fi fost Traian Băsescu ei nu ar fi fost) MĂ CREZI? ŞI DACĂ SPUN CĂ ACUM CA PRIM-MINISTRU AVEM NEVOIE DE UN SATRAP NU DE UN FINUŢ CA BOC? AM DREPTATE?...unu aşa cam ca mine, care dacă dau ordin unui ministru şi a doua zi individul nu l-a executat, eu să-l chem la mine în birou şi să-i trag cu laptopul în cap până varsă cărăbuşi?
Eeeeeeeee ia zi monseur Zapa? AM EU DREPTATE CÂND TOTDEAUNA AM SPUS ŞI SPUN CĂ PE ROMÂNI NUMAI CU BÂTA POŢI SĂ-I EDUCI?
Hihihi....cum mişcă unul în front cu jap o bâtă în cap!
Hihihi....
Nu mă semnez dar sunt eu inconfundabilul, mirobolantul şi demenţialul dement!

Anonim spunea...

Auzi stire:"Dl.Boc,impreuna cu dl.Blaga si dl.Berceanu vin la Paltinis sa-si puna strategiile la punct!"Taman acum are loc la Sibiu congresul FDRG(udmr-ul sasilor bre!)care are ca obiectiv alegerea sefului de partid si deoarece "programul Johannis"este singurul candidat,e clar cine o sa fie PRESEDINTELE FDRG?
Ghici cine-i "miezul" in statiunea Paltinis???Finul lui Berceanu!PSD-ist sibian-Damian!

ghita1964 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
ghita1964 spunea...

Ai inteles acum treaba cu ce am scris la Nicol pe blog?

ghita1964 spunea...

Este o vorba veche :"cica daca te bagi in tarata te mananca porcii!"O cunosti dl.Boc?No atuncia vezi ca esti in tarata deja!Trebuie sa vorbeasca Zapa cu batranu Boc,sa-ti arda o sfanta de bataie cu furcoiu pe schinare,prapaditule!

bdsm spunea...

Las' pe mana mea cu bataitza!

ghita1964 spunea...

Da tu nu vrei putina?

bdsm spunea...

Ete na!Eu sunt fetitza cumintzica!

cercetashul spunea...

Buna ziua tuturor!

Stefanya spunea...

Buna ziua draga cercetash!Um pupic pe nasuc!

FRANK ZAPA[KING] spunea...

..CINE SE TEME DE TRIUMVIRATUL BERCEANU-BLAGA VIDEANU?
se spune ca orice partid are nevoie de personalitati puternice,care sa aibe darul de a oferii partidului sansa de a putea imbratisa o paleta cit mai larga din ideologia pe care partidul respectiv o imbratiseaza.
orice partid captiv in mina unei singure persoane risca sa derapeze spre un partid cu vadite reflexe dictatoriale.
nesupunerea de care sunt acuzati cei trei ar trebuii sa nu deranjeze,pt ca viata de partid trebuie sa aibe ca principal mijloc de conducere dialogul si compromisul.
dar ce te faci cind un partid devine victima unui grup restrins ,o mina de oameni care isi impun vointa.
intrebarea care ar trebui pusa,ar fi,oare un partid mare cu cite-va sute de mii de membrii,intr-o tara destul de democratica,poate fi ingenchiuat de 3,4 oameni?
nu,evident ca nu,deoarce viata interna de partid decurge dupa cu totul alte reguli-INTRESELE MASEI CRITICE,A CELOR MULTI.
iata ce ar putea,ATENTIE REPET ce ar putea sa constituie in acest moment asa zisa independenta pe care PD-L si-a luat-o in raport cu presedintele.
cita distanta au luat,cit de independenti sunt?
ei asta ar putea fi o tema de studiat,dar, e bine de stiut,in acest moment interesele PREDINTELUI,AFLAT LA SFIRSIT DE CARIERA POLITICA,ODATA CU INCHEIEREA MANDATULUI,NU MAI COINCID cu acelora care vor continua in politica si in urmatorii 10 ani.
din acest conflict de interese evident ca s-ar putea iasa,un MIC RAZBOI.
abia acum dl. TRAIAN BASESCU,va trebui sa dovedeasca ca stie,sa fie abil,ca stie sa se impuna,ca stie sa fie un PRES. PUTERNIC.
cei care cred ca ZEUS-trebuie doar sa pocneasca din degete si toate se rezolva,se inseala,ROMANIA NU ESTE O TARA BANANIERA.
Democratia are limitele ei,care trebuie acceptate,una din ele este ca nu poti sari anumite etape,si nici nu poti folosi forta.
visele unora ,care isi imagineaza ca,CAPRARIA,ar putea rezolva ceva ar trebui considerate COSMARURI.
iar ca argument ,impotriva LOGICII BITEI,aduc cei peste 45 de ani de COMUNISM DESPOTIC,CRIMINAL,care pina la urma s-a dovedit falimentar.
asa ca intreb si eu-CUI I-AR FOLOSI BITA,IN ACEST MOMENT?
de aceea recomand cu caldura celor indragostiti de regimurile de forta sa studieze atent ISTORIA ROMANIEI,CARE ESTE PLINA ,SI INTENS POPULATA DE DISPOTI SINGEROSI,SI VRE-O CITIVA LUMINATI,SI?
suntem cu toate astea cea mai ticaloasa natie,hoti,betivi,lenesi si..........CURVARI...............

cercetashul spunea...

Buna seara Stefy si un pupic pe obrajori!
Hmmmm .... Eusebiu a spus ca a fost prea multa liniste in ograda lui, insa soriceii sunt cuminti cand motanul nu-i acasa! :)

ghita1964 spunea...

FranK de acord cu tine,daca e vorba de principiu!"Cu bolta si presiune"pe triumviratul tau insa!Nu-i decat o alta gasca!
Cui ar folosi bata?"Natiunii de hoti,lenesi,curvari" dar mai ales acestor gasti de TARAIE PROGRAME GUVERNAMENTALE!Astora le-ar fi buna o maciuca aplicata oriunde,poate asa inteleg ca GASCA lor = ZERO fara dl.Basescu!

Stefanya spunea...

Buna dimineata!

ghita1964 spunea...

Frank nu natiunea poate fi condamnata pentru istoria ei!Natiunea si-a facut datoria pe tot cuprinsul istoriei!Conducatori ei insa au fost jalnici(nu toti)deoarece au trait in "gasca"!Toata istoria s-a desfasurat in aceasta "imparteala":gasca-popor!Cand "gasca" a fost unita cu idealul natiunii am realizat lucruri marete!Si acum in zilele noastre NATIUNEA si-a facut DATORIA:a facut PRESEDINTE pe acela care nu are de gand sa VANDA ROMANIA!Dar GASCA lucreaza!CE VINA ARE NATIUNEA ACUM?Avem la conducere acum Kaczynski-ul nostru!Acest PRESEDINTE a aratat mai inainte de acest accident ca este un anti-rusofon(lucru uitat acum de "tonomatele" gretose)!Toata lumea i-l acuza pe domnul BASESCU ca a "stricat" relatile cu Rusia!Acum cand Kaczynski a murit(Dumnezeu sa-l ierte!)brusc a fi anti-Rusia,a devenit o deosebita calitate!BASESCU A FOST PRIMUL PRESEDINTE CARE A CERUT RUSIEI,EUROPEI,SA NE TRATEZE CA PE NISTE PARTENERI EGALI!A FOST ALIATUL LUI KASZYNSKI!EGALUL LUI!Sa nu uitati asta mai prietenasilor!
Acum vine o "gasca" care uita asta?Cine sunt ei?Ce au facut ei pentru Romania?NIMIC!NIMIC!NIMIC!
NU SUNTEM O NATIUNE DE TICALOSI!SUNTEM O NATIUNE MANDRA SI EGALA CU ORICARE NATIUNE DE PE PAMANT!SUNTEM SUPERIORI AMERICANILOR!NOI NU SUNTEM O COLONIE DE RAUFACATORI!SUNTEM LATINI,URMASII ROMANILOR SI A DACILOR CU O ISTORIE DE PESTE 2000 DE ANI!CLAR?????

ghita1964 spunea...

Nu-ti convine?"Go home!"

FRANK ZAPA[KING] spunea...

GHE-citindu-te incep sa cred ca ai crescut in brate cu revista ,ROMANIA MARE'de unde ai imprumutat o buna parte din PATRIOTISMUL ASTA IEFTIN ,si fara nici o logica.
nu ajuta pe nimeni incercarea de a contraface istoria,trecutul dar mai ales prezentul.
imi inchipui ca a ajuns si la urechile tale felul in care noi romanii suntem perceputi in europa,faptul ca in majoritatea tarilor civilizate am reusit sa ne creeam o imagine ,EXECRABILA'ca nu suntem doriti,ba mai mult posesori de PASAPOARTE ROMANESTI SUNT IMBARCATI IN AVIOANE IMPACHETATI SI .....GO HOME.
de ce?s-au poate ai uitat ca romania da pe piata traficului de persoane cele mai multe retele,ca prostituatele romance au cistigat de departe locui UNU,IN A ACAPARA PIATA.
GHE.explozia ta de PATRIOTISM FANFARONARD,pur si simplu ma face sa te privesc cu........CONDESCENDENTA[sa nu zic altfel] si inca o data sa ma intreb daca operatia de indoctrinare este un proces ireversibil.
INDICATIUNEA TA ,GO HOME'suna ca dracu,si arata intoleranta ta la alte opinii ,diferite de ale tale,la faptul ca nu suntem identici,ca percepem lumea in mod diferit.deocamdata eu nu-ti ofer alternative,adica ,INCOTRO'pe ce drum sa o iei.

FRANK ZAPA[KING] spunea...

Vad ca lupta pt putere incepe sa atite spiritele in interiorul PD-L si tot felul de ,FETE PALIDE'apar cintind partituri indesate in guritzele lor de aplaudaci,de cei interesati in lupta pt o feliutza de putere a acestui partid aflat intimplator la putere.
tehnicile folosite,nu sunt deloc diferite de cele folosite in campania electorala.
DIABOLIZAREA,ADVERSARILOR INCOMOZI,FABRICAREA DE SCENARII MIROBOLANTE,ETC.
SI CINE AR PUTEA FI TINTELE,DACA NU CEI MAI PUTERNICI OAMENI DIN PARTID,CEI CARE AU SCOS ACEST PARTID DIN RAHAT,DE LA CEI 2%PE CARE II AVEA PRIN 2001 LA INCEPUT.
ticalosia si lacomia este la ea acasa cind vine vorba de oportunisti,care ar dori sa inhate in acest moment PD-L,sa ia un partid ,LA CHEIE'cu o zestre adunata ,dupa ani de munca si lupta de ,VETERANII PARTIDULUI.
dar sa vedem ce sa va intimpla,sa vedem ce va invinge:OPORTUNISMUL IEFTIN VERSUS,EXPIERENTA SI TENACITATE.

ghita1964 spunea...

Nu ma mai intereseaza cum ma priveste "lumea"!Am depasit aceasta tara!Ma intereseaza ca LUMEA sa fie corecta!Am mai avut disputa asta amandoi,nu?Cand nu esti corect cu POPORUL NOSTRU te ZDROBESC!Care mare patriot roman a scris urat de Romania?Balcescu?Titulescu?Iorga?Eminescu?
Sunt intolerant?Da!Pana cand mor voi ramane intolerant!Scrie despre hotie,curvasareala,ticalosie,dar nu generaliza toata natiunea!Aici cu "Romania Mare" m-ai prins taica!Exact cand m-am nascut eu pe 8 Nov.1964 a fost editat primul numar!Mama in loc sa-mi dea tita,mi-o dat "Romania Mare","Mein Kampf" si discursurile lui Benito Mussolini!
Mai Zapa,sunt cel mai tolerant gheorghe din lumea virtuala,daca nu ai treaba cu Poporul asta!Sunt anti-american din 1979,cand am fost vandut de Jimmy Carter!Nu are rost sa-ti mai explic istoria mea!De atunci sunt anti-american,si-i consider niste tradatori(nu poporul)pe toti politicienii americani!Respect poporul american,urasc cinismul politicianului american!

ghita1964 spunea...

Veteranii partidului?Astia!Atunci daca-s veterani sa se duca langa Voicu,ca si ala era veteran!Sa se cam retraga veteranii astia!Ajunge!Aer proaspat si plaman tanar!Exact cu 2% ramanea PD-L daca nu avea o locomotiva precum dl.Basescu!Veteranii astia opresc JUSTITIA sa-si faca datoria!Alegerile trebuie sa decida cine o sa conduca partidul,nu veteranii!Veteranii = Gasca???

ghita1964 spunea...

Cioran,nu poate fi considerat mare patriot!Petre Tutea da!

FRANK ZAPA[KING] spunea...

Ghe-sa o luam metodic:
1.]standardele tale despre PATRIOTISM,nu ma intereseaza,da chiar de loc,dar ma poate insa interesa altceva,faptul ca in tara asta trebuie sa convetuiasca oameni cu idei,pareri si optiuni diferite.
nu esti tu,si nici nu ai caderea sa judeci,ce-i bine si cei rau,cel mult poti ramine fidel ideilor tale cu un puternic iz de provincial frustrat.
CINISMUL POLITICIENILOR AMERICANI-HAAAAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIII.
,n-am nimic cu poporul american'.
mai ghe,mai omule,ia stai un pic strimb si gindeste drept.
daca ai fi inteles DEMOCRATIA,ai fi inteles ca politicienii americani ofera poporului american ceea ce isi doreste,-DECI ACEEA POLITICA CINICA,CONSIDERATA DE TINE,este DORINTZA FIERBINTE A UNUI POPOR PUTERNIC.
CINISMUL ASTA ,INVOCAT SI ACUZAT DE TINE A DUS LA PROGRESUL AMERICII,LA BUNASTASREA EI,LA DEZINTEGRAREA COMUNISMULUI ,LA...............
draga GHE,permite-mi sa-ti spun ca ESTI VARZA,la capitolul INTELEGERE A FENOMENULUI POLITIC.
adica ce,vrei sa spui cumva ca politicienii romani nu sunt cinici?
ba da GHE,numai ca la nivelul lor,la posibilitatile acestei tari,la forta si credibilitatea acestui neam.
cu asemenea idei perimate,prafuite si vetuste puteai sa te nasti si in anul 2000,nu anul este important,este important ce intelegi din lumea inconjuratoare,la felul in care te raportezi la ea,la cit intelegi din acest fenomen atit de incurcat care este politica.
URA ITI REDUCE DRASTIC CAPACITATEA DE A FI RATIONAL.
antiamericanismul-CEA MAI BUNA GLUMA PE CARE NU O POT DIGERA-pt ca in spatele ei se ascund extremisti-TALIBANI IN GINDIRE.
e ca si cum l-ai uri pe PICASSO,PE DREISSER,,PE ALVIN TOFFLER,PE..........
ghe e ca si cum ai uri DEMOCRATIA,SIMBOLUL EI ,CARE ESTE AMERICA.
dar,e dreptul tau sa gindesti si sa te manifesti in felul acesta,DEMOCRATIA ,asa cum au gindit-o parintii constitutiei americane s-au gindit si la indivizi ca tine,INTOLERANTI-si au considerat ca pot traii alaturi de cei care au alte criterii in viata,alte standarde.

P.S.-invoci istoria,haaaaaaa,atunci invoc-o pina la capat-sa-ti dau un exemplu,ultimul:
in timp ce polonezi in 1944,erau macelarti de rusi,romanii in 23 august ii primeau cu .........FLORI IN CAPITALA PE CRIMINALII COMUNISTI.......asa ca.......atentie.
si inca ceva-PUTIN,nici el nu prea a vrut sa recunoasca ca..........rusii[evident nu toti]au fost criminali in anii 40-45.

Anonim spunea...

Hihihi, bre Zapa io-s mai curvoi, aşa că nu mă angarez cu tine într-un meci de box...cu reguli, cu lovituri repetate şi bine ţintite. Io-ţi trag două din fundul grădinii!
- Prima este "stânga" din fundul grădinii:
ESTE ADEVĂRAT CĂ LA ULTIMILE PREZIDENŢIALE, CÂND OPOZIŢIA SE CREDEA ÎNVINGĂTOARE UN ANUMIT BULDOG, LA O ANUMITĂ MASĂ, DINTR-O ANUMITĂ CÂRCIUMĂ LĂTRA:
"ÎL BAG ÎN PIZDA MĂ-SII DE CHIOR, DE-ABIA AŞTEPT SĂ PIARDĂ ALEGERILE CA SĂ PREIAU CONDUCEREA PARTIDULUI!"
DAAAAAAAAAA SAUUUUUUU NUUUUUUU?
.....sau te pomeni că trebuie să merg la timpanist ca să-mi desfunde "canalele audio"?
- A doua este "dreapta" din fundul grădinii:
ŞTII CÂT COSTĂ O VILĂ ÎN BURICUL BUCUREŞTIULUI CHIAR DACĂ CEL CE O VINDE ESTE UNGUR?.....vezi să nu-mi răspunzi precum ăla din reclamă: SCUMP DOM'LE SCUMP!

Stefanya spunea...

Upssss.....ce rau te facusi Eusebiu!

Stefanya spunea...

Activitatea vulcanului s-a intensificat.
Norul de cenuşă vulcanică închide total spaţiul aerian al Românieincepând din această seară, de la ora 18:00, cel puţin până duminică, la ora 12:00, când ar putea expira codul roşu.

Stefanya spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=zbTjzZzfR7w&feature=player_embedded

Stefanya spunea...

Who’s gonna tell you when,
It’s too late,
Who’s gonna tell you things,
Aren’t so great.

You cant go on, thinkin’,
Nothings’ wrong, whoa ho…,
Who’s gonna drive you home,
tonight.?

Who’s gonna pick you up,
When You fall?
Who’s gonna hang it up,
When you call?

Who’s gonna pay attention,
To your dreams?
And who’s gonna plug their ears,
When you scream?

You can’t go on, thinkin’
Nothings wrong, whoa ho…,
(who’s gonna drive you)
(who’s gonna drive you)
Who’s gonna drive you home, tonight?
(who’s gonna drive you home)

(bye baby)
(bye baby)
(bye baby)
(bye baby)

Who’s gonna hold you down,
When you shake?
Who’s gonna come around,
When you break?

You can’t go on, thinkin’,
Nothin’s wrong, whoa ho…,
(Who’s gonna drive you)
(who’s gonna drive you)
Who’s gonna drive you home, tonight?
(who’s gonna drive you home)

Ho…, you know you can’t go on, thinkin’,
Nothin’s wrong,
(Who’s gonna drive you)
(Who’s gonna drive you home)
Who’s gonna drive you home, tonight?

(bye baby)
(bye baby)
(bye baby)

Stefanya spunea...

Muzica buna este muzica pe care o asculti singur, la maxim, si simti cum te scufunzi cu totul in ea pana pierzi orice urma de constiinta de sine,o alegi dupa gusturile tale, dupa sentimentul care ti-l trezeste atunci cand o asculti,care te face sa razi atunci cand simti ca nu mai ai nicio speranta, care te face uneori sa plangi datorita povestii ce se ascunde in versuri, pentru ca de multe ori multi dintre noi ne regasim in melodii lente….

ghita1964 spunea...

No pai ma Zapa-baci,daca tot ai luat-o cu metoda,no hai sa ti-o servesc tot cu metoda de provintial frustrat si incopatibil cu aerele tale de superioritatate si ingamfare,tipic unui fanfaron emigrant care uita cum i-l cheama pe romaneste atunci cand pune piciorul in umilele noastre aeroporturi,deci:1)zici ca CCR este protectorul statului mafiot-dar te faci aparatorul gastii PDL!
2)Spui ca nesimtirea e transpartinica-dar tot aparatorul "veteranilor" ramai!
3)Spui ca regimul comunist(de 45 de ani)nu a facut nimic bun in Romania-Nu-i asa "capitalistu' lui peste" regimul acela a facut tot ce ati FURAT VOI,neo-securistii,adica mai mult decat oricare regim!
4)Atitudinea ta de "CONDESCENDENTA" ma face sa mi se rupa ,firul de la batul de pescuit(e textil si nu se rupe)!
5)"Go home"-(recunosc e plagiat)insa asa va transmit toate popoarele "eliberate"!
6)Ai gresit data masacrului,nu era 1944 ci 1940-atotstiitorule!Daca Romania nu intorcea armele la 23 August 1944 ar fi avut aceasi soarta cu a Poloniei!Ei nu au avut sansa noastra,noi am avut experienta lor!
7)Raman TALIBAN in gandire si iti spun "cu bolta si presiune" pe toata logica ta de politruc fabricat usa!
8)Ingamfarea producerilor tale te mai lasa sa citesti ce scriu altii?Daca ai fi citit,probabil ca ai fi vazut ca in multe chestiuni suntem de aceasi parere,doar in privinta atacului tau repetat la NATIUNEA ROMANA nu suntem de acord!
9)Amugeanule,ai inteles ceva?Daca nu esti muntian,futa-te...
10)No servus si "Go Johnny!Go!"!

Anonim spunea...

1,2,3,4,5.....beiiii Zapa teridici de la podea sau nu te ridici?
Nah că lai gâdilat pe diavolul la ouţii şi ţi-a tras-o din fundul curţii!
hihihi

Arhivă blog