17.04.2010

OPORTUNISM IEFTIN vs. EXPERIENTA SI TENACITATE

FRANK ZAPA[KING] spunea...

‘’... CINE SE TEME DE TRIUMVIRATUL BERCEANU, BLAGA, VIDEANU? Se spune ca orice partid are nevoie de personalitati puternice, care sa aibe darul de a oferi partidului sansa de a putea imbratisa o paleta cat mai larga din ideologia pe care partidul respectiv o imbratiseaza. Orice partid captiv in mina unei singure persoane risca sa derapeze spre un partid cu vadite reflexe dictatoriale. Nesupunerea de care sunt acuzati cei trei ar trebui sa nu deranjeze, pentru ca viata de partid trebuie sa aibe ca principal mijloc de conducere dialogul si compromisul. Dar ce te faci cand un partid devine victima unui grup restrins, o mina de oameni care isi impun vointa. Intrebarea care ar trebui pusa, ar fi, oare un partid mare cu citeva sute de mii de membrii, intr-o tara destul de democratica, poate fi ingenunchiat de 3, 4 oameni? Nu, evident ca nu, deoarce viata interna de partid decurge dupa cu totul alte reguli – interesele masei critice, a celor multi.
Iata ce ar putea, atentie repet, ce ar putea sa constituie in acest moment asa zisa independenta pe care PD-L si-a luat-o in raport cu Presedintele. Cata distanta au luat, cat de independenti sunt? Ei asta ar putea fi o tema de studiat, dar, e bine de stiut, in acest moment interesele Presedintelui, aflat la sfarsit de cariera politica, odata cu incheierea mandatului, nu mai coincid cu acelora care vor continua in politica si in urmatorii 10 ani. Din acest conflict de interese evident ca s-ar putea sa iasa un mic razboi.
Abia acum dl. TRAIAN BASESCU, va trebui sa dovedeasca ca stie sa fie abil, ca stie sa se impuna, ca stie sa fie un PRESEDINTE PUTERNIC. Cei care cred ca ZEUS trebuie doar sa pocneasca din degete si toate se rezolva, se inseala, Romania nu este o tara bananiera. Democratia are limitele ei, care trebuie acceptate, una din ele este ca nu poti sari anumite etape si nici nu poti folosi forta. Visele unora care isi imagineaza ca ‘’capraria’’ ar putea rezolva ceva, ar trebui considerate cosmaruri. Iar ca argument impotriva logicii batei, aduc cei peste 45 de ani de comunism despotic, criminal, care pina la urma s-a dovedit falimentar. Asa ca intreb si eu: cui i-ar folosi bita, in acest moment? De aceea recomand cu caldura celor indragostiti de regimurile de forta sa studieze atent istoria Romaniei, care este plina si intens populata de despoti sangerosi si vre-o cativa luminati, SI?
16.04.2010, 19:24

‘’Vad ca lupta pentru putere incepe sa atate spiritele in interiorul PD-L si tot felul de ‘’FETE PALIDE’’ apar cantand partituri indesate in guritele lor de aplaudaci, de cei interesati in lupta pentru o feliuta de putere a acestui partid aflat intamplator la putere. Tehnicile folosite nu sunt deloc diferite de cele folosite in campania electorala. Diabolizarea partenerilor incomozi, fabricarea de scenarii mirobolante, etc. Cine ar putea fi tintele, daca nu CEI MAI PUTERNICI OAMENI din partid, cei care au scos acest partid din rahat, de la cei 2 % pe care ii avea prin 2001 la inceput. Ticalosia si lacomia este la ea acasa cind vine vorba de oportunisti, care ar dori sa inhate in acest moment PD-L, sa ia un partid ‘’LA CHEIE’’ cu o zestre adunata, dupa ani de munca si lupta, de VETERANII PARTIDULUI. Dar sa vedem ce se va intimpla, sa vedem ce va invinge: OPORTUNISMUL IEFTIN versus EXPERIENTA SI TENACITATE.’’
17.04.2010, 10:39

26 de comentarii:

cercetashul spunea...

Ianuarie 3rd, 2010 at 21:43 pm
Am fost si sunt VOTANT NECONDITIONAT al DOMNULUI PRESEDINTE BASESCU. Cand se modifica Constituia Romaniei … poate se prelungeste Presedentia la 3 mandate! (RV)

cercetashul spunea...
Nu mi-ar fi frica de dl. Presedinte (nota: ca sa vin in audienta), pentru ca este febletzu’ meu (cum ai zis si tu!) ... 29.03.2010, 17:37

cercetashul spunea...
Zapa, eu am doi febletzi: EMD si TB! 31.03.2010, 19:11

Stefanya spunea...

Buna seara,draga cercetash!

cercetashul spunea...

Buna seara Stefy!

cercetashul spunea...

Buna seara Eusebiu!

Vad ca ai atasat poze si video la postarile mele! :)

Stefanya spunea...

Ce faceti dragii mei?

Anonim spunea...

Cercetaşule AMBALAJUL VINDE MARFA!
D-aia se urcă femeile în patul bărbaţilor ambalate cu desuuri fine!
CA SĂ LE IA OCHII ŞI SE VÂNDĂ BINE!
Ete d-aia toate femeile care au trecut prin patul meu le-am futut complet dezbrăcate!
CA SĂ NU-MI IA OCHII ŞI SĂ NU PLĂTESC EU! SĂ PLĂTEASCĂ ELE!
hihihi

Stefanya spunea...

Nu pot sa dorm!

Stefanya spunea...

Vreau sa ascult o melodie dragutza,sa pot dormi si eu!Ma aude cineva?Aude cineva acest strigat ?

cercetashul spunea...

Eusebiu, postarea aceasta nu tine parte niciunei grupari din PDL, de fapt nici nu stiu care sunt gruparile!
Ceea ce voiam sa evidentiez prin alaturarea celor doua comentarii ale lui Zapa, este faptul ca oportunistii ii demonizeaza in fata sefilor pe veteranii cu experienta, cei care au dus greul institutiei! Iar nivelul de performanta este atins de sef IMPREUNA cu subalternii veterani fideli, nu cu oportunistii infometati de putere!
Mi-am amintit de o emisiune Realitatea TV, din toamna trecuta in care dl. Blaga a spus ca ar intra fara nicio retinere intr-un Guvern condus de dl. Basescu, deoarece este un politician tehnic, logic etc. La intrebarea moderatorului cum ar accepta tendintele ''dictatoriale'' ale lui T. Basescu, replica prompta a fost "Nici eu nu sunt usa de biserica!'' ... I-am apreciat foarte mult pozitia aceea.

cercetashul spunea...

Noapte buna!

FRAN ZAPA[KING] spunea...

-POLITICA IN PERSPECRIVA VIITORULUI-
Un posibil raspuns si argument pt toti cei care arunca fara a mesteca suficient independenta PD-L fata de presedintele TRAIAN BASESCU









RULETA RUSEASCA SI..........ULTIMUL CARTUS.

acesta este de fapt adevaratul argument pt care nu cred ca cineva din PD-L indrazneste sa iasa de sub autoritatea lui TRAIAN BASESCU.
pt cei care au uitat ,le reamintesc, DOMNILOR SI DOAMNELOR,in 2012 vor fi alegeri parlamentare,se incheie un ciclu si va incepe un alt ciclu.
din nou in 2012,sefii de partide cu sapcutza in minutze se vor indrepta spre pelerinajul din dealu'cotrocenilor.
IATA CUM NE INTILNIM CU RULETA BASESCIANA-ULTIMUL CARTUS SI ULTIMUL P.M. DESEMNAT DE.............
TRAIAN BASESCU.
cum oare de nu ginditi ca un sahist,cum oare de nu realizati cita putere poate avea acest mare politician care este TRAIAN BASESCU,CUM OARE NU VA GINDITI CA NIMENI,DAR ABSOLUT NIMENI NU POATE RISCA.
asa ca dragii mei,jocurile sunt de mult facute,TRAIAN BASESCU,nu lasa nimic la voia intimplarii.
faptul ca a iesit public si i-a acuzat pe pedelisti de bolsevism este un lucru benefic,in viltoarea guvernarii,a luptelor intestine,ratiunea si logica mai si poate pali.
am incercat si am reusit sa vad reactiile dv,si inca o data m-am convins de un lucru elementar-DOAR SAHISTII,SUNT VIZIONARI.
asa ca domnilor va invit la cite-va partide de...........SAH VIRTUAL,poate asa va veti dezvolta abilitatile necesare,atit de necesare pt a intelege tacticile unui MARE PRESEDINTE.

Stefanya spunea...

Noapte buna draga cercetash si sa ai vise placute!

cercetashul spunea...

Zapa... si reactia mea unde o plasezi? Vad ca Eusebiu nu a facut nicio observatie la ce am postat!

FRANK ZAPA[KING] spunea...

-COSMARUL[CALCIIUL LUI AHILE]POLITICIANULUI ROMAN
-SITUATIA LOCATIVA-
La 1 ianuarie 1990,dupa peste 45 de ani de comunism portretul romanului obisnuit il prezenta ca pe un amarastean traitor in blocurile,DE FAPT IN SILOZURILE UMANE CARE TINEAU LOC DE APARTAMENTE MIZERE./
Da,numai ca o data cu 1 ianuarie 1990 a inceput si s-a dat startul celei mai mari TEPE pe care romania a cunoscut-o.
JAFUL,RAPTUL, HOTIA AVUTIEI NATIONALE.
Si uite asa toti politicienii de carton ,proveniti din fosta nomenclatura KOMUNISTA,a avut ca principal comandament sa-si traga o casa.
asa s-a dat startul celei mai mari si grobiene coruptii care a atins vreo data aceasta natie.
de la ,CASUTA NOASTRA,CUIBUSOR DE NEBUNII'pina la marile tunuri nu a mai fost decit un pas.
au urmat bancile care s-au prabusit una dupa alta ,banii deponentilor ajungind in buzunarele hulpave ale politicienilor travestiti in mari democrati peste noapte.
si tot asa pina s-a jefuit tot,de la banala teava folosita la irigat,pina la marile obiective economice.
ASTAZI?..............unii isi imagineaza ca jaful poate fi CONSIDERAT ANACRONIC SI AVERILE ONORABILE.
NU DOMNILOR POLITICIENI,CARE ATI INCEPUT DE LA...........,PRIMA CASA'
NU, NU VETI REUSI NICIODATA SA FACETI DIN AVERILE VOASTRE MIZERABILE CEVA ONORABIL.
un posibil raspuns pt DL EUSEBIU DEACONU,care ma confunda cu aparatorul lui VASILE BLAGA.
Dar,mai trebuie spus ceva,dl politicieni cei care aveti probleme locative.............nu uitati ca si noi stim.

cercetashul spunea...

Noapte buna!

Stefanya spunea...

Buna dimineata!

Anonim spunea...

17.04.2010, 21:13
"Nu mi-ar fi frica de dl. Presedinte (nota: ca sa vin in audienta), pentru ca este febletzu’ meu (cum ai zis si tu!)"
când s-o uita marinarul cu privirea aia cebuşie a lui la tine, o să-ţi îngheţe şi pişatul în chiloţi!

17.04.2010, 22:56
"Nu pot sa dorm!"
Marş la bărbaţi! Am spus bărbaţi
...nu bărbat! Să vezi după aia ce-o să mai dormi!

17.04.2010, 23:49
"asa ca domnilor va invit la cite-va partide de...........SAH VIRTUAL"
Beiiiii Zapaaaaaa noi românii ne-am cam săturat de "tactici de şah"!
Vrem locuri de muncă, vrem salarii,
îl vrem pe Patriciu judecat, vrem ca să nu mai stăm la coadă la administraţia financiară unde 20 de telenoveliste grase stau şi-şi caută fericirea pe Noi Goi în loc să răspundă celui ce aşteaptă la ghişeu! ASTA VREM!
A spus Boc că face restructurări!
Ce mai caută examanta lui Stolojan consilieră la guvern?
Spuuuuuuuuuuuune beeeeei Zapa! Răspunde la această întrebare!

18.04.2010, 00:15
"un posibil raspuns pt DL EUSEBIU DEACONU,care ma confunda cu aparatorul lui VASILE BLAGA."
Eşti zurliu bre! Când am spus io asta?

17.04.2010, 23:32
"La intrebarea moderatorului cum ar accepta tendintele dictatoriale ale lui T. Basescu, replica prompta a fost "Nici eu nu sunt usa de biserica!'' ... I-am apreciat foarte mult pozitia aceea."
Normal! El este uşă de pivniţă! Unu din ăsta ţi-ar trebui la uşă!.....să vină beat acasă şi în loc să se pişe în budă să se pişe pe lângă budă! Unul din ăsta care toată viaţa lui s-a vrut ofiţer dar n-a rămas decât un "plotoner rezervist"!

ghita1964 spunea...

Sahistule,muta nebunul de langa tine!
Tocmai pentru-ca vor fi alegeri in 2012 "veteranii" trebuie sa treaca prin alegeri democratic desfasurate in cadrul partidului!Elena Udrea o sa fie urmatorul PRESEDINTE!Aceasta-i mutarea cu care dl.Basescu o sa dea MAT clasei de "prostanaci"!Pentru asta are nevoie ca in Parlament sa intre cat mai multe femei,apoi procentul de 51-52% al populatiei Romaniei o sa faca restul!Clar ca lumina zilei(inainte sa treaca norul vulcanic)!

Stefanya spunea...

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, că Harghita, Covasna şi o parte din judeţul Mureş, zone deosebite din punct de vedere al atracţiilor, se pot promova turistic şi sub denumirea de Ţinutul Secuiesc, care-i creează propria identitate.
"Consider că Harghita, Covasna şi o parte din Mureş se pot promova ca o zonă deosebită din punct de vedere al atracţiilor, sub această denumire care-i creează propria identitate", a declarat Elena Udrea, la Miercurea Ciuc, fiind întrebată dacă consideră acceptabilă promovarea turismului din Ţinutul Secuiesc.

Elena Udrea a subliniat că, din punctul ei de vedere, este aceeaşi situaţie ca şi în cazul celorlalte regiuni şi că acest lucru nu ar trebui să deranjeze.

Ministrul Turismului a mai afirmat că în Covasna şi în Harghita sunt alocaţi mai mulţi bani pentru turism deoarece sunt judeţe cu un potenţial turistic fantastic.

"Aveţi norocul să aveţi un judeţ cu un potenţial turistic fantastic. Judeţul Harghita poate trăi din turism şi autorităţile locale au înţeles pe deplin acest lucru, de aceea îşi canalizează energiile şi eforturile pentru a accesa finanţare pentru proiecte de dezvoltare turistică", a explicat Elena Udrea.

ghita1964 spunea...

O abordare deosebit de inteligenta!

cercetashul spunea...

Gata nu mai zic nimic, ca nu vreau sa se supere Presedintele pe mine! Stii cum este treaba: Ce este intr-o familie, doar membrii ei stiu! Si am spus de pozitia de colaborare intre doi politicieni puternici.

Stefanya spunea...

Te pup pe nasuc draga cercetash!Cum ai dormit?

cercetashul spunea...

Buna Stefy! Am dormit bine si ''tun''. Iar cand am intrat pe blog, am dat de ''escrocheria sentimentala'' postata de Eusebiu. Haide sa-i alimentam si noi ladita cu ceva! :)

Stefanya spunea...

Eu nu prea am dormit bine si astept sa postezi tu ceva ptr ladita lui Eusebiu.

cercetashul spunea...

Eusebiu, ne dai voie? :)

Stefanya spunea...

SPATIU AERIAN INCHIS!MASURA ESTE VALABILA PANA MAINE LA 12!

Arhivă blog