02.04.2010

Ghiţă.....

5 comentarii:

Stefanya spunea...

Mmmmmmmmmmmmmm.............foarte dragutz.......ptr sufletzelul meu assssssss ce stare am acum sunt melancolica si am chef nebun sa dansez si sa fac dragoste nebuna.

ghita1964 spunea...

Multumesc Eusebio,esti cel mai tare!
Stefy go!Go Johnny,go!Chuck Berry!
Nu te mai inchide in tine!
Esti superba,aproape inalta,neaparat bruneta si restul nu conteaza!E bun portretul meu?Ai multa minte si mult mai mult suflet!Te pup si GO Johnny Go!

Stefanya spunea...

Imi vine greu să scriu despre stări prin care am trecut de atâtea ori, pentru a le înţelege, trebuie să treci prin ele.Poţi afirma că trist eşti când alegi să nu fii fericit, şi că de fapt, noi suntem cei care alegem să vedem partea urâtă a lucrurilor pentru a ne pune în postura de victime?
Fiecare stare sufletească tinde să se adapteze unui exterior corespondent felului ei specific sau să transforme acest exterior într-o viziune potrivită naturii ei. Ochii omului văd în exterior ceea ce îl frământă în interior. În melancolie, îi cresc omului aripi nu pentru a se bucura de lume, ci pentru a fi singur

Stefanya spunea...

Adevarul ca numai de tine depinde sa fii fericit.....uneori o simti atunci cand asculti ceea ce iti place,in lucrurile marunte din viatza cotidiana.Va pup si eu!

FRANK ZAPA[KING] spunea...

,ESEU RATAT DESPRE FERICIRE'-un titlu care cu ani in urma imi atragea atentia,exact asa cum textul lui STEFANYYA mi-a atras atentia.
culmea este altceva,TITLUL IMI APARTINE,si e plitocit in propia mea minte,cu multi ani in urma,cu aproape 20 de ani,cind fericirea in acceptiunea mea de la vremea respectiva se rezuma la foarte putin.
nimeni nu poate sa dea o definitie multumitoare pt fericire.
ma gindesc cum ar defini fericirea un fundamentalist musulman?
dar oare cum ar creiona fericirea un sectant ,crestin extremist dintr-un cult gen,PENTICOSTALI,ORI MARTORII LUI IEHVA?
v-ati gindit vreodata cum descrie fericirea un orb?
dar un paralitic?
dar ce gindeste despre fericire un om putred de bogat,?ce grimase face aceasta cind ar trebui sa dea explicatii despre fericirea lui?
Si atunci FRUMOASA STEFANYYA,rezultata din descrierea lui GHEORGHE,cum iti imaginezi ca ar trebui sa te inunde fericirea,sub ce chip?
cum si in ce fel ai vrea sa te invaluie aceasta stare de gratie ,pe nume fericirea?
cineva a crezut ca daca gaseste piatra filozofala a gasit si fericirea,dar bietul om,ca era un om,cu piatra filozofala in mina a constatat ca umerii lui sunt mult prea fragili incit sa poata tine toata filozofia pe umerii lui,si dintr-o data a devenit cel mai nefericit om.
INTILNIREA CU FERICIREA-este ,din punctul meu de vedereca intilnirea dintre meteoriti,adica intr-o miscare haotica,fara reguli si fara STAPIN-EA ESTE SI APARE PUR SI SIMPLU.
asa ca..........APROAPE INALTA,NEAPARAT BRUNETA,STEFANYYA-cind vei simti ca ai fost lovita de un metorit,cind vei avea senzatia aceea[care o fi ea?]probabil esti foarte aproape de fericire.
asa ca seara de seara cind cerulm este senin,ridica pivirea spre cer si cauta din priviri metoritul,invoca-l si precis va veni..........

TEXTUL ESEU RATAT DESPRE FERICIRE L-AM SCRIS IN 1990,LA 22 DE ANI.
astazi am folosit doar cite-va idei din acel text-ORIGINALUL,DIN 90.............
s-a pierdut in negura vremi la fel si odata cu nefericirea de atunci............

Arhivă blog