13.04.2010

Flash

Încă doi PSD-işti şi-au dat demisia din partid şi au trecut la independenţi!

14 comentarii:

Stefanya spunea...

Mda ....am vazut pe Realitatea tv.

ghita1964 spunea...

Seara buna!

Stefanya spunea...

Sa fie Gheorghe!

ghita1964 spunea...

Incet,incet,Parlamentul devine o conserva imputita!E foamete mare!

FRANK ZAPA[KING] spunea...

SONDAJ C.S.O.P:
TEO TRANDAFIR 56%
LILIANA MINCA 21%


HAAAAAAAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
HUOOOOOOOOOOOOOOO MANELISTILORRRRRRRRRRRRR,ZVONERILORRRRRRRRRRRRRRR,HUOOOOOOOOOO
MOR DE RIS

am trecut peste o promisiune,dar a meritat,
haaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiii
moama ce orientat suntttttttttt

Anonim spunea...

Ştiu băh, că oamenii mei l-au făcut! 5000 de euroi ne-a dat manelista! Mincă a fost o zgârcită A spus că mai mult de 2000 de euroi nu dă!
hihihi

PS De câte ori Cristi Preda iesă cu vreo declaraţie de atâtea ori Blaga întră în crize şi înghite distonocalme cu pumnul! Să vezi distracţia pulii când o intra manelista în Parlamentă şi o începe să facă ea fiţe şi băşini de femeie grasă frumoasă şi independentă! Cred că blaga o să ajungă direct la Floreasca-urgenţe în stop cardiac!
Hihihi
trăim şi vedem măi Zapa, trăim şi vedem cine-o mai câştiga! În orice caz după eliberarea celor trei, bucureştenii sunt cam supăraţi rău pe PDL şi Traian Băsescu! Eu sunt FIERT!

PS Un lucru pe care tu nu-l ştii Zapa este că manelista este anti-Băsescu şi anti-Udrea! Vezi fostele declaraţii şi miştouri de la ultimele euro-parlamentare!
hihihi
Stai fără grijă, rămâne cum s-a aranjat!

ghita1964 spunea...

Sa traiasca toata lumea,numai noi sa nu murim si o pup pe Stefy ca are nevoie!Ha!Ha!Ha!
Cum bre numai 5000 ti-ai tras?Ai mei au luat 20000 si apare maine!Ha!Ha!Ha!In 2 maxim 3 saptamani vom avea remaniere guvernamentala sau alegeri anticipate!Dl.Boc trebuie sa se decida:reformeaza PD-L-ul ori dispare!Pacat de el,e intre ciocan si nicovala!Dar nici nu se poate dezvolta intre rechinii aia cu caracterul lui de ardelean "mosmoditor"!

FRANK ZAPA[KING] spunea...

INCEPE MACELUL IN PD-L-s-au altfel spus lupta pt putere
Ultima iesire a pres. Basescu pe sticla a avut ca tinta prioritara PD-L,si nu intimplator,PD-L urmeaza sa treaca printr-un proces dificil de alegeri interne.
Operatie dureroasa pt un partid aflat la guvernare pt ca nu-i asa lupta interna de partid este mult mai feroce si singeroasa decit lupta pt ,PUTEREA IN STAT.
ca de obicei luptele fraticide sunt mai perverse folosindu-se cele mai fine tehnici.
dar ce se poate vedea in acest moment?
pai se vede destul de limpede cum taberele sunt pozitionate si care sunt virfurile,cei care vor lupta pe fatza.
dupa cum bine se stie forta acestui partid,baza,nucleul dur si majoritatea votantilor sunt in transilvania,de acolo isi trage partidul forta si voturile.
in aceste conditii,restul ,GASCUTELOR'din celelalte provincii istorice simt o mare frustrare si vor incerca prin mijloace nu tocmai ortodoxe sa ,INHATZE'puterea.
cel putin in acest moment,cite-va nume grele nu si-au precizat clar pozitia,desi,presa mogulilor,si-a cam aratat simpatiile,cel putin fata din una din grupari.
CRISTIAN PREDA-politrucul,care in acest moment agita spiritile pe fata,aruncind mici bombe artizanale,s-ar revedinca din gruparea agreata de TRAIAN BASESCU-desi.......la o analiza mai atenta a traseului profesional,intelectual si acum politic,nu prea l-ar recomanda ca o TROMPETA VALABILA SI CREDIBILA.
asa ca ostilitatile au fost deschise,iataganele sunt scoase din teaca,deci sa inceapa lupta,la sfirsit vom vedea cine ramine in picioare.
tare ma tem insa,ca invinsii vor avea o soarta mult mai cruda decit MIRCEA GEOANA.

ghita1964 spunea...

Foarte bine!Sa inceapa odata!Genul acesta de politica,patentat de PSD,nu mai trebuie sa existe!Trebuie adusi oameni proaspeti si mai ales cinstiti!Cam greu de gasit,dar altfel se duce de rapa tara asta!O stie si dl.Basescu si o stie si dl.Boc!Problema este ca videnii,bercenii,fluturii si blagienii renunta greu la ciolan si pe langa asta trag si partidul in jos!Singurul care a tras partidul a fost Traian Basescu,fara el Pd-l-ul nici 7% nu ar fi acumulat in teritoriu!

FRANK ZAPA[KING] spunea...

ATENTIE-TUTUROR CELOR CARE POARTA OCHELARI DE CAL-
FALIMENTUL STINGII IN EUROPA CONTINUA.
nu cu multe zile in urma comentam de ce in europa stinga este in degringolada,de ce stinga este inutila si reprezinta o frina in procesul de dezvoltare si emancipare a oricarei tari.
cu aceea ocazie nu am comentat situatia din ungaria,care era in plin proces electoral,astazi insa o pot face pt ca rezultatele sunt pe masa si nu sunt doar speculatii.
in ungaria stinga mincinoasa,perversa si plina de PROMISIUNI IDIOATE A FOST SPULBERATA,REZULTATELE O CONFIRMA DIN PLIN.IATA CA LA 20 DE ANI DE LA CADEREA COMUNISMULUI,STINGA MAGHIARA ESTE IN COLAPS.
pe masura ce te apropii de zona de est a europei,ideile de stinga incep sa prinda contur,incep sa fie adinc sadite in mintile abulice si alcoolice ale zurbagiilor ,obisnuiti cu pomana,cu lenea ,cu smecheria si mai ales cu............HOTIA SI DEZORDINEA.
nici romania nu face exceptie si pe masura ce te apropii de frontiera de est,diversele variante de comunism si socialism de sorginte MARXISTA,sunt tot mai prezente.
Zone cu o saracie extrema,cu mari probleme de natura sociala,provinciile estice ale romaniei au ramas captive SOCIALISMULUI STIINTIFIC MARXIST, DEVENIND PRIN OPOZITIA FATA DE REFORME,FATA DE CE INSEAMNA UN STAT IN CARE COMPETITIA SA FIE PREZENTA PESTE TOT,ADEVARATE FRINE IN CALEA PROGRESULUI,IN CALEA BUNASTARII ,PINA LA URMA.
si acest lucru este cu atit mai evident cu cit virful de lance-SINDICATELE BUGETARE,TRAITOARE DIN TAXELE SI IMPOZITELE FIRMELOR,in aceste luni din 2010 se opun cu rezistenta reformarii sectorului bugetar,reducerea cheltuielilor aberante si respectului fata de banul contribuabililior.
ce trebuie reamintit este faptul ca PSD,este un partid care in proportie foarte mare isi trage membrii din rindul bugetarilor.
ce ne spune acest lucru?ca de fapt sindicatele bugetarilor sunt de fapt MEMBRII PSD,asadar GUVERNUL BOC DE FAPT SE CONFRUNTA CU PESEDISTII IMBRACATI IN CELE DOUA UNIFORME-UNA DE POLITICIENI,UNA DE SINDICALISTI.
in acest joc ordinar,insa mai intervine un element perturbator-PRESA,PRESA DE PARTID,OBISNUITA SA-SI ASIGURE EXISTENTA DIN PUBLICITATEA DE STAT.CARE IN 2010,ESTE INEXISTENTA,BASCA DATORIILE LA BUGETUL STATULUI,CARE NU MAI SUNT TOLERATE.
ce este insa periculos,e faptul ca o parte din staff-ul pedelist are legaturi strinse cu acest conglomerat POLITICO-MEDIATIC,cu care s-a infratit,si cu ajutorul caruia incearca sa INHATZE PUTEREA IN PARTID.
ce face galeria,chibitii,cei pusi sa-si sustina binefacatorii,cei care ii finanteaza si-i sustin?
ce se vede,au fost scapati pe tarlalele patriei cu misiunea clara de a lovi si a spurca tot ce ei considera ca le sta in calea implinirii dorintelor lor.
va fi un razboi singeros,si dur,din care nu stiu daca PARTIDUL PD-L,va iesi intarit.
daca lupta pt putere in partid va degenara si se va trece la razboiul total.............DAR SA MA INARMEZ CU RABDARE,CAFEA SI.........TUTUN.
de partea cui voi fi????????????
vom vedea,sa se mai limpezeasca apele........

Stefanya spunea...

Buna ziua!
Merci Gheorghe ptr pupic,sincer aveam nevoie de el,esti un dragutz.Eu azi stau cumintzica si va citesc pe voi.

FRANK ZAPA[KING] spunea...

FEMIA FATALA....2/69

iata ca dupa ce C.S.O.P.si-a varsat ultima ,TESTARE A MITICILOR'din sectorul 4,acolo unde alt personaj 3 in 1,pastoreste viata miticilor din sect 4,mai aflam cite ceva din VIATA PASIONALA A DOAMNEI LILIANA MINCA,FATA BULAN,care inca de la descinderea din botosani spre capitala si-a facut intrarea si mina prin cite-va smenuri GRASE.
PRIMA VICTIMA-GENERALUL GHIPSULESCU-un verde revolutionar roman,astazi ascuns pe la mititica,a avut nesansa sa o intilneasca pe apriga GHERVASIUC,care dupa ce a facut UN imprumut pe numele FIRMEI BALI DISPARE IN...............
si uite asa fetita la vremea respectiva dupa ce a verificat soliditatea patului cazon de general,trece cu ,ARME SI.....IMPRUMUT IN OGRADA UNUI MOS ITALIAN PE CARE IN MARE VITEZA IL FACE DE 6 MILIARDE VECHI,UN FORD ,oferindu-i in schimb LIBIDINOSULUI MOSNEAG ITALIAN UN BULAN DE TARANCUTZA,CU MUSCULATURA FACUTA ALERGIND VITELE COLECTIVEI.
de aici a fost doar un pas pt a intra in gratiile unor securisti-sereisti,CU CARE A AVUT DE GRIJA SA IMPARTA CISTIGURILE DE LA...................LOTO.
si uite asa pis ,pis,cu cel putin 3 debarale de informatii compromitatoare,MADAM GHERVASIUC SE MARITA CU BATRINELUL [minca,65 ani],PEDEPSIT SA FACA ULTRAVIOLETE LA MANGALIA,IN TIMP CE DOAMNA RUPE ASTERNUTURILE UNOR BAIETI INTEPATI DE PRIN SERVICII,DAR,IN ACELASI TIMP II OFERA SI LUI FELIX,ALIAS MOTANUL S-AU DAN VOICULESCU,INFORMATIILE CARE ,SPERA EL IL VOR TINE IN LIBERTATE.
iaca-ta pe cine ne propune ALIANTA PSD+PNL+PC+R.TV.+ANTENE+plus o intreaga armata de idioti,suparati pe.................HAAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIIIII
MANELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE-BRAVOS BAIETI,ATI REUSIT IN SFIRSIT SA VA VEDETI VISUL IMPLINIT-SUNTETI IN CHAMPIONS LEAGUE-CU MINCA MERGETI LA SIGURRRRRRRRRRR



HAAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
minca v-a trebuit...............AVETI ACUM TOT CE V-ATI DORIT ,SI CEVA PE DEASUPRA,ADICA O ROABA DE RAHAT...........IN DOTARE.

haaaaaaaaaaaaa,.hiiiiiiiiiiiiiiiii



wow ce-mi place,chiar imi place,haaaaaaaaaaaa hiii

sa traiti mai baieti,si mina pe portofele cind sunteti in preajma lui minca ca.............
astia care sunteti mai grosi la portofel si grei la CARD-URI.........
HAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIII

FRANK ZAPA[KING] spunea...

EUSEBIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU,unde te-a imburdat caruta ................?
din nenumaratele nick-uri,doar atit a mai ramas?
daca esti in SILENCIO STAMPA,te rog sa spui,nu sa fac praf pe acilea de-a trinta.

Stefanya spunea...

Buna dimineata!

Arhivă blog