21.04.2010

Banc

Intră un individ într-un restaurant, se aşează la o masă. Vine chelnerul:
- Bună ziua, cu ce vă putem servi?
- Bună ziua, aş dori o ciorbă de burtă şi o mămăliguţă cu smântână.
- Da, vă rog, imediat vine băiatul!
Aduce chelnerul farfuria şi tacâmurile. Ia individul lingura, o miroase şi cheamă chelnerul.
- Da, ce doriţi?
- Auzi, cu lingura asta, în urmă cu 3 zile, s-a mâncat ciorbă de peşte, te rog să-mi aduci alta.
- Imediat!
Îi aduce chelnerul altă lingură. O ia individul, o miroase şi zice:
- Auzi, cu lingura asta, în urmă cu o săptămână, s-a mâncat ciorbă de perişoare cu smântână, te rog sa-mi aduci alta.
- Imediat!
Intră chelnerul nervos în bucătărie, trânteşte cu lingura de podea şi începe să înjure. Bucătăreasa, care era şi ea acolo, îl intreabă care-i problema.
- E un idiot la o masă care miroase lingurile pe care i le duc şi-mi spune şi ce s-a mâncat cu ele şi cu câte zile în urmă. Ia tu lingura asta, îi spune bucătăresei, dă-ţi cu ea prin chiloţi şi să i-o duc apoi să văd ce mai zice.
Ia bucătăreasa lingura, o freacă temeinic, prin locuri cu greu de soare pătrunse, şi i-o dă chelnerului. Se duce ăsta în sală şi-i pune lingura pe masă individului. Ia ăsta lingura, o miroase atent timp de câteva zeci de secunde, după care îl cheamă la el pe chelner.
- Auzi, Paraschiva de când lucrează la voi?

22 de comentarii:

ghita1964 spunea...

Cat de frustrat a devenit mogulul bre!El ne face labagii si tot el se simte lezat,ba isi mai pune si "observatorii" sa critice,cu toate ca nu te lasa sa-i dai o replica!

Stefanya spunea...

Mda,am citit si eu comentariile alea sincer nu stiu ce sa zic si nu pot sa inteleg de ce s-a ajuns la asemenea discutii.Oricum eu am fost avertizata sa stau departe de blogul acesta ca voi patii mai rau decat Tiberiu......nu vreau sa spun ceea ce mi s-a spus de Eusebiu ca deja trec la barfe.
Eu va pup in continuare pe nasuc si va ador!

Stefanya spunea...

—Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane. – Octavian Paler
—Nimic, niciodata, nu va inlocui pe camaradul pierdut. Caci nu pot fi creati vechi camarazi. – Antoine de Saint Exupery
—Un prieten este cineva care are aceeasi dusmani ca si tine. – Abraham Lincoln

Anonim spunea...

Nu inteleg despre ce blog vorbeşti!
De ograda asta sau de ograda Reporterului Virtual?
Reporterul Virtual acum este manipulat de Mihai Craiu, deci implicit este omul lui Voiculescu.
Ca să mai spun o dată că nu inţeleg ce s-a intâmplat cu Lovin, spun degeaba....poate totuşi o avea el un motiv să reacţioneze astfel! Nu uitaţi un lucru foarte important: pentru Lovin, Reporter Virtual este sursa de venit, deci hai sa fim un pic condescendenţi şi înţelegători! Să nu uităm, că la prezidenţiale Reporter Virtual a fost un pivot important pro-Băsescu!
Este posibil ca şi Lovin să facă parte din cei mulţi şi nemulţumiţi ce după campanie au rămas stupefiaţi când au văzut că PDL-ul adună în jurul său lichelele care în timpul campaniei l-au făcut ţăndări pe preşedinte!
Eu cu Lovin ne spurcăm pe alte motive, nicidecum pe aceste motive....şi vă mai vând un pont: Moldovanul ăsta căpos mi-e tare drag puşlamaua dracului, dar uite aşa îmi place mie ca din când în când să-i fut creierii!
hihihi

Stefanya spunea...

Am vazut si eu ca este tare capos moldoveanul nu vrau sa mai comentez nimic voi le stiti mai bine,in asemenea situatii trebuie sa stai deoparte.

Anonim spunea...

TEST-EUSEBIU,din nou imi refuza postarea,si ma atentioneaza cam asa:

HTML-DV nu poate fi acceptat;
must be at most 4,096 characters.

ce trebiie sa fac?textul e un pic cam lung?

F.Z.K.

FRANK ZAPA[KING] spunea...

-TEME PT ACASA- s-au

-DIALOGURI INDECENTE INTR-UN MALL-

Asalatul marilor lanturi de magazine cu branduri renumite in lume au schimbat din temeleii obiceiurile romanilor,intrind adinc in viata lor,transformindu-l si pe roman intr-un ,CONSUMATOR'inutil,asa cum de fapt a devenit o buna parte a lumii civilizate,aducindu-l si pe el,traditionalistul si incremenitul roman in rindul societatii de consum.
Si pentru ca nici eu nu sunt mai breaz,iata-ma asistind involuntar la un dialog incredibil,dar in acelasi timp de o tristete tuilburatoare,care mi-a produs o indignare iesita din comun.
Stiu ca nu e ,FEER'sa aduci la lumina o discutie, un dialog intre doua persoane fara a avea acordul lor,dar,pt ca am fost ,INCOGNITO'deci cele doua distinse doamne nu ma cunosc,cum de altfel nu le cunosc nici eu,voi comite aceasta impietate si-l voi reproduce sigur folosind niste pseudonime ,care nu vor leza pe nimeni in nici un fel.
asadar iata-ma intr-un spatiu dedicat decoratiunilor interioare,cu rafturi incovoiate de marfa,de toate neamurile si provenientele,in fata mea doua doamne distinse,trecute bine de 60 de ani,pensionare,lucru pe care l-am realizat urmare a disctutiei la care am fost martor fara voie.
asa cum am spus,pe cele doua doamne le voi numi astfel:
doamna A
doamna B
pt ca prima incercare de a afisa textul a fost refuzata de blogg probabil datorita lungimii textului ,voi incerca sa-l postez fractionat

FRANK ZAPA[KING] spunea...

Continuare-asadar,iata-ma destul de aproape de cele doua doamna care priveau la un stand la vopsele de interior,pt zugravit peretii.doamnele se uitau si incercau sa se hotareasca asupra carei marcii de vopsea sa se opreasca,dupa cite-va schimburi de pareri ,una dintre ele se hotareste si zice,da,uite m-am hotarit,imi place culoarea si e o marca buna,sa vedem ce pret are.
daca pina aici totul a fost O.K.in momentul cind doamna interesata de vopsea a localizat,de fapt a identificat pretul,s-a auzit o exclamatie,INCREDIBIL,pai eu ca sa-mi zugravesc o camera cu vopseaua asta,va trebui sa fac un imprumut la .C.A.R.-pensionarilor.
lucrul acesta il spunea inrosita de furie doamna A.
imediat,fulgertor as putea spune,s-a auzit si replica doamnei B.
asa iti trebuie ,DRAGA'numai ca in timp ce ii spunea acest lucru doamnei a,ddin ochii doamnei B,ieseau doua LASERE care ar fi sectionat cu usurinta un om,deci asa iti trebuie,ca toata viata ta ti-a trebuit sa faci scoala,ai un doctorat,ai lucrat in invatamint peste 40 de ani,si,la ce ti-a folosit?

FRANK ZAPA[KING] spunea...

Continuare-Pe fata doamnei A,s-a instalat un rictus,in zona gurii,iar ochii intr-o fractiune de secunda au prins viata,aruncind scintei,iar imediat se auzi o voce suierata,printre dinti,semn al unui efort de a nu striga,de a nu urla,de a nu-si clama cu toata forta frustrarile si ura acumulata in ultimii ani.
pai DRAGA'tu nu vezi pe cine plinge presedintele NOSTRU?
TU NU VEZI CINE SUNT EXCEPTIILE IN TARA ASTA.
aia care inainte de 90,ne urmareau sa nu facem avorturi,ne ascultau ce vorbim ,ori ne TURNAU FARA NICI UN RESENTIMENT LA SECURITATE.procurorii si judecatorii care au fost artizanii a sute de mii de procese POLITICE-EI TREBUIE DRAGA SA AIBE PENSII DECENTE,NOI?.......
ASTIA TREBUIE SA AIBE PENSII MARI,EI TREBUIE SA ,TRAITI BINE'ca vorba aia caravana trece,ciini latra,EI TOT BINE O DUC.
Eu dupa peste 40 de ani de invatamint am o pensie de un pic peste 14 milioane.
ce constitutie?NIMENI,DAR ABSOLUT NIMENI NU-I MAI PRESUS DE LEGE?
NU DRAGA PE ASTIA DUMNEZEU A LUCRAT DOUA ZILE,SI A FOLOSIT UN ALT MATERIAL,NOI/...........

FRANK ZAPA[KING] spunea...

Continuare-pai tu draga,tu nu vezi,in timp ce ELENA UDREA,isi permite sa dea,doar,pt o poseta 5 mii de euro,eu,ditai doctorul in........NU-S IN STARE SA-MI CUMPAR CITE-VA KG. DE VOPSEA DINTR-UN MALL,idiot.
abia atunci m-am uitat la fata femeii A.
Este o femeie inca frumoasa,cu trasaturi fine as putea spune chiar filigrante,care ii dau o aura inteligenta si distinsa.
toata tinuta ei degaja bun simt,eleganta nefortata,dar in acelasi timp o stare financiara modeste,si cu toate acestea femeia isi poarta cu mindrie si decenta modestia si precaritatea resurselor financiare.
am iesit tulburat din MALL,cazut pe ginduri si punindu-mi zeci de intrebari,la care nu puteam gasi raspunsuri multumitoare.
si tot gindindu-ma,mi-au venit in minte citeva versuri,si ele ramase ascunse undeva la MUZEUL LITERATURII ROMANE,fara ca vre-o data sa vada lumina tiparului:

,IN LUMEA ASTA PROST FACUTA
CACATII FUT IN LOC SA PUTA
IAR OAMENII[BARBATII] CONSACRATI
NU POT FUTE DE CACATI;

rememorarea acestei strofe ,mi-a mai tewmperat furia si indignarea.


P.S.1-nesimtirea ,minciuna ,lipsa de onorabilitate este APANAJUL POLITICIANULUI ROMAN
Dupa ce se vede cu ,VOTUL IN BASCA'iti arata curul si......se intoarce la vechii lui camarazi de tilharii si smenuri.

P.S.2-care ar fi morala?.........ei....aici deja lucrurile se imbirliga al dracului de rau.
voi astepta ,un timp dupa care voi spune care ar fi dupa mine morala,ce se potriveste zilelor pe care le traim.

FRANK ZAPA[KING] spunea...

HMMMMMMMMMMMMM,TIBERIU SI EUSEBIU,o prietenie care se pare s-a transformat intr-o cenuse care nu prea ar avea multe in comun cu pasarea PHONIX.
Se spun vorbe grele si nu l-a caterinca,ci din toti rarunchii,pline de venin.se pare ca e un bun prilej de a se plati polite,si a se face deconturi,intre..........TERTI.
intrebarea este DE CE?de ce ati ajuns aici?
unde s-a produs fractura,si care ar fi cauzele care v-au indepartat si v-au adus pe pozitii ireconciliabile.
pe un prieten adevarat ti-l faci in timp.cu multa greutate,si-l pierzi cu foarte multa usurinta.
nu cred ca este om pe fata pamintului sa nu fi fost dezamagit de ,UN PRIETEN'
intotdeauna cind prietenia dintre doi oameni se rupe mie unul imi produce tristete,pt ca se mai aduga la sirul infinit de deceptii si suparari inca una.
dar,poate ca asa trebuie sa fie,fiecare generatie sa tot repete istoria,pt ca nu-i asa,noi oamenii nu invatam nimic din greselile INAINTASILOR NOSTRII.
dorinta de teribilism ne indeamna sa impingem uneori lucrurile mult prea departe,si uite asa ne pierdem cite un prieten.
ori de cite ori pierdem un prieten devenim mai saraci-sufleteste,chiar daca in vanitatea noastra,noi oameni nu vrem sa recunoastem acest lucru.
am tinut sa-mi pastrez neutralitatea in aceasta disputa,pt ca in mod sigur daca as judeca doar pe baza aparentelor in mod sigur as nedreptatii pe cineva,si nu as vrea sa fac aceasta gresala,dar in acelasi timp,spun ca nu voi da sfaturi,ori rezolvari.imixtiunea celor din afara nu face altceva decit sa alimenteze si mai mult iritarea.
asa ca EUSEBIU SI LOVIN,gindurile bune sa va insoteasca.

Stefanya spunea...

Cand esti singur, fara prieteni nu poti decat sa mergi...ca barca pe uscat... Prietenul adevarat e cel caruia ii place sa te vada: care este dispus sa-ti ierte slabiciunile si sa le ascunda de ochii altora, te trateaza cu menajamente cand esti absent, si cu franchete cand esti prezent. Prietenul este acela care gandeste pentru tine ca pentru el insusi si care este capabil sa te ajute sa intelegi ca uneori gresesti pentru ca prietenul care esti tu sa se schimbe.

Stefanya spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=yfHQlPbobU4

Stefanya spunea...

Revizuirea Constituţiei după Boc: Senatul dispare, iar deputaţii se vor numi "reprezentanţi"

Conform premierului, Senatul va fi desfiinţat, iar Camera Deputaţilor îşi va schimba denumirea în Camera Reprezentanţilor, numărul de parlamentarii fiind limitat la 300.

frank zapa[king] spunea...

PT SFATUITORII DE TAINA AI PRES.

POSIBIL SCENARIU HORROR VENIT PE ,SURSE' DIN LABORATOARELE TICALOSILOR.

In urma cu o saptamina atrageam atentia pedelistilor ce se poate intimpla daca vor strica relatia cu pres. BASESCU.adica in 2012 vor intra in opozitie,pierzind alegerile,si odata cu opozitia toate mizeriile care vin cu carul pe bamcile amarei opozitii.
acum a venit rindul dl TRAIAN BASESCU,de a fi avertizat,pt ca nu-i asa,JUCATORII'trebuie sa aibe simturile treze tot timpul.
asadar,orice partid aflat in procesul de alegeri interne devine vulnerabil si pierde foarte mult in fata electoratului,daca procesul are un caracter SINGEROS.
asadar,iata scenariul pregatit pt TRAIAN BASESCU DE TICALOSII NEAMULUI:
imediat dupa cistigarea alegerilor in 2012 de catre COALITIA SECURISTO,POLITICA-MEDIATICA[PSD+PNL+PC+PRM+R.CATEVENCU+ANTENE] sa se treaca la suspendarea presedintelui.
aici trebuie sa fac o paranteza,si sa spun ca reviziurea constitutiei este aproape imposibila avind in vedere ca este nevoie de 2.3 din voturi.
iata asadar care este in perspectiva dorinta de revansa pe care,INVINSII'doresc cu ardoare sa si-o ia.
ei,si acum AVERTISMENTUL-
INTREBARE?E NEVOIE IN 2012 DE UN PD-L ,PUTERNIC,O MASINARIE BINE UNSA CARE SA FUNCTIONEZE IREPROSABIL ,ASA INCIT ALEGERILE SA FIE CISTIGATE?ESTE
E MOMENTUL CA PD-L SA RENUNTE LA CEI CARE PRIN EFORTUL LOR AU CONTRIBUIT LA CISTIGAREA DE CATRE TRAIAN BASESCU A CELUI DE-AL DOILEA MANDAT??
si ultima intrebarea-VA IMAGINATI CAM CE AR URMA DUPA DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU IN 2013?
SI INCA UNA SUPLIMENTARA-PE CINE SE VA BAZA DL TRAIAN BASESCU IN ACEST CAZ?PE CRISTIAN PREDA???????????

ghita1964 spunea...

Mai Zapa,cand vrei tu esti un baiat de nota 10!Bine pusa intrebarea!Totusi,forta unui partid se vede in urma cotroverselor de idei si programe.Nu cu liste gata facute se castiga unitatea unui partid!Nu cu 5000 de euro se cumpara un post eligibil(desi am vazut ca se poate)!De acord ca daca PD-L nu castiga viitoarele alegeri o sa fie vai de sufletelul lor,dar cine nu-i capabil sa faca reforma in beneficiul celor multi,nici nu merita altceva!Pana la urma sistemul acesta "democratie"la asta se refera nu?Cat despre dialogul celor doua doamne,sunt de acord cu tine,dar sa nu amestecam lucrurile!Cineva trebuia sa probeze pe aceia care au facut politie politica nu?De ce nu au facut-o pana acum?Pentru-ca sunt in toate partidele si alterneaza la putere,asta-i!
Legea lustratiei?LEGEA COJOCARU REPARA ROMANIA!

Stefanya spunea...

Mda.....LEGEA COJOCARU REPARA ROMANIA!

ghita1964 spunea...

O anecdota!

Marele Charlie Chaplin se plimba agitat prin camera.Un prieten,aflat atunci la el in vizita i-l intreaba:-Ce s-a intamplat?-Sunt nervos pe Hitler!-Da ce ai cu el?-Ei ce am cu el!Ca poarta mustata,ca si mine,hai sa zic ca i-o iert,ca toata lumea vorbeste despre dansul lui aproape cat despre mine,treaca-mearga!Dar nu pot sa-l iert ca tot mapamondul rade mai mult de el decat de mine!

Stefanya spunea...

Buna dimineata!

ghita1964 spunea...

Buna sa-ti fie inima!

Stefanya spunea...

Costiniu va iesi la pensie....cererea a fost aprobata de CSM.

ghita1964 spunea...

Ziua Planetei Pământ
De la Wikipedia, enciclopedia liberă Acest articol sau această secţiune are bibliografia incompletă sau inexistentă.
Puteţi ajuta găsind susţinere bibliografică pentru conţinutul paginii.
În fiecare an, ziua de 22 aprilie se sărbătoreşte Ziua Pământului, ziua când s-a născut mişcarea pentru protejarea mediului înconjurător. Această mişcare s-a născut în SUA într-o perioadă cînd au avut loc mai multe evenimente deosebite, printre care înăbuşirea prin folosirea armelor de foc a revoltei unor studenti împotriva războiului din Cambodgia, ”Masacrul din 4 mai”, apariţia fibrelor optice, succesul melodiei “Bridge over Troubled Water”, ultimul album al formaţiei Beatles, moartea lui Jimmy Hendrix, un accident nuclear în Carolina de Sud la centrala nucleară din Savannah River din apropierea oraşului Aiken (nerecunoscut timp de 18 ani), poluarea foarte mare cu gaze şi fum, considerată ”semn al prosperităţii”. Despre mediul înconjurător a început să se vorbească din ce în ce mai des.
Ziua Pământului a fost fondată de senatorul american Gaylord Nelson, în anul 1970, cu scopul de a trezi clasa politică din dezinteresul pe care il arată faţă de mediu. Ziua Pământului a fost celebrată în primul an de circa 20 milioane de cetăţeni americani, în marea lor majoritate tineri şi foarte tineri. După 2 decenii, în anul 1990, peste 200 milioane de oameni din 141 de ţări au transformat Ziua Pământului într-o manifestare de amploare în istoria omenirii, prin alăturarea lor în dorinţa de a milita pentru un viitor mai bun al planetei noastre.
Ai grija Eusebio ca din nou ramai fara curent!HA!HA!Ha!

Arhivă blog