07.04.2010

No comment

"S-au intalnit in locuinta fiului lui Imre!
Revenind la povestea in sine dintre Peter Imre si doamna Saftoiu, CANCAN a mai descoperit ieri ca intalnirea lor amoroasa - in ziua de Dragobete - a avut loc in apartamentul inchiriat de fiul miliardarului, respectiv Peter Alexandru Imre (24 de ani)! Administratorul blocului a confirmat informatia din Ciao! - conform caruia proprietarul locuintei este un italian, Adriano Rizzo - dar pe care nu l-a vazut niciodata. "Domnul Rizzo n-a aparut niciodata. Am vorbit doar cu un domn care avea o procura din partea lui ca sa-i administreze apartamentul. Apoi nici acel domn n-a mai aparut. De aproape un an aici locuieste Peter Alexandru Imre, un tanar linistit! Achita mereu intretinerea si nu face probleme", ne-a mai declarat administratorul blocului. Asadar, Imre si Adriana Saftoiu s-au intalnit in apartamentul inchiriat de fiul omului de afaceri. Ciudat este ca atat tatal baiatului, cat si doamna Saftoiu aveau cheile de la locuinta, ceea ce dovedeste ca ei trec adesea pe acolo! Acest scandal amoros anunta insa si alte mari surprize, iar CANCAN va va tine la curent cu ele.

Cine are alte date despre povestea de dragoste dintre Peter Imre si Adriana Saftoiu este rugat sa sune la telefonul redactiei 0741.226.226 (0741.CANCAN) sau sa ne scrie la celebra adresa de e-mail pont@cancan.ro "

35 de comentarii:

ghita1964 spunea...

Ce zici?

ghita1964 spunea...

Cine se baga in seama cu deontologia?!E babilonie mare in tara asta bre!Mielu-i lup si oaia porc,porcul magar si magarul bivol,deontologul moralist "e femei de moravuri usoare",capitalistu' bolsevic notoriu!Bleah!"Cu bolta si presiune pi voi!"

Anonim spunea...

Hihihi bre Ghiţă precum a spus Lovin:
-EŞTI UN LABAGIU! TOŢI DE AICI SUNTEM NIŞTE LABAGII!

Stefanya spunea...

Si eu ce sunt?

Anonim spunea...

Ete că la asta nu m-am gândit!
hihihi
Întreabă-l pe Lovin!
hihihi
Teoretic, dacă noi masculii suntem labagii prin extrapolare voi femeile sunteţi labagioaice!
hihihi
D-abia aştept să vină securista de cercetaşa şi să citească asta ! Să vezi în ce spume intră olteanca!

ghita1964 spunea...

No lasa ca nu-i problema!Sunt barbati care recunosc si labagii care nu,el de care-i?

Anonim spunea...

El este din ăla care nu recunoaşte!
hihihi

ghita1964 spunea...

De acum incolo cand mai intru la el o sa intru sub nick-ul :Labagiul no.1!Voi nu aveti decat sa luati celalalte numere!Clar?

Anonim spunea...

Fii sigur că de acum încolo o să vă modereze!
hihihi.....e turbat chitrosul!

Stefanya spunea...

Eu as lua un 69,e nr meu preferat...dar la el voi fi Labagista 2.HI,HI....

Stefanya spunea...

Baaa sa nu-mi luati care cumva numarul ca ma supy pe voi!

ghita1964 spunea...

Care?69 ori 2?Stefy azi ai chef de glume!Bravo!Te pup(unde vrei tu)!

Stefanya spunea...

Ete na Gheorghe glumesc si eu.....ba dar am si eu o intrebare la voi masculii.Ce inseamna sa fii labagist?Ma lucra tare de tot acest lucru si vreau sa stiu ce inseamna LABAGIST...

Stefanya spunea...

Mersi GHEORGHE de pupic!

ghita1964 spunea...

Labagiul este unul care se satisface singur prin frecarea "scarbavnicului madular" cu propria mana sau cu mana altuia!Bine?

Stefanya spunea...

No hai ca nu mai intreb nimic am sa dau pe goaagla sa aflu mai multe despre Labagii si sa ma iau pe urma la cearta cu Tibi.

Anonim spunea...

Beiiiiiiii Stefanio labagii e de trei feluri:

1. cei ce fac laba
2. cei ce nu recunosc că fac laba
3. Lovin

hihihi

lulu spunea...

OOOOOPS! Eu nu, eu nu-s asa ....

Anonim spunea...

Hihihi dar cum?......

Stefanya spunea...

Upsss am dat cautare pe goaagle si am gasit tot ce se poate despre labagisti si sunt si ceva filmuletze pe acolo....dar nu m-am uitat ca sunt fetita cuminte si nu ma uit la filme..

lulu spunea...

De multe ori m-am intrebat cat tupeu trebuie sa ai, sa mai apari in lume sau la tv si sa faci pe sfioasa si inteleapta, dupa ce ea- saftaoiu s-a "iubit" cu imre si dupa ce socrul melescanu a facut-o pe ea-sfatoiu om de partid...si uite asa i-a multumit luindu-i ginerele la ....diverse treburi! Ei, asta nu pricep eu! Oi fi nepriceputa.
Cand ea-saftoiu, pomeneste numele: ELENA UDREA, in comentariile ei "morale" mi se intuneca privirea...hmmmm

Anonim spunea...

De aici a ieşit si scandalul cu lovin.....mielul blând ce suge la două oi!
hihihi

lulu spunea...

...luandu-i...
Pai nu asa omule... adica cum sa fiu eu cum zice domnul Tiberiu???? A vazut/constatat dlui asta? Mda, subiect ce ma depaseste. Nu ma stiam asa! Repet n-oi sti prea multe despre mine si o sti domnul in cauza, hihihhii
Mi-s femeie decenta si rusinoasa garantez ca nu sunt cum afirma...ma i-a durerea de cap. Cu ce i-am gresit eu dlui?

Anonim spunea...

Oameni precum Săftoiu trebuie să dispară din viaţa politică a ţării!
EJECT!
Absolut toate aceste lichele trebuie să facă ceea ce a făcut Mona Muscă care s-a retras! Şi chiar dacă a făcut ceea ce a făcut în tinereţe, ESTE DE RESPECTAT PENTRU FAPTUL CĂ S-A RETRAS!

lulu spunea...

Da, si eu am spus asta la vremea respectiva la EU pe blog. E de apreciat dna Musca, n-a gresit major recunosc si chiar mi-a parut rau ptr ca a avut acea"slabiciune" din tinerete...Mda, cum se spune... ca trecutul nu te iarta si te urmareste...pana platesti! Ea-saftoiu as zice ca nu scapa...auzi scuza: cica a fost un moment de ratacire cand a aflat ca fiul ei este autist...Dinescu zicea ca o intelege daca s a iubit cu imre! Poftim logica!

Anonim spunea...

Teoretic chiar şi practic dragostea ei este problema ei! DAR! Atunci când arunci cu noroi în familia Preşedintelui (aduceţi-vă aminte emisiunea de la Realitatea-Sov din campanie), atunci când arunci cu noroi în Elena Udrea pe care nimeni nu a fotografiat-o în ipostaze cum a fost fotografiată această loază atunci dragostea ei nu mai este doar problema ei! Este problema tuturor deorece tu o imorală nu trebuie să ţii lecţii de moralitate!
Jegoşenia cu "divorţul" de acum câteva zile este plecată tot din curtea jegosului de Patriciu al cărui slugă este această lichea deontoloagă!
Afară cu stricata din politică! Nu are ce căuta în politică!

ANONIMUL VENETIAN spunea...

Hmmmmmmmm,nu stiu daca,am dreptul moral sa intervin in disputa ,de fapt in mica neintelegere dintre cei doi,tiberiu si eusebiu.
si spun acest lucru pt ca din cite am inteles intre cei doi e vorba de o frumoasa prietenie intre doi oamenii care probabil au multe in comun,trecut,distractii si probabil si afinitati de natura morala.
de aceea voi comenta scurt si la obiect:
domnilor,subiectul nu merita sa aduca in situatia de a va dusmanii,de a va spune vorbe grele la nervi si suparare.
sunteti doi oameni rationali,inteligenti,asadar picioarele la apa rece si meditatie,ZEN'dupa care va puteti da mina si continuati prietenia.
e o parere de care puteti tine cont,s-au puteti trece indiferent pe linga ea.
faptul ca la un moment dat TIBERIU,a folosit o expresie nefericita,poate cu un alt sens,se poate scuza,cu o conditie,dl lovin sa intervina pe blogg si sa-si prezinte scuzele.
ar da dovada de buna crestere si un minim respect fata de orice om.

Anonim spunea...

Eu suparat pe el ?
neeeeeeeeeeeeeee!
De ce aş fi?
Nu o să intervină deoarece este moldovean căpos şi îndărătnic! Dar io sunt şi mai căpos şi mai îndărătnic PUNCT!
hihihi

lulu spunea...

Acum sa fiu putin rea...ma amuza treaba cu ea-saftoiu si imre....ce dracu' gasi la fomeia asta...Vorba lui Silver de la EU de pe blog...zici ca e nespalata pe cap ..Pe el-saftoiu il inteleg se potrivesc de minune....hihihhih. Zambesc!

ghita1964 spunea...

Ce dracu sa gaseasca?Disponibilitate si "tradare"!Ala-i baga ceva si-i umple,ea e fericita si satisfacuta!Toata lumea traieste bine!Apoi vine si ne da cu moralitatea in cap si noi devenim "labagii" vorba lu'Tibi draghe-sasecaifrumosi!

ghita1964 spunea...

Si eu ca un "labagiu" idiot i-am luat apararea peste tot pe unde i-l vedeam atacat!Bineeeeee!

lulu spunea...

Mda, ce spui e drept ghita legat de ea-saftoiu... Dar sa ne puna eticheta "X" dl Tiberiu, asta nu prea-mi placu. O sa trec cu vederea, am sa-i citesc articolele, dar recunosc am un mic regret, percepandu-l ca pe un justitiar al presei si prieten cu Eusebio, deh imi pare rau de situatie. Stiu ca intre barbati exista ceva in plus fata de prietenia dintre femei... onoarea care exclude tradarea. Bine, sunt si exceptii, asta stiu....

ghita1964 spunea...

N-are conteaza!Materialismul este la putere!Banu-i ochiul necuratului si dea lungul istoriei a distrus pe multi!Prietenia cumparata nu-i prietenie!Ma pis pe eticheta lui,cu bolta si presiune!

Stefanya spunea...

Asa este dragul meu Gheorghe prietenia cumparata nu este prietenie si nici nu va rezista.

Stefanya spunea...

Pe unde sunteti dragii mei in seara asta?Sa nu spuneti ca sunteti suparati de ceea ce a spus Lovin si acum stati cuminti!Nu ma lasati singurica aici,incep sa plang!

Arhivă blog