25.04.2010

Geneva - medalie de aur

Când aud de ANDREA MARIN, imi vine să fiu SUBMARIN, că am încercat să fiu sub Veta dar era să mă strivească namila aia de bucătăreasă! Mdeap, deocamdată ataete!...în faţa învingătorului:
JOS PĂLĂRIA!


PS Hmmmmm, ca totdeauna câştigătorul ia tot! Am răsfoit presa care face referire la acest subiect şi observ că lipseşte un nume! Oare de ce?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Romanca Raluca-Ioana van Staden a castigat, in cadrul Salonului International de Inventii de la Geneva, Trofeul de Aur al Organizatiei Mondiale pentru Proprietate Intelectuala pentru Cea Mai Buna Femeie Inventator - pentru inventarea unui "senzor care determina existenta cancerului in corpul uman in mai putin de 6 minute", anunta Andreea Marin Banica pe blogul personal, vedeta de televiziune fiind la randul sau premiata cu Medalia de Aur pentru inovatia Violet - un body extensibil destinat bebelusilor.

Anonim spunea...

Din pacate, ''expertii'' care i-au evaluat proiectul in 2008 dnei Raluca-Ioana van Staden nu au fost capabili sa determine calitatea proiectului cu biosenzori, cotandu-l doar cu 83,33 puncte.

ghita1964 spunea...

Incet,incet,pana la urma femeia romanca isi va ocupa locul, binemeritat,in fruntea societatii!Bravo!

Arhivă blog