11.04.2010

Bună dimineaţa COMPUTER LAND!

"Au fost trecuţi aparent pe linie moartă după căderea lui Ceauşescu doar demnitarii şi nomenclaturiştii cunoscuţi, însă locul lor a fost luat de copii, gineri, nepoţi, rubedenii. Dau un singur exemplu, arhicunoscut: ginerii lui Ion Dincă, zis Teleagă, fost viceprim-ministru al lui Ceauşescu, magnatul Puiu Popoviciu şi preşedintele clubului Dinamo, Nicolae Badea, au făcut bani, nu glumă, în capitalism. Chiar Dincă, după cinci ani de închisoare, a devenit consilier la firma Computerland, înfiinţată de ginerii săi.Iar oamenii Moscovei au pus sistemul la lucru, în favoarea lor. Sistemul a lucrat, mulţumit că supravieţuieşte şi-şi păstrează privilegiile. Şi aşa, vechiul sistem comunist românesc a devenit noul sistem capitalist românesc.......... "

"Băsescu nu a făcut jocul sistemului. Îl cunoaşte foarte bine şi a încercat, temerar, destructurarea lui. Mulţi dintre pedelişti, care zâmbesc frumos şi-l aprobă public pe preşedinte, scrâşnesc din dinţi pentru asta. Ei sunt oamenii sistemului, făcuţi milionari în euro de către sistem. Băsescu este firul de nisip care a gripat şandramaua. N-a oprit-o, încă. Nici n-ar putea aşa de repede, dar a reuşit să semene panică. Sistemul s-a mobilizat. S-a sunat alarma de avarie. Aşa s-a născut coaliţia anti. Cu toate uneltele ei din politică, din media, din societatea civilă, din justiţie, din servicii, din mafia gulerelor albe. Sigur că Băsescu nu poate reuşi singur. Şi că este nevoit să tolereze unele lucruri ce nu-i convin în PDL. Dar nu poţi lupta pe numeroase fronturi şi cu spatele descoperit. E riscantă şi sinucigaşă încercarea lui, spun unii. Poate că da, dar şi-o asumă."

Îmi pun intrebarea: Oare când va fi luată la întrebări gaşca beizadelelor lui Dincă? Gaşca prinţişorilor, gaşca odraslelor demnitarilor şi generalilor ceauşişti? Aceşti pseudo-disidenţi, care mulţi dintre ei au fost "ajutaţi să fugă" în America şi alte "raiuri" vestice şi care brusc după revoluţie s-au reîntors în România! Ei sunt cei care acum au marile averi, ei sunt cei care acum, din umbră, folosindu-se de unelte jalnice precum Mircea Geoană (şi el o beizadea comunistă) încearcă să controleze zona politicului! Ei sunt cei ce dau ordine şi bani (mulţi bani!) pentru ca nătărăi incomozi şi manevrabili precum Gigi Becali să fie băgaţi la zdup! Ei sunt cei ce au creat monştri precum Cătălin Voicu! Sunt siderat cum a fost trecută sub o tăcere absolută o astfel de întâlnire care a avut loc în preajma prezidenţialelor, la Monte Carlo - Nisa, între Mircea Geoană şi un personaj care cu toate că este una din principalele rotiţe ale angrenajului, nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu i-a mirosit, nici numele nu i-a fost rostit! Interesant este că acest personaj care de caţiva ani se fereşte ca de dracu de a veni în România, acum ceva săptămâni în urmă a fost pentru câteva zile în ţară! OARE DE CE?
Hmmmmm, pentru mulţi dintre voi românii, poveştile lui Serghei Mizil de pe la diferite emisiuni canacano-mondeniste sunt delicioase! Serghei Mizil este o "beizadea" conform teoriei, dar practic este un veşnic răsculat, un veşnic atipic! Este de respectat deoarece a ştiut a se feri şi a se delimita clar de zona politicului! Şi-a văzut de treburile lui şi de traiul său boem! Am adus aminte aici de Sergei Mizil deoarece într-una din nebunaticile-i apariţii a afirmat că ei, prinţişorii, erau permanent urmăriţi de securitate! Această "temă" de multe ori a fost "lătrată" şi de "revoluţionarul cu pulover", idolul APAC-istelor, Petre Roman! ....o altă beizadea comunistă! Nu domnule Petre Roman, voi prinţişorii, voi beizadelele nu eraţi urmăriţi de securitate, ERAŢI PROTEJAŢI DE SECURITATE! "Umbrele" interveneau şi aplanau totdeauna, scandalurile pe care voi le făceaţi atunci când minţile voastre o luau razna în urma "trink-urilor fine" pe care le dădeaţi pe gât pe la diferite agape! Umbrele interveneau şi aplanau scandalurile pe care voi le făceaţi atunci când vandalizaţi hoteluri din Olimp sau din Poiana Braşov sau din Predeal sau de la Izvorul Mureşului, atunci când voi năvăleaţi cu instinctoarele în discoteci, atunci când voi aruncaţi cu frigidere pe ferestrele hotelurilor! NU AŢI FOST URMĂRIŢI! AŢI FOST PROTEJAŢI!.....şi asta o spun eu cel ce totdeauna vorbeşte doar despre cele văzute cu proprii lui ochi şi pipăite cu propriile lui degete!
Mda, cam atât!

PS Mai am ceva de spus: Astă noapte, la o "masă", a venit vorba despre Birchall. Ca să se termine o dată cu povestea asta, acum, spun răspicat:
ÎN ACEL FILMULEŢ NU ESTE MIRCEA GEOANĂ! .......fizic el nu poate face aşa ceva! Repet: FIZIC! DEŢINĂTORUL "BLEGII BUCĂŢI DE CARNE" CARE ERA MORFOLITĂ DE GURIŢA DOAMNEI (atenţie nu am rostit numele BIRCHALL! Am spus "doamnei"!) ESTE LIVIU DRAGNEA, CEL CE O FRECA LA DEGETUŢE PE MIHAELA DRAGOSTEA ŞTIŢI VOI CUI!

9 comentarii:

ghita1964 spunea...

Am sesizat ca bulgarele a inceput sa se rostogoleasca!Acum trebuie ca PD-L-ul sa fie langa presedinte!Ei fara dl.Basescu sunt nimic!"Reteaua" lui Voicu trebuie dezmembrata cu tot cu partea nevazuta inca.Trebuiesc anihilati!Si cum poate fi anihilata o asemenea structura care detine aproape tot ce inseamna economia Romaniei?ASTEPT RASPUNS URGENT!
Eu i-l stiu!Peste 820000 de romanii deasemenea!Voi i-l stiti?

Anonim spunea...

Cojocarianule!
hihihi

Stefanya spunea...

Va fi greu de anihilat intreaga retea.http://www.realitatea.net/vila-lui-casuneanu--lac--fantani-arteziene--sala-de-cinema---vezi-video_708503.html

ghita1964 spunea...

Stefy,in primul rand te pup dulce(astazi am gresit doza la cafea)!
Eu vorbeam de distrugerea retelei economic!Prin Legea Cojocaru,asta se va intampla!Obligatoriu ilicitul o sa fie impozitat cu 80%!Atunci toti "cocotatii" astia vor trebui sa-si puna mintea la contributie si sa-si refaca averile prin munca.Cati dintre ei o vor face?Niciunul!Te asigur!
Romania se va deschide atunci cu adevarat inspre capitalul occidental si vom vorbi despre o altfel de economie de piata:una adevarata!

ghita1964 spunea...

Am vazut filmuletul!Tocmai pentru acest lucru trebuie pusa saua pe ei!Care patron occidental si-ar fi permis asa ceva,in mai putin de 20 de ani?Opulenta,prostie,figuratie!
Cu ce-l ajuta in puscarie PALATUL?O sa fie vai de curul lui acolo!Si apa din piscina o va "dona" hotilor sa-si pastreze neperforat sfincterul!Ha!Ha!Ha!

Stefanya spunea...

Buna Gheorghe,o zi frumoasa sa ai!
Cunosc legea Cojocaru, am fost rugata de o persoana sa strang cateva semnaturi si sincer am reusit vreo 600 sper sa ajute cu ceva.
Asa este trebuie pusa saua pe ei......in privinta Palatului pot sa spun ca se afla la cativa zeci de km de mine,o zona superba!Mda,treaba cu puscaria si viatza dusa acolo este dura.....

Stefanya spunea...

Buna Gheorghe,o zi frumoasa sa ai!
Cunosc legea Cojocaru, am fost rugata de o persoana sa strang cateva semnaturi si sincer am reusit vreo 600 sper sa ajute cu ceva.
Asa este trebuie pusa saua pe ei......in privinta Palatului pot sa spun ca se afla la cativa zeci de km de mine,o zona superba!Mda,treaba cu puscaria si viatza dusa acolo este dura.....

Stefanya spunea...

-Costiniu nu mai e judecator la ICCJ .
-CSM l-a suspendat pe Florin Costiniu.

Stefanya spunea...

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis, luni, suspendarea din funcţie a lui Florin Costiniu din funcţia de judecător al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), ca urmare a faptului că acesta a fost arestat preventiv, vineri, pentru complicitate la trafic de influenţă, în dosarul în care este arestat şi senatorul PSD Cătălin Voicu.

Arhivă blog