20.03.2010

Versus

Aveam 5 ani când America dedica IMMIGRANT SONG LED ZEPPLIN emigranţilor,când America se gândea la ce se întâmpla după cortina de fier. Sigur, n-aveam eu de unde şti la vârsta aceea nimic despre cortina de fier, despre comunism, despre dictatura cea mai feroce inventata de minţile diabolice ale unor indivizi care îşi trăgeau seva vieţii din popoare obiţnuite cu cruzimea, cu teroarea, crima şi asasinatul. Mult mai târziu, poate 10-12 ani voi începe să înţeleg în ce lume schilodită trăiam, în ce societate bolnavă, laşă şi perversă am deschis ochii. Prima mea experienţă brutală cu comunismul am avut-o în momentul în care am încercat să evit intrarea în rândul tinerilor comunişti. Deşi eram un elev bun la carte în cel mai bun liceu clujean. Din acel moment al adolescenţei i-am condamnat la moarte morala, cel puţin pe toţi cei care credeau în diavolul roşu pe toţi comuniştii. Lăsând la o parte experienţele familiei, un bunic cu 16 ani de închisoare politică la Sighet, unul dintre organizatorii manifestaţiei din Cluj când s-a strigat ferm:

”PÂNĂ AICI E DEMOCRAŢIE,
DE AICI ÎNCEPE MĂNĂŞTURUL”

Sentimentele mele antiruseşti sunt profunde si de o duritate extremă, l-am crezut pe Nicolae Iorga:

”TOATE RELELE NOASTRE VIN DINSPRE RĂSĂRIT”

America.........nu este ţara perfectă, asa cum nimic în lumea asta nu este perfect, are păcatele ei, are greşelile ei politice atât în politica externă cât şi în cea internă, dar, de departe este PĂMÂNTUL FĂGĂDUINŢEI, este locul de unde vine spre toata lumea suflul democraţiei.
Obama....afacerile firmelor americane, ticăloşia românilor, sunt lucruri fireşti, doar că aceste lucruri regretabile sunt făcute de oameni, de indivizi grobieni, în special de români, dar nu poţi judeca şi respinge întregul sistem democratic american, o societate ajunsă, categoric mult peste societatea europeană, doar pt ca nişte firme americane au fost hrăpăreţe. În fond cine-i prost? Cine dă sau cine ia? Şi cu toate acestea, nu neg şi nici nu sunt intolerant faţă de cei care nu iubesc America, atât timp cit se limiteaza doar la faza declarativă, în restul situaţiilor ............devin un bun cetăţean american care işi apără valorile, credinţa şi ţara cu orice risc.
UN BUN CETĂŢEAN AMERICAN
F.Z.K. / 20.03.2010, 09:17



No atunci fii un bun cetăţean american şi lasă-mă şi pe mine să-mi iubesc ţara aşa cum este ea! Iar atunci când cineva îmi atacă ţara, chiar dacă numai declarativ,

ÎL BAG ÎN PIZDA MĂ-SII!

"ciobăneşte", că de mi-s cioban nu? Am mai spus-o şi o mai spun:

TREBUIE SĂ FIM TRATAŢI CA CETĂŢENI DE RANG EGAL!

Nu există cetăţeni de rangul 3! Dacă Europa ori America nu înteleg acest lucru atunci orânduiala "democratică" nu-i bună! Comunismul nu a existat şi nici nu există! Socialismul nu este comunism! Singurul COMUNIST adevărat de pe pământul acesta a fost ISUS CHRISTOS! Dacă învăţătura Lui ar fi fost cu adevărat urmată de omenire altfel ar fi arătat lumea acum şi multă suferinţă nu s-ar fi produs! America nu s-a gandit nici un moment la ce se întamplă în spatele cortinei de fier, America doar a profitat şi profita! Problema nu-i "Cine-i prost? Cine dă sau cine ia?" Problema e: de ce te amesteci în politica unei naţiuni? Nu cumva să o prosteşti şi să-i furi resursele? Vezi Irakul, Iranul, Iugoslavia etc. Ce caută America în Afganistan? Să controleze opiumul cumva şi prin asta să-şi înrobească proprii cetăţeni? Hai spune că nu-i adevărat! Nu-i adevărat, asa, că acum în America într-o familie unul munceşte să plătească datoriile şi celălalt să plătească "praful"? Păi ăsta-i model pentru România?

SĂ-L PĂSTREZE LA EI!

ghita1964 / 20.03.2010, 10:24



Oriunde plec "net-ul este cu mine" am o geantă burduşită cu fineţuri tehnice ce îmi permit ca în orice moment şi fiu "on line". Ţîîîîîîîîîîîîr "ringer_classicphone.m4a" telefonul sună. Răspund cu unicul, inimitabilul şi impersonalul:
- Da vă rog!
- 'Neaţa, dormi?
- Dacă vorbesc cu tine nu dorm! Mă cafelesc şi privesc strada!
- Aaaaaaa...eşti la.....
- BeeeeeeDaZiiii!
- Poţi intra pe blog?
- Să intru nu, să accesez da!
- Te bag în mă-ta!
- Mersi dar prefer să intru în mă-ta!
- Ţicniţii ăia doi, doi iar s-au luat la harţă! Culmea că amândoi au dreptate!
- Mda şi?
- Cum şi? Eşti cretin?
- Nope. Dement. Zii fă o dată ce ai de zis, că-mi intră Chivasul strâmb la ghiozdan!
- Păi intră şi vezi!
- Hooooo că intru! Pa! Astăzi uită-mă!
- Să-ţi stea în gât! Urâtule!
- Sictir! Pup pi cur!
Mda, mirosisem de aseară că parşiva mea postare va încinge spiritele! Hihihi! Era imposibil ca cei doi să nu explodeze şi să nu înceapă a-şi trage la gioale! De fapt asta este sarea şi piperul unei găşti! Mai ales când este vorba de o gaşcă virtuală! Bun, să revin la subiect! Da! Am citit! Am editat un pic la repezeală! ŞI AMÂNDOI AU DREPTATE! DECI? CARE-I PROBLEMA? Ce ar mai trebui să spun eu?....hmmmmmm, poate să spun:
1. Că "legionarismul" meu (prost inţeles de majoritatea celor ce mă cunosc din auzite, deoarece legionarismul meu nu are nimic comun cu legionarismul român), totdeauna m-a făcut să fiu un extrem-radical dreapta?
2. Că această radical-extrem dreaptă reprezintă suportul urii mele dezaxate faţă de tot ceea ce reprezintă comunismul?
3. Că această ură dezaxată îndreptată împotriva comunismului nu mă face însă să urăsc Rusia, nu mă face să urăsc valorile Rusiei! REPET: RUSIA!...Rusia lui Cehov, a lui Tolstoi, a lui Diaghilev, a lui Pavlov, a lui Cebîşev, a lui Antonov, a lui Kalaşnicov şi de ce nu Rusia lui PUTIN! De ce nu chiar pe Putin! De ce să nu-l respect pe Putin? De ce să nu respect onoarea, bărbăţia şi intransigenţa?
Hmmmmmm hai să vă spun de ce respect valorile...şi nu doar valorile ruseşti! TOATE VALORILE! Deci:

RESPECT VALORILE CA SĂ FIU RESPECTAT!

Am spus-o şi o mai spun, mă feresc ca de dracu ca atunci când sunt pe alte coclauri să fiu "român" şi mă feresc ca de dracu deoarece cetăţeni ţigani ai României, au făcut ceea ce au făcut în Irlanda, în Anglia, în Austria, în Italia, în Franţa. Asta însă nu mă împiedică ca să stâlcesc în bătaie un nemţălău nazy care afirmă că suntem ţigani, nu mă împiedică să dau cu capul de masă un englezoi gomos care afirmă că suntem ţigani, nu mă împiedică ca unei hahalere franţuzite sau unui broscar peninsular să le umflu capul de pumni atunci când afirmă că suntem ţigani! Şi totdeauna în timpul intensivului act pedagogic de sorginte nepestalozziană, precum un diacon, le cânt pe nas:

Hai, români, lumea ne vede,
România-n noi se-ncrede.
Că de-acum românu-n lume
Va fi vrednic de-al său nume.
Eu sunt român, eu sunt român!

....voi credeţi că glumesc sau exagerez când spun aste lucruri, alţii însă au văzut că nu glumesc şi atunci când ne-am reîntâlnit au ştiut că nu-s rus ci că sunt ROMÂN! Mda cam atât..... cui nu-i convine: SĂ MĂ PUPE-N CUR!

10 comentarii:

Stefanya spunea...

Foarte dragutz......

Anonim spunea...

Din toata chestia asta,cel putin pt. moment,pina ma mai trezesc putin,ma intriga dialogul telefonic pe care l-ai avut banuiesc dimineata dupa ce textele au fost postate.
si ma intriga rau de tot,pt ca daca cel/a cu care ai vb e cine cred eu...............
vb aia as da.UN REGAT'sa stiu cine era binevoitorul/ea .
asa ca uite cum iar trebuie sa fac pe detectivul si sa aflu,doar daca..........tu,EUSEBIU,intr-un gest de mare generozitate,nu vei face lumina,in ce priveste curiosul dialog.
TICNITII AIA DOI...................HM..................de la interesant in sus.
da si daca aflu..........

Anonim spunea...

HMMMMMMMMMM-mai ca-mi vine sa zic: ,SINGUR IMPOTRIVA TUTUROR'
daca as fi o minte de conspirationist as zice,hopa,uite doamne ce fac,dar nu sunt,asa ca voi zice altceva:
iarta-i doamne ca nu stiu ce fac'
toata insurirea acea de lozinci,de excese patriotarde chiar ca nu prea ma mai inspira in a duce o polemica pe tema aceasta.
dar,pot sa fac totusi ceva-FRATILOR,BAGATI DRACU' CAPUL IN ISTORIA SCESTEI NATII'
SI CIND IESITI DE ACOLO SA VA RUSINATI,ATI AUZIT?
sa va rusinati pt ca suntem considerati tradatorii europei,neseriosii europeii,necivilizatii si nespalatii europei.
si spune acest lucru un ROMAN NEOAS,ADEVARAT-dar caruia nu ii vine sa falsfice istoria,caracterul si obicieurile acestui neam.
asa ca.................PRIVITOR LA LA ciobanelul mioritic,SA-I FIE DE BINE,SA-SI PASTOREASCA TURMA DE..............MIOARE..........SI SA CUGETE LA NEMURIRE........

Anonim spunea...

N-ai cum să afli şi oricum nu este din grupul nostru de "ţicniţi".
Este "monitoristul de tură" care baleează permanent blog-urile pe care le am în supraveghere
.....o super gajik! (hihihi vezi nărozenia pământului ce reclamă-ţi fac?....acum precis o să mă spurce!) Oricum este foarte departe de noi...alte meleaguri şi "alte fuse" orare! Hihihi!
Auzi bre am spus eu că sunt împotriva ta?.....am spus că amândoi privind din afara cercului aveţi dreptate!
Hihihi

Anonim spunea...

eusebiu-n-ai sesizat nuanta,rafinata-,MAI CA-MI VINE'deci mai ca-mi vine.......
da este corect ce-ai spus,ai fost corect si echidistant si asa si este,adevarul e undeva la mijloc,dintr-un motiv simplu,cu un ochi ma uit la romania,cu un ochi ma uit la america.........asta e..........cind ai si mama adoptiva......
referitor la GAJIK-AI UITAT CA SUNT INDRAGOSTIT DE O HOLOGRAMA............de care nu ma pot desprinde............e o femie frumoasa.

ghita1964 spunea...

Nu FZK,nu esti singur impotriva tuturor,esti singur impotriva ta!Ciobanasul acela nu insira lozinci patriotarde,la nevoie chiar pune mana pe ghioaga si sa-l fereasca Dumnezeu pe europeanu' ori americanu' care o intra sub "incidenta" dreptatii aplicate de "ghiogar"!Pacat ca nu mai traieste gen.August von Mackensen care a facut cunostinta cu ghioaga la Marasesti!
Cat despre meditatia la nemurirea sufletului,no nu-i bai mare,e chiar sanatos si indicat sa te gandesti la asa ceva!Io nu am numa' doua oi.Dar daca ai doua oi acilea la noi se zice ca esti patron!Si daca esti patron,musai trebe sa angajezi un strungar!Care te bagi?
Cat despre europenii care ne considera rusinea europeii, mie scarba de "europenismul" lor,nu exista!O sa vina timpul cand vor veni ei aici in Romania in emigratie si nu peste multa vreme,maxim 20-30 de ani!Sa vezi cati ciobani de origine britanica vom avea,numai 15cm sa creasca nivelul oceanului planetar!Sa vezi brutarii francezi,cum o sa caute broaste si melci pe dealurile Romaniei!Am rezistat noi 2000 de ani aici,nu mai rezistam 30?

Anonim spunea...

-Oaia aia e a ei!
-Aia e oaia ei?
-E a ei!
Sa-mi areti si mie un "european" care poate construi o fraza numai din vocale!
de un Cioban

Anonim spunea...

ps.arati in loc de areti scuze!
tot ciobanu' ala

Anonim spunea...

Şi "DIALOG" în loc de "FRAZĂ"!
Hihihi....io nu-s cioban! Io-s dement!

Anonim spunea...

Sa fim ROMANI cu deschidere internationala!

cercetashul

Arhivă blog