29.03.2010

PUTE(REA)?!!!

"Mihail Gorbaciov, ultimul preşedinte al URSS şi deţinător al premiului Nobel pentru pace, va efectua o vizită la Bucureşti, în perioada 13-14 aprilie, la invitaţia unui companii private. Fostul preşedinte sovietic va susţine o conferinţă publică pe tema legăturilor dintre fosta URSS şi Revoluţia din 1989 şi va avea o întrevedere cu Ion Iliescu, dar şi alte personalităţi politice de la putere şi din opoziţie, anunţă Timpul.md.Gorbaciov a fost invitat în România pentru lansarea unui nou ziar naţional, “Puterea”, în spatele căruia s-ar afla un puternic grup media din străinătate. De altfel, vizita fostului lider al URSS a fost confirmată de Adrian Thiess, consultant al companiei care va organiza evenimentul şi cunoscut mai mult drept omul din spatele campaniei electorale a lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei. Mihail Gorbaciov a fost aşteptat la Bucureşti la sfârşitul anului trecut, la gala Zece pentru România. Din cauza unor probleme de sănătate, acesta a anunţat pe ultima sută de metri că nu mai poate onora invitaţia Realităţii Tv. Mihail Gorbaciov, ultimul preşedinte al URSS şi deţinător al premiului Nobel pentru pace, va efectua o vizită la Bucureşti, în perioada 13-14 aprilie, la invitaţia unui companii private. Fostul preşedinte sovietic va susţine o conferinţă publică pe tema legăturilor dintre fosta URSS şi Revoluţia din 1989 şi va avea o întrevedere cu Ion Iliescu, dar şi alte personalităţi politice de la putere şi din opoziţie, anunţă Timpul.md. Gorbaciov a fost invitat în România pentru lansarea unui nou ziar naţional, “Puterea”, în spatele căruia s-ar afla un puternic grup media din străinătate. De altfel, vizita fostului lider al URSS a fost confirmată de Adrian Thiess, consultant al companiei care va organiza evenimentul şi cunoscut mai mult drept omul din spatele campaniei electorale a lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei. Mihail Gorbaciov a fost aşteptat la Bucureşti la sfârşitul anului trecut, la gala Zece pentru România. Din cauza unor probleme de sănătate, acesta a anunţat pe ultima sută de metri că nu mai poate onora invitaţia Realităţii Tv.v"

PS: Cine-o fi in spatele "foii" PUTEREA, de vine Gorby la lansare dupa ce nu a onorat invitatia TiraspoVantului la Zece pentru Romania?
PS :Don' Eusebiu s-o fi suparat Dintosu'?

31 de comentarii:

Anonim spunea...

Bună dimineaţa! Habar nu am dacă s-a supărat dinţişor dar oricum baba mea în fiecare dimineaţă de duminică este prezentă la Caşin de-i aprinde lumânarea cu curul în sus şi îîdă de blestem.

ariane spunea...

Si mai de dimineata comentez:
In urma ritualurilor de dezsovietizare ziarul Puterea (auzi nume de ziar!)s-a rebrenduit. Dintosu' exorcizat a hotarat ca noul nume al ziarului sa fie "Tzar, tzar dar fara presiune!!!pi bolta piciorului"...
Si Gorby "pare" sa fi inteles.
PS.Nu-i suport pe "strategii" astia rosii!

Anonim spunea...

Bre Ariane, tare mă enervezi matinal cu bătutul şeii armăsarului din fruntea plutonului ca să priceapă gloaba din coada plutonului! Dă naibili toate detaliile, adicălea:
"Puterea" va fi un cotidian naţional a cărui echipă este formată, în mare parte, din ziarişti care au activat în trecut la „Gardianul", „Ziua" şi „Cotidianul". Potrivit unor surse, ziarul ar fi finanţat, de fapt, de magnatul rus Alexander Lebedev, care tocmai a achiziţionat ziarul britanic „The Independent". Gorbaciov lucrează în prezent pentru Lebedev, ceea ce justifică prezenţa fostului om politic la lansarea ziarului. „Aş vrea să fie Lebedev, dar nu este. Ăştia care vor finanţa «Puterea» sunt mai zgârciţi", susţine Thiess, care afirmă totuşi că pentru aducerea lui Gorbaciov s-a cheltuit o sumă de aproximativ un milion de dolari.

Mda eu sincer încă nu pun botul, deoarece ştiu în ce lighean îşi scaldă curul Thiess

ariane spunea...

Ka Geaba Bat bat io saua sa priceapa gloabili! Nu tati aud bine!
Nu-mi plac banii rosii hrapareti intinsi peste garla pana la inglizoi, pi la frantuji, in satu' austriacului si iaca si la noi acu'! Istea vor sa cumpiri tat! Si -s multi di vanzare! Bleah!
Ziua buna!

Stefanya spunea...

Buna dimineata!

Anonim spunea...

Ariane nu fii fată mare şi te grăbi la măritiş! Ascultă ce spune un curvoi bătrân! Repet: eu ştiu în ce lighean îşi scaldă curul Thiess!...el încă mai este atribuit ogrăzii Dinţosului, dar aparenţele, nu uita că totdeauna sunt înşelătoare!

Anonim spunea...

Bună dimineaţa la toată lumea!

Stefanya spunea...

Frank vezi ca vor sa interzica difuzarea manelelor in taxiuri prin sedinta de consiliu local la voi la Cluj......baaaa dar multa treaba mai au astia la voi in consiliu....uimeste-ma si spune-mi ce legi nastrusnice se mai voteaza pe la voi.Ce ai voie sa faci sau ce nu ai voie?

Anonim spunea...

Nu ai voie să arunci prezervativul folosit pe geamul maşinii!
Hihihi

Frank Zapa[king] spunea...

Stefanyya-ce pot sa-ti spun sigur,este ca ce nu se va interzice niciodata IUBIREA.........
Acum la inceput de primavara clujul este fascinant,mai ales la lasarea intunericului,orasul arata superb,iar eu il strabat in fiecare seara..........e plin de tineri,imi face o mare placere sa il calc.
e de-a dreptul molipsitoare exuberanta lor,si sigur m-am molipsit de la ei.

Anonim spunea...

da de ce eusebiu-LA VOI PREZERVATIVELE SUNT DIN CATEGORIA MATERIALELOR REFOLOSIBILE.........offffffffff miticilor,v-ati minca rahatul de sub cur,asa zgirciti sunteti

haaaaaaaaaaaaaaaaa

f.z.k.

Stefanya spunea...

Tare de tot faza......dar de ce nu are voie sa-l arunce?il prind altii si il refolosesc?de asta?hi,hi....

Anonim spunea...

30.03.2010, 08:50
Da măh. Le ducem la centre de colectare special amenajate, unde sunt ambalate frumos şi trimise spre vânzare la Cluj! Atenţie! Am spus doar ambalate! Nu şi spălate!

30.03.2010, 08:50
Ntz! Dacă calcă babele pe ele, pot aluneca!
hihihi

Stefanya spunea...

Ahaaa..........

Anonim spunea...

Beheee......

Stefanya spunea...

Ce este?Ce ai patit?

Anonim spunea...

M-am ţăpuit!

Stefanya spunea...

Cum asa? Cine a indraznit sa-ti faca una ca asta?

Anonim spunea...

Când ţapul face: "Beheee" înseamnă că ţăpuieşte!....adică un fel de "Ahaaa" al caprelor!
hihihi

Stefanya spunea...

Hai ca nu incep sa ma cotrazic aici cu tine ca ti-as zice eu cum stau lucrurile cu "Beheee"

ghita1964 spunea...

Buna dimineata!

Stefanya spunea...

Sa ai o zi buna Gheorghe!

ariane spunea...

Buna seara tuturor!
Don' Eusebiu, asa e cu tineretu' de 21 de ani (in campu' muncii) se grabeste!
Sunt convinsa ca detineti informatii de culise, in legatura cu d-nul Tiess.
Dar eu ca orice natang as urca in Hummer
si -as trece peste trupele de parveniti si pe mainile lor si stangi si drepte.
Cei ce obisnuiesc sa aiba un traseu "fulminant" pornind de bunicuta, in opinia mea, tot in cizme rosii danseaza.

Anonim spunea...

Hmmmmm, dacă noi am şti să luăm poziţie împotriva lor parveniţii nu ar putea să ridice ciocul! Dar atât timp cât fiecare dintre noi din motive mai mult sau mai puţin personale nu reacţionăm normal că lichelele îşi fac de cap!

ariane spunea...

Atat cat imi sta in putere plesnesc parvenitii prin fapte!
Eu stiu foarte bine ce spun!
Am "istorii" in spate care ma indreptatesc sa urasc SNOBILIMEA ( pentru ca gandesc...altfel!)
De fapt urasc caracatitoii si toata sleahta lor!
Imi place doar caracatita preparata pe ...gratar! Si nu congelata!
Ci proaspata, zvantata la soare si batuta bine !

Anonim spunea...

Bleahhhhhh ce gusturi! Carcatiţă....bleahhhhh!

ariane spunea...

Asta e! Doar la gratar...e comestibila!(ha, ha, ha!)

Anonim spunea...

Ha, ha, ha scuteşte-mă că acum vărs toate maţele!

ariane spunea...

Io va scutesc! Dar nu vorbeam de alimente!

Anonim spunea...

http://www.danandronic.ro/asa-cum-am-anuntat-mircea-geoana-se-duce-miercuri-la-dna-urmeaza-soacra-sa.html

Nealimentar -"caracatita" !

Anonim spunea...

Dap ştiam de asta de pe blog-ul DA-ului

Arhivă blog