21.03.2010

A doua replică.



Sunt prea sărac
ca să folosesc un
Nokia!
......mă satisface
Black Berry
.....are şi vibraţii!

14 comentarii:

LuMassa spunea...

Bine, bineeeeeeeeeee, dar m-am uitat la proprietati si nimic nu ai in plus fata de al meu hihihhii!Adica aproape nimic, uf! Bine asa sa fie eu am rasnite, sunt saraca, sunt amarata ...plec la manastire.

Stefanya spunea...

Te urmez si eu draga mea Lulu la manastire este un gand care ma macina de ceva timp.

Anonim spunea...

Ba are!...un sistem propriu de mesagerie extrem de bine pus la punct! Şi mai are ceva, "EL" este sursa de inspiraţie pentru Nokia!
Degeaba plecaţi spre mănăstire că tot nu vă primeşte! Tot Stăreţia a hotărât că nu vor fi primiţi ca novici la mănăstire decât cei ce posedă BlackBerry!."Nokiile" nu sunt admise!
hihihi

Stefanya spunea...

Cu ce te mai lauzi pe ziua de azi?

LuMassa spunea...

Va bene,va be... daaaaar retine caaaaa, ce imi doresc am in limita bunului simt. Cand am apucaturi de snobism adica, cand neuronu' o ia pe miriste, ma privesc in oglinda si imi spun simplu; "Lulu, NU este suficient si de bun simt ce ai sau ce alegi sa ai" Cam asa imi vb...

Anonim spunea...

Hihihi....nicidecum superbă doamnă! Este vorba doar de utilitate şi performanţă! A deţine un produs pe care nu ştii a-l folosi la întreaga lui capacitate se numeşte snobism! Pute Bucureştiul de fiţoşi cu Black Berry şi alte astfel de bijuterii dar dacă îi intrebi care a fost motivul ce i-a determinat să-şi achiţioneze aşa ceva, răspunsul este: păi toţi şmecherii au!
Bleahhhh......dă-i morţii lor de găozari vorba lu' ştim noi cui!
Aceeaşi poveste este valabilă şi la 4X4 şi la tot felul de costume şi alte parfumuri date peste transpiraţie!

Anonim spunea...

Buna seara-cita efervescenta ,cita rispia de energie,cita imaginatie,si cita...............
cind am plecat pe unii i-am lasat ,BOLNAVI'ii gasesc vioi,activi si plini de viata,cum s-o fi petrecut minunea ,cine mai stie?da ce parca mai are importanta.
competitia LAP-TOP-URILOR,se pare ca nu a dat nici un invingator,mai ales ca nu au intrat in discutie scule cu adevarat ,PROFESIONALE'scule care sa spuna cu adevarat ceva,din acele generatii deocamdata doar............ALESII PUPA.
ma mir ca un profesionist de talia lui EUSEBIU.........nu a explicat corect,ce inseamna un LAP=TOP PERFORMANT,dar sa ramina asa,cind insa se va simti nevoia unei discutii din zona ciberneticii,adevarate nu a jucariilor pe care noi le cumparam.............om mai vedea.
daca sunt zgircit ................nu, nu sunt,dar nu stiu ca Doamna Lulu,sa-si fi exprimat intentia,dar daca o face............PERSONAL II POT INMINA UN ASEMENEA TROFEU...........
si oare de ce dreak m-oi fi bagat si eu in seama,n-am oare altceva mai bun de facut,ba da sunt sigur ca da.
tocmai de aceea am sa si fac ce cred ca ma prinde de minune la ora asta...............
WOW.......................pe vremea asta minunata cred o plimbare nocturna nu mi-ar strica..............dupa ce inflatie de fufe defilau astazi pe bulevarde...........IN CLUBURI VA FI NEBUNIEEEEEEEEEEEEEEEEE.
asadar.............sa VEDEM,ASA O FI?
haaaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiiii

cu respect pt toata lumea bloggerilor din arealul lui EUSEBIU................


CU ACEIASI DEFERENTA ,PERMANENTA..........F.Z.K.
pe miine doamnelor si domnilor..............

Anonim spunea...

HiiiiiiiiiiiiiiiiiiHaaaaaaaaaaaaaaa, deci ai spus:
PERSONAL II POT INMINA UN ASEMENEA TROFEU!
HiiiiiiiiiiiiiiiiiHaaaaaaaaaaaaaaaa,N-AM SĂ UIT!

LuMassa spunea...

Oameni buni NU AM NEVOIEEEEEE, ce naiba, eu colectionez laptop-uri? Poate ceasuri, posete,haine incaltaminte hihihhi, de astea e plina casa, cutii peste cutii de pantofi de care am si uitat...sunt blindate toate cotloanele...noroc mare ca sunt darnica si ofer cadouri la cine are nevoie....Nu vreau lap... Nu, nu, nu. cand vreau cer si gataaaaaa (cer la magazin,nu voua hihih)

Anonim spunea...

Taci bre!
Ce te bagi?
TURCUL PLĂTEŞTE!
PARDON!
ZAPA PLĂTEŞTE!
hiiiiiiiiiihaaaaaaaaagi tudose ce este!

LuMassa spunea...

Mie mi te-ai adresat cu ...bre????????????????? Am alergie la acest bre...pana si Argus durul blogului de la EU a incetat sa mi l spuna...ca deh, am stiut sa i cer sa nu mai zica 'bre" acest apelativ ma sperie, nu stiu de ce!

Anonim spunea...

21.03.2010, 18:24
Cu ce mă mai laud? Hmmmmmm, păi ia să vedem:
1. am spălat.
2. am călcat.
3. am făcut o ciorbă wooooow!
4. am făcut niscaiva şniţele woooooooow!
5. am făcut ordine şi curăţenie ca la cazarmă
...toate trase la linie şi moneda dacă o arunci pe aşternut sare in sus de două palme!
6. am făcut lecţii cu pitic (am trecut la ecuaţia de gradul 2, plus citit 25 pagini cu voce tare, plus desen geometric 3D, plus parleală pe germană o juma de oră)
7. am pregătit trusoul săptămânal al piticului (două uniforme complete călcate la dungă conform regulament militar, 12 cămăşi albe ca neaua apretate băţ, echipament sportiv pentru înot, 12 batiste, 12 maieuri, 12 perchi de budugăi, 12 perechi de ciorapi etc! de la şireturi până la curea şi ceas de mână)
8. hmmmmmm oare ce dracu am mai făcut? CAM ATÂT!
CASNIC NU? ANOST NU?...deh, atâta pot...atâta fac!
hihihi....dar mâine mă recuperez: MĂ DUC SĂ MĂ FUT! RĂUUUUUUU DE TOT!

Anonim spunea...

21.03.2010, 21:07
Superbă doamnă....DIN VITEZĂ GREŞII!

LuMassa spunea...

Aprecieri....te felicit, dar sper sa nu fii ca mine... pana si umbra sa cada bine hihihi Meriti un premiu adevarat ....dar daca nu se poate e bine si asa ....

Arhivă blog