29.03.2010

Flash

- Două explozii la metroul din Mocova au ucis 43 de persoane. O primă explozie s-a produs luni dimineaţa în staţia de metrou Lubianka din centrul Moscovei, provocând moartea 25 de persoane, dintre care 14 se aflau în garnitura de metrou, iar alte 11 pe peronul staţiei. Cea de-a doua explozie s-a produs după 40 de minute, la ora locală 08.38 (07.38 ora României), în staţia de metrou Park Kulturi provocând moartea a cel puţin 18 persoane, numărul lor total nefiind cunoscut deocamdată. Autorităţile ruse au deschis o anchetă pentru "terorism".

- Cartianu a primit comandă de la nevastă-sa ca să sară la beregata lui Nistorescu. Şi uite aşa a pus de-o mică antiteză CRISTOIU-NISTORESCU:
“Ion Cristoiu era nerăbdător să facă presă,
Cornel Nistorescu, să facă bani."
Hihihi ce mă distrează, şi când te gândeşti că pe vremuri Nistoresc s-a certat cu toată redacţia EvZ-ului ţinându-i partea lui Cartianu!

- Bogdan Chireac a fost readus în liga jurnaliştilor de către Realitatea SOV!......CTP-ule ce părere ai măi băiatule?

- Suntem pe locul 2 în lume la capitolul ATACURI INFORMATICE!

- Febleţea mea politică, Elena Udrea, ca un adevărat ministru se pregăteşte pentru marea bătălie a
fondurilor ce se va declanşa la apropiata rectificare bugetară. Antenele i-au sărit ieri la gât.....dar acest lucru deja este ceva normal! Observ că unii amici de ai mei s-au cam agitat! Fiţi bre liniştiţi! Chiar mai puneţi botul la excrementele anteniste?

- Preşedintele Traian Băsescu acum la Parlament taie în carne vie! Tema: INVĂŢĂMÂNTUL ROMÂNESC.

- Scandalurile sexuale in care membre ale PSD-ului s-au regasit ca protagoniste, Ana Birchall si Lavinia Samuila, se pare ca o atractie irezistibila a cuprins-o si pe fica liderului social democrat Mircea Geana, o fotografie destul de indecenta a aparut pe internet ce o prezinta pe tanara Ana Maria Geoana intr-o ipostaza din care nu putem intrevedea decat un "tanar talent in cele lumesti". Detalii in site-ul : http://www.politicienii.ro/

4 comentarii:

ghita1964 spunea...

Buna ziua tuturor!
"Bine" ca mai suntem pe locul doi si noi la ceva!Pe primul loc nu se poate?

ghita1964 spunea...

Nasol cu rusii astia bre',cica singuri si-au aruncat metroul in aer,cecenii se "jura" ca ei nu!Oare musiu Putin a devenit Gioana?

Anonim spunea...

Bre Ghiţă, hai totuşi să nu comparăm armăsarul pur sânge Putin cu gloaba răpciugoasă Geoană!
Ar fi ca şi cum am pune un diamant strălucitor lângă un ciob ordinar de sticlă!
hihihi
Putin ca individ, reprezintă o forţă! Fizic, psihic şi intelectual!
hihihi

cercetashul spunea...

Cu boltă şi presiune. spunea...
‘’armăsarul pur sânge Putin ... diamant strălucitor ... Putin ca individ, reprezintă o forţă! Fizic, psihic şi intelectual!’’

DE ACORD ... asta i-am spus si eu, candva, lui Eusebiu! Spun dpdv al unei persoane din afara sistemului, dar care analizeaza imaginea unui om ,,FORTA’’!

- Intrebare pentru toti cei care acuzau cresterea bugetului pentru structurile de securitate ale tarii: Siguranta vietii dumneavoastra, stimati domni si stimate doamne ... merita finantarea?

- Ce parere aveti de aceasta situatie?

Arhivă blog