19.03.2010

Iubire.

Pe uliţă trecea un rus c-un tun. Tunul rus şi rusul tun..........rusul tun dar nu nebun!

"Te-am iubit America, te-am visat, te-am asteptat, iar tu, America, te-ai pisat peste visurile mele. Esti o curva, America. Ma pis pe tine, America. Si pe obsesiile tale.
Toti asteptau de la tine pacea. Batranii in timpul comunismului se uitau toata ziua la cer. Te asteptau, America. Asteptau sa te vada venind in avioane, sa aduci libertate, fraternitate etc. Tu ai adus bombe, America. Nimeni nu a crezut la inceput sa insemni altceva decat pace, tu poate crezi asta si acum.
Uniunea Sovietica era pe de o parte, era raul, era pericolul omenirii, al libertatii, iar tu, America, erai la celalalt capat, erai libertate, erai pace, erai binele. Tu, America, luptai cu Uniunea Sovietica.
Dar si Uniunea Sovietica insemna pentru multi binele, pacea, libertatea. Uniunea Sovietica lupta pentru fratii mai mici ocupati si exploatati de bampirii capitalisti.
Intr-o zi, Uniunea Sovietica a obosit de atata lupta. Intr-o zi Uniunea Sovietica a intrat in mare cacat. A vazut ca fratii mai mici nu se bucura de libertatea pe care ea le-a daruit-o, nu se bucura de pedepsirea dusmanului. Si atunci Uniunea Sovietica s-a simtit cu un mare gol in piept. Locul ala era plin de morti. De toate culorile. De mortii pentru idee, de mortii dusmani, de copii arsi inainte de a se naste, de femei insarcinate violate. Uniunea Sovietica a fost si ea un vis frumos, s-a dus dracului. Ar trebui sa te gandesti bine la asta, America.
Tu, America, n-ai mai stiut cu cine sa mai lupti. Pentru pace, fraternitate, libertate. Un timp ai gasit dusmanul in Irak, ai bombardat acolo, s-a rezolvat prea repede, prea usor. Desi multi credeau ca vine sfarsitul lumii. Apoi, America, ai gasit si mai gasesti si alti dusmani, dar ei sunt prea mici pentru puterile tale. Asa ca ii distrugi cu totul, cu tot cu case, cu batrani, copii. Tu, America, le aduci eliberarea. Le aduci pacea ultima.
De ce te urasc iugoslavii, America? De ce te urasc musulmanii? De ce te uraste atata lume, America? De ce te urasc americanii? Tu raspunzi ca pentru ca sunt prosti. Proasta esti tu, America.
Tie, America, ti-e a fute si nu ai cu cine. Ti-ai omorat barbatii care puteau face asta. Esti ca o libelula, care isi mananca masculul dupa futai, America. Pacea, libertatea, fraternitatea ta e de cacat. Ea inseamna in primul rand moarte. Multe morti nevinovate pentru fantasmele tale perverse. Esti necrofila, America. Ucizi ca sa futi.
De fapt esti doar o proasta. Ca si Uniunea Sovietica. Esti condusa doar de mosnegi libidinosi si prosti, carora nu li se mai scoala, care ejaculeaza doar la statisticile mortii. Eroii tai sunt babe, America. Ele hotarasc soarta ta, America.
America, nu fi vaca, vei fi lovita in cap ca o vaca, vei fi lovita in toata splendoarea atunci cand nu te astepti la asta. Caci ai o minte de vaca. Esti proasta si te superi cand iti spune asta Eminem, cand ti-o spune Marilyn Manson sau ti-o trage Jim Morrison.
Dupa ce omori milioane de oameni te miri ca cineva moare pentru a te lovi. Cati oameni ai ucis tu, America? Te miri ca mai vrea cineva sa te futa? Esti deprinsa doar cu poezii? America, lasa-ti pensionarii sa se duca la pensie. Lasa-i sa se futa intre ei.
America, chiar nu vezi cum iti bagi singura bombele in cur? America, nu te mai iubesc. Mi-e scarba de tine. Mi-e scarba de toate utopiile, ca si de Uniunea Sovietica. Asculta hip-hop sau rock mai bine, calmeaza-te, vaca.
Drapelele tale, America, sunt arse in toate colturile pamantului. Oamenii plang din cauza ta. Oamenii isi taie venele din cauza ta. Ei isi jura ca te vor lovi asa ca sa tii minte.
Dar americanii tai ce crezi ca fac acum? Nu crezi ca incep sa se sature de atatia eroi, de atatea crime amestecate cu libertate, fraternitate, egalitate? America, americanii te vor fute. Fiindca tu le-ai futut atata timp mintea. Fiindca esti o curva proasta, America."
(Alexandru VAKULOVSKI)

12 comentarii:

Anonim spunea...

Haaaaaaaaaaaaaa,bine ca nu mi-ai dat citate din CHE GUEVARRA,din fidel castro,ori din stalin
dar ,pt efortul de a ma irita,iti pot spune doar atit..............
nu ma uit in gura RUSILOR,iar cine o face..................
drumul in stepa ruseasca,sub ciubota cazacilor ,sa imbrace rubasca ruseasca si sa se imbete cu basamac-VA AJUNGE IN ..................PARADISUL CUMUNIST.............

Anonim spunea...

Am citit dar nu comentez.
Stefy

Anonim spunea...

Ioana bagă runtest de la tine

Anonim spunea...

k lasă aşa!

ghita1964 spunea...

Eusebio,pentru mottoul folosit de tine,un "cioban"foarte drag mie,a facut puscarie!
Da America e o tarfa ieftina,care se culca(in numele democratiei)cu orice futalau care-i umple si-i satisface viciile!

Anonim spunea...

GOD BLESS AMERICA

AI LOVE YOU,AI LOVE YOU VERY MUTCH
AI EM A GOOD CITIZEN AMERICAN,YOU UNDERSTAND-GHITA 1964?


intr-o lume libera ghita,ai dreptul sa fii ce vrei tu,sa crezi ce vrei tu,in cine vrei tu,si nu-i obligatoriu sa ma aprobi,cum tot asa e valabila si reciproca.
in functie de comprehensibilitatea fiecaruia,pt unul care s-a nascut in comunism AMERICA POATE FI O TIRFA,PT MINE...............?
CETEAN AMERICAN----------E TARA MEA,TOT ASA CUM SI ROMANIA ESTE TARA MEA.
in america m-am realizat,america mi-a dat posibilitatea sa ard etapele si sa pot veni in romania sa fac afaceri....
asa ca pt mine america nu a fost tirfa,a fost o MAMA BUNA.........
sper ca vei putea intelege.
poate doar o intrebare s-ar impune,cum iti explici ca europenii se dau de-a rostogolul sa devina cetateni ai acestei TIRFE?

LuMassa spunea...

Noapte buna distinsi domni!

Anonim spunea...

19.03.2010, 23:42
Mda...e un pic modificat de mine, partea finală:"rusul tun dar nu nebun"
Originalul păstorelian este:
Pe drumeagul din cătun
Venea ieri un rus şi-un tun;
Tunul rus
şi rusul tun!


19.03.2010, 23:58
Sunt anticomunist radical şi parcă în ciuda comuniştilor m-am născut pe 4 iulie deci "GOD BLESS AMERICA"
este ceea ce "simt" şi eu!
Oricât de acut simt însă, nu pot nega valorile RUSIEI! REPET: VALORILE RUSIEI! ACEA RUSIE ALB-ALBASTRĂ-ROŞIE!
Repet Zapa.....sunt anticomunist radical! Bunicul şi tata au făcut puşcărie fals-acuzaţi fiind de legionarism!
Bleahhh....şi totuşi, hmmmm, nu-mi place Obama! Nu-mi place încotro se îndreaptă! Nu-mi place nici Behtelul, nu-mi plac nici foştii asociaţi americani ai baragladinei patriciene!
Hmmmmmmmm

ghita1964 spunea...

FZK nu am nimic cu tine,poti fi un bun cetatean american,dar nu mai da in "mioare"!Ce te asteptai sa gasesti tu in Romania dupa numai 20 de ani de "libertate"?
America a vandut Romania,acesta-i un adevar ISTORIC!Asa cum tu ne faci pe noi "ciobani mioritici",tot asa am si eu voie sa declar America o TARFA!Si mai am un motiv personal ca sa declar AMERICA O TARFA,dar asta-i treaba mea!

Nu as primi cetatenia americana nici daca in acest moment as primi 1000000 de dollari!Sincer m-as pisa pe ei,poate nu cu bolta,da cu presiune sigur!

Anonim spunea...

Noapte bună demenţi, vă spune dementul şef!

Anonim spunea...

IMMIGRANT SONG LED ZEPPLIN-1972-

Aveam 5 ani cind america dedica acest cintec emigrantilor,cind america se gindea la ce se intimpla dupa cortina de fier.sigur,n-aveam eu de unde stii la virsta aceea nimic despre cortina de fier,despre comunism,despre dictatura cea mai feroce inventata de mintle diabolice ale unor indivizi care isi trageau seva vietii din popoare obisnuite cu cruzimea,cu teroarea,crima si asasinatul.
mult mai tirziu,poate 10-12 ani voi incepe sa inteleg in ce lume schilodita traiam ,in ce societate bolnava,lasa si perversa am deschis ochii.
prima mea experienta brutala cu comunismul am avut-o in momentul in care am incercat sa evit intrarea in rindul tinerilor comunisti.desi eram un elev bun la carte in cel mai bun liceu clujean.
din acel moment al adolescentei i-am condamnat la moarte [morala,cel putin pe toti cei care credeau in diavolul rosu]pe toti comunistii.lasind la o parte experientele familiei,un bunic cu 16 ani de incisoare politica la SIGHET-UNUL DIN ORGANIZATORII MANIFESTAEI DIN CLUJ,CIND S-A STRIGAT FERM:
,PINA AICI E DEMOCRATIE,DE AICI INCEPE MANASTURUL'
sentimentele mele antiruseti sunt profunde si de o duritate extrema,l-am crezut pe NICOLAIE IORGA CIND SPUNEA:
TOATE RELELE NOASTRE VIN DINSPRE RASARIT'
.AMERICA.........nu este tara perfecta,asa cum nimic in lumea asta nu este perfect,are pacatele ei,are greselile ei,politice atit in politica externa cit si in cea interna,dar,de departe este PAMINTUL FAGADUINTEI,este locul de unde vine spre toata lumea suflul democratiei.
OBAMA.......afacerile firmelor americane,ticalosia romanilor........sunt lucruri firesti,doar ca aceste lucruri regretabile sunt facute de oameni,de indivizi grobieni,in special de romani,dar nu poti judeca si respinge intregul sistem democratic american,o societate ajunsa ,categoric mult peste societatea europeana,doar pt ca niste firme americane au fost hraparete.
in fond cine-i prost,cine da s-au cine ia........
si cu toate acestea,nu neg si nici nu sunt intolerant fata de cei care nu iubesc america,atita timp cit se limiteaza doar la faza declarativa,in restul situatiilor............devin un bun cetean american care isi apara valorile,credintele si TARA-CU ORICE RISC.


UN BUN CETATEAN-AMERICAN
F.Z.K.

ghita1964 spunea...

No atunci fi un bun cetatean american si lasa-ma si pe mine sa-mi iubesc tara asa cum este ea!Iar atunci cand cineva imi ataca tara,chiar daca numai declarativ,i-l bag in pizda masii "ciobaneste",ca de daca-s cioban?Am mai spus-o si o mai spun:trebuie sa fim tratati ca cetateni de rang egal!Nu exista cetateni de rangul3!Daca Europa ori America nu intelege acest lucru atunci oranduiala "democratica" nu-i buna!Comunismul nu a existat si nici nu exista!Socialismul nu este comunism!Singurul COMUNIST adevarat de pe pamantul acesta a fost ISUS CHRISTOS!Daca invatatura Lui ar fi fost cu adevarat urmata de omenire altfel ar fi aratat lumea acum si multa suferinta nu s-ar fi produs!
America nu s-a gandit nici un moment la ce se intampla in spatele cortinei de fier,America doar a profitat si profita!Problema nu-i "cine-i prost?cine da sau cine ia?"Problema e:de ce te amesteci in politica unei natiuni?Nu cumva sa o prostesti si sa-i furi resursele?Vezi Iracul,Iranul,Iugoslavia etc.Ce cauta America in Afganistan?Sa controleze opiumul cumva si prin asta sa-si inrobeasca proprii cetateni?Hai spune ca nu-i adevarat!Nu-i adevarat,asa,ca acum in America intr-o familie unul munceste sa plateasca datoriile si celalalt sa plateasca "praful"?Pai asta-i model pentru Romania?Sa-l pastreze acolo la ei!

Arhivă blog