15.03.2010

Forever young! PUNCT!


PS1 (direct şi la obiect) Timpul trece....vei ajunge o babă....uitată de toţi şi toate....dar IUBITĂ DE MINE! ATUNCI AM SĂ FIU SIGUR CĂ EŞTI DOAR A MEA! NUMAI ŞI NUMAI A MEA! PUNCT! Ba nu punct!

.....TE IUBESC DE CRĂP "BASM REAL"!

PS2 Să nu vă împingă Michiduţă a comenta ceva! Ciocul mic, că vă umplu frigiderul de carne! Sunt BĂRBAT şi dacă sunt BĂRBAT nu pot a nu recunoaşte că sunt îndrăgostit precum boul Ferdinand!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Daca ma gindesc si privesc in urma ,am o stringere de inima,am 42 de ani si de cite ori imi amintesc acest lucru ma uit in oglinda cu tristetze.
la 20 de ani aveam multe fire de par albe,intr-o claie de par de o frumusete rapitoare,astazi la 42 de ani argintiul meu par impresioneaza pe fata cu trasturi inca de copil.
FOREVER YOUNG?HMMMMMMMMM,stiu eu.........maybe..........dupa ce am schimbat prefixul din 3 cu 4 am inceput sa simt cum timpul fuge am inceput sa simt aceasta cavalcada nebuna a timpului pe care nu o pot opri.
frica de riduri,frica de un chip pe care sa nu il recunosc in oglinda ca fiind al meu.......e totusi pina la urma o angoasa si atunci cum sa fii forever young?
stiu batrin esti cind te simti asa,spiritul nu va imbatrinii niciodata,asa ese si o spun ca un sociolog,dar.........PT A FI IUBIT CU ADEVARAT MAI TREBUIE CEVA,MAI TREBUIE SI ACEL AMBALAJ EXTERIOR FARA DE CARE N U S E P O A T E .
SI VA ACEST LUCRU UN OM CARE STIE CE VORBESTE.
CARE LA UN MOMENT DAT A AVUT 135 KG.
ohoooooooooooooo,dezastru.........
dar care astazi are 87 de kg la 1,87.....o statura atletica..........DURERE...............WOW CE BINE MA SIMT ACUM IN PIELEA MEA,CIND VAD CUM UNELE DOAMNE ISI RASUCESC GITUL ADMIRATIV.
SI DACA AM UN REGRET ESTE ACELA CA VRE-O 7 ANI DIN VIATA AM TRAIT CU ATITEA KG IN PLUS............
PT TOTI CEI INDRAGOSTITI................toti cei care iubesc sunt frumosi.......chiar daca doar sufleteste,DRAGOSTEA INOBILEAZA,TE FACE ..............NEBUN,UN NEBUN FRUMOS.

Anonim spunea...

pt a nu va pune intrebari inutile-la 17,28 am fost eu
-F.Z.K.

Anonim spunea...

Hai vezi, poate începi cu reclamă mascată la tot felul de naturisto-slăbeli că-mi dau jos pantalonii şi-ţi arăt fundul! Huoooooo NARCISISTULE!

Anonim spunea...

ohoooooooooooo-nu-mi racesc gura de poamna,pt ca am facut la vremea respectiva o mare gresala,am tinut o dieta de conceptie propie,care mi-a zdruncinat un pic sanatatea-mi-au trebuit 2 ani sa fiu ,BETON'
asa ca nu voi spune nimanui cum si in ce fel am pierdut in greutate 50 de kg.
si inca ceva ,sa nu uit,e valabila si reciproca,si eu iti arat CURUL,HUOAAAAAAAAAAAAAAAAA URITULEEEEEEEEE

Anonim spunea...

Hooooo ţicnitule, că dacă tot ne arătăm cururile unul altuia, ne mai trezim şi cu vorbe că suntem niscaiva neamuri pidosnice!
Hihihi

Anonim spunea...

Dar ce aveti fratilor numai incapeti acilea ?
Stefy

Anonim spunea...

Da tu ce te bagi?....eşti mecanică de cururi?
hihihi
Sunt cururile noastre şi facem ce vrem cu ele!
hihihi

Arhivă blog