28.05.2010

Super pescar!

Acesta e pescuitul adevarat!

4 comentarii:

ghita1964 spunea...

Mersi Eusebio!

ghita1964 spunea...

E o lupta in care ambii oponenti au sanse egale si chiar de castiga cel cu doua picioare nici "capturatul" nu pierde:e eliberat!Un pescar adevarat asa face!Acuma nu zic sa nu-ti pastrezi de o friptura sau de o ciorba,dar de una,nu pentru tot neamul impreuna cu toti cunoscutii lor!

Anonim spunea...

Beiiiii, ăla nu era peşte era MONSTRU! Mă mir că atunci când l-a tras în barcă şi era cu botul între picioarele pescarului nu a făcut HAP...şi pa ouă!

ghita1964 spunea...

Naaa!Ai vazut cat l-a obosit?Pestele odata ce respira in atmosfera slabeste din putere,ameteste!Ai vazut ca atunci cand este eliberat pestele inapoi in apa,trebuie tinut putin sa se reacomodeze cu respiratia in apa,altfel moare!Multi fac gresala sa-l arunce direct,fara perioada de reacomodare,total gresit!
In alta ordine a ideii:acela-i visul oricarui pescar!Pentru asa ceva te apuci de pescuit!Si crede-ma am vazut SOMN mai mare decat acela!Nu i-l poate prinde nimeni!Daca ai prieteni scafandri(am vazut ca ai)intreaba-l pe unul care a intrat in Barajul Ighisului(langa Medias)ce a vazut?O sa te crucesti!Niste copii cu barca l-au "agatat",n-ai vazut tu plimbare pe baraj!Au trebuit sa taie firul!
Asta e frumos la pescuit:neprevazutul!Ale naibii "lighioane" trag tot la aia nepregatiti,parca simt unde-i pericolul!

Arhivă blog