05.05.2010

Gura păcătosului

Voinescu dixit:
"Dar știu că PDL este la ceasul unui examen greu. Trebuie să se schimbe. Trebuie să fie capabil să producă singur, în cadru perfect statutar și democratic, o alternativă. Trebuie să arate că este partidul proiectului lui Traian Băsescu și nu partidul deconcentratelor. Trebuie să arate că este un mare partid și nu o mașină de strîns voturi la soroc."

Eu dixit:
Voinescule ce ar fi dacă schimbarea în PDL ar începe cu schimbarea lui VIDEANU ADRIEAN şi a lui BLAGA VASILE?.....eeeeeeeee? De ce te coteşti după deget şi nu spui lucrurilor pe nume? DE CE?......de ce nu sunt daţi afară în şuturi în primul rând aceşti doi mogulaşi de partid? De ce am spus "MOGULAŞI"? D-aia, că ştii tu de ce!

Previziune:
- Dacă miniştri de la interne, de la economie, de la finanţe şi de la agricultură nu sunt remaniaţi riscăm să ajungem a face scandal pe stradă precum grecii!
- Dacă bugetari precum Andreea Vass nu sunt restructuraţi, riscăm să ajungem a face scandal pe stradă precum grecii!
- Dacă Blaga şi Videanu nu sunt rejectaţi de la conducerea partidului, PDL riscă să plătească nota de plată atunci când românii vor ieşi în stradă!
Doar un guvern cretin poate mări TVA în perioadă de criză! Doar un guvern cretin poate bloca consumul în perioadă de criză! Boc dă TVA-ul restant firmelor banditule! Dacă o firmă are datorie la fisc 1 euro conturile sunt blocate! După ce Traian Băsescu a câştigat alegerile şi a făcut greşeala să anunţe că după acest mandat se retrage din politică, şobalanii care se pregăteau să părăsească corabia (Adriean Videanu şi Vasile Blaga) au revenit în forţă şi încearcă permanent să impună voinţa lor în partid! Boc trebuie să-şi dea demisia deoarece nu este în stare să dea cu pumnul în masa guvernării! Ne trebuie un prim-ministru care atunci când miniştrii nu respectă deciziile sale să-i ia la alergat prin sala de şedinţă şi să le spargă laptop-urile în cap! Doar un guvern cretin poate minţi FMI-ul!

13 comentarii:

FRANK ZAPA[KING] spunea...

Pe aeroporturile militare,inainte de a incepe cu adevarat zborul,de antrenament,intotdeauna se trimite ,O SONDA METEO'de obicei in DUBLA COMANDA[ATENTIE LA NUANTZE] ,IN CARE COMANDANTUL UNITATII VERIFICA STAREA.............VREMII.
Stiu foarte bine acest lucru pt ca mi-am petrecut ceva vreme pe un astfel de aeroport si cam stiu care ar fi mersul......INANTE DE A SE DA STARTUL ADEVARATELOR EXERCITII,IN CARE SE VOR EXCUTA TONOURI,RASUCIRI SI TOT FELUL DE EXERCITII AMETITOARE.

PT COMANDANTUL CARE SI-A ASUMAT CONDUCEREA ROMANIEI-
ATI EXECUTAT SONDA METO DOMNULE,IN DUBLA COMANDA?
si daca da,de ce nu ne spuneti care este :
STAREA VREMIII-pt ca doar cu cite-va luni in urma ne-ati prezentat un buletin PROBABIL AL FELULUI IN CARE V-A EOLUA VREMEA IN ROMANIA.

FRANK ZAPA[KING] spunea...

Cine va platii lipsa de curaj a guvernului romaniei?
Cind guvernul BOC si-a propus sa treaca la masuri dure ,care ar fi asanat ,ar fi curatat tot ce astazi statul pastoreste,am avut surpriza sa vad ca tocmai cei care se ,DEDULCESC DIN BANUL PUBLIC ZI DE ZI,sa iasa la atac folosind toate mijloacele pt a produce zgomote de fond,iesiri in strada si decor.
timpul a trecut,,DEFICTUL S-A ADINCIT,iar astazi a venit ,NOTA DE PLATA.
Interesant este ca nota de plata este adusa tocmai de TATA CHELNERILOR-F.M.I.care nici mai mult,nici mai putin ne spune ca daca nu ,PLATIM'ajungem la............
CANTINA SARACILOR'.
ei,acum sa vedem,are GUVERNUL BOC CURAJUL,SA-I STRINGA DE COAIE PE CEI CARE CONSUMA DE ZECI DE ANI SI NU AU PLATIT NICIODATA?
ADICA PE BUGETARIMEA ROMANIEI?
S-au ne sacrifica pe toti si ne arunca la CAZANUL COLECTIV PE TOTI.

Anonim spunea...

Bre Zapa, Boc nu este în stare să-i dea un şut în fund bugetarei Andreea Vass şi tu te aştepţi să le strângă ouţele celorlalţi?
...hai să fim serioşi!
hihihi

FRANK ZAPA[KING] spunea...

Repet intrebarea,pt cei care nu au inteles:
,CINE VA PLATII NOTA DE LATA'?
DIN 2006 ROMANII AU INCEPUT SA BENCHETUIASCA,SUB COMANDA LUI CALIN POPOESCU TARICEANU:
AU DAT IAMA IN VISTERIA ROMANIEI SI AU LASAT-O GOALA,AU VINDUT SI ZAHARUL DIN CEAIUL SARACILOR.
Astazi a venit nota de plata-CINE PLATESTE?
bon sa plece videanu,sa plece blaga,sa plece berceanu,si??
IN LOC SA PLECE ZECILE DE MII DE CLIENTI POLITICI,LIPITORII DE AFISE,SUGATORII DE BANI PUBLICI.
Cine nu intelege ca marja de manevra a guvernului e limitata ,inseamna ca e dus rau cu mintea prin pustie.
nu intelege ca,in criza economica dificila,SCAPA CINE ARE BISTURIUL MAI ASCUTIT...........E VAI DA MAMA LUI.
Si nu te fa ca nu inrtelegi CU BOLTA SI PRESIUNE:
SONDA METEO O FAC IN DUBLA COMANDA;
BASESCU SI CU BOC................

FROANK ZAPA[KING] spunea...

Si acum una din zona filtilelor:


-asa care va sa zica,CU BOLTA SI PRESIUNE ISI VA PUNE PIROSTRIILE-


HAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
OHOOOOOOOOOOOOO OHOOOOOOOOOOOOOO


WOWWWWWWWWWWWWW,mamaaaaaaaaaaa a inebunit de tot lumea asta.........
Regeleeeeeeeeee minicinosilorrrrrrrrrrrrr
e pus in lant,i se pune botnitzaaaaaaaaaaaa
haaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiiii

Anonim spunea...

uf, uf, uf .... uite ca l-am pierdut! :)
Buna seara, prietene Zapa!
cercetashul

ghita1964 spunea...

Zapa,sa o plateasca si aparatul supra-populat al bugetarilor dar,sa plateasca si Videanu si Berceanu!Nu mai avem timp de sonde,remanierea urgenta!Trebuiesc indepartati toti aceia care se fac ca muncesc.Ei muncesc,insa pentru interesul lor,nu au treaba cu interesul Romaniei!Ai auzit domnule Boc?Arunca naibii Bechtelul din Romania!O companie de HOTI!!!

Anonim spunea...

Ponta: Moţiunea de cenzură nu va mişca nimic din blocul parlamentar.
Unul dintre paşii următori ar putea fi moţiunea de cenzură, potrivit lui Ponta. "PSD poate moţiune de cenzură dar una pe sesiune. Vom discuta cu liberalii şi cu conservatorii. Vom folosi acest unic glonţ la maximum de potenţial pentru a face o moţiune solidă, nu doar o moţune dezbătură frumos în parlament şi atât. Cred că simpla moţiune parlamentară nu va mişca nimic din blocul majoritar, ci mai degrabă cred că modalitatea puternică de presiune, va fi una externă, mediatică sau sindicală. Doar o moţiune de cenzură nu cred că va fi suficientă", a declarat liderul PSD care a adăugat că nu îşi doreşte creşterea TVA-ului, deoarece " înseamnă să împărţim incompetenţa guvernului la toţi".

Anonim spunea...

FMI si-a prelungit vizita pana pe 9 mai...aceasta misiune a lor se va incheia peste 2 zile.

Anonim spunea...

Opozitia vrea alegeri anticipate!

Anonim spunea...

Opoziţia vrea pe dracu să-i ia! Opoziţia să-şi plătească milioanele de euroi pe care le are datorie, opoziţia să-l dea afară pe Vanghelie din partid, opoziţia să nu mai fie reprezentată de bandiţi precum este Vosganian, alcoolici şi drogaţi precum este Orban, păpuşi gonflabile precum este Antonescu şi după aceea să vrea alegeri anticipate!
Are impresia opoziţia că dacă nebunii ăştia din PDL au luat-o razna, noi alegătorii am uitat aşa de repede ce a făcut "opoziţia"? Ce a făcut Geoană? Ce a făcut Patriciu? Ce a făcut Vântu? Opoziţia să se ducă întâi ca să se spovedească pe la DNA şi Parchet şi după aceea să vrea anticipate! M-a pocnit toată voma ieri când l-am văzut pe gonflabilul ăla de Antonescu cum se agită pe la televiziuni precum o maimuţă isterică!

Anonim spunea...

Mda.....

Anonim spunea...

Preşedintele Băsescu ar putea avea azi o întâlnire la Cotroceni şi cu reprezentanţii FMI.

Liderii partidelor din coaliţia de guvernare s-au întâlnit azi dimineaţă cu Traian Băsescu.

Arhivă blog