20.05.2010

Notă explicativă.

În virtutea "prieteniei mele producătoare de scântei" cu Savin, prietenie binecunoscută de cei ce ne cunosc astă noapte telefonul meu a luat foc pe un unic subiect:
CE S-A ÎNTÂMPLAT
ÎN EMISIUNEA DE LA B1TV A LUI NAŞUL MORARU!
Am explicat în ograda Blogului de Veghe dar cred că este bine să explic şi aici....nu de alta dar am o plăcere deosebită că să creez o defecţiune NETWORKULUI BLAGA&VIDEANU CO.

Deci calimera şi jocul din spatele cortinei a stat cam aşa:
1. după ce o grămadă de timp cele două lichele PDL-iste Blaga şi Videanu, stăpânii NETWORKULUI, i-au dat interdicţie lui Savin la B1TV şi la Fox News, Naşu Moraru a primit ordin să o pună de-o diversiune! Cică să facă o aşa zisă întoarcere la 180 grade şi să devină brusc un critic aprig al PDL-ului, să se apuce el să tragă în parlamentarii PDL denunţând în stil paukerist cât de răi e ei PDL-işti!
2. deci bine mersi, o invită telefonic (personal!) la emisiune pe Savin, minţind-o că vor discuta pe marginea materialului "Un om din Tecuci avea un motor şi cu el a dezmorţit România" material pe care-l găsiţi aici:
Savin acceptă învitaţia, deoarece materialul care urma să fie discutat trebuia să fie materialul ei, cu toate că se jurase că nu va mai apărea la cele două posturi B1TV respectiv FOX NEWS în urma interdicţie dictate de cei doi mafioţi PDL!
3. Pe lângă Savin, Naşul mai invită personal, tot telefonic, pentru a-şi legitima diversiunea (Întorcerea de 180 de grade), încă doi jurnalişti extrem de talibani pro-Băsescu şi extrem de vocali în campanie, respectiv Pora şi Tiberiu Lovin! Pe motiv de “deontologie” îl invită şi pe Ioniţă, care în campanie să fim cinstiţi, nu a urlat anti-Băsescu, ci doar a mârâit!
4. Buuuun, deci:
- cei 4 fraieri minţiţi pun botul,
- fac ţup la emisiunea lui Naşul,
- On Air începe emisiunea,
- Naşul precum închizitorul Tomás de Torquemada trânteşte preambulul fulminant,
- Naşul tace mâlc de materialul Nicoletei Savin,
-Naşul deschide focul împotriva nesimţirii parlamentarilor şi SURPRIZE, SURPRIZE ca la Andreea Marin: naşul pe lângă doi, trei PDL-işti neînsemnaţi se apucă să tragă vârtos în parlamentarii opoziţie! Vorbeşte doar el, blocând parşiv din dialog intervenţiile invitaţilor!
5. În acest moment, telespectatorii care nu-s toţi nişte staulişti, de să rumege tot ce li se pune în staul precum vitele fără creier (deh, în România asta chiar dacă nişte bandiţi vor să anihileze INTELEGENŢA, încă mai există muuuuulte capete limpezi şi judecăţi reci!), intuiesc cele 3 motive reale ale diversiunii:
a. o aşa zisă reorientare a politicii postului care se vrea de acum încolo un aprig critic al PDL!
b. plasarea în umbră a mafioţilor PDL-işti Blaga şi Videanu şi mascarea fărădelegilor acestora.
c. executarea ordinului de decapitarea a lui Prigoană, care se pare că a devenit indizerabil pentru zona mafiotă a PDL! (aici să nu se înţeleagă că Bahmuţoiu Şef o fi vreun neprihănit şi vreun îngeraş, ci să se înţeleagă că de fapt este o luptă între mafioţi!)
6. Lovin pleacă din emisiune!
7. Pora pleacă din emisiune!
8. Enervarea este maximă, Moraru blochează în continuare din dialog invitaţii!
9. Savin care are un caracter îndărătnic precum “5 catâri” RĂMÂNE! .....şi precum o felină turbată aşteaptă momentul potrivit, când HAŢ! .....sare la gâtul Morarului, executându-l impecabil! Ba mai mult, Savin deschide un subiect extrem de incomod pentru niscaiva hoţi printre care se numără şi Vlădescu: SUBIECTUL DRAGOŞ RIŞCANU! OMUL CARE A FOST FURAT DE MICROSOFT!
10. Moraru scapă emisiunea din mână, încearcă să o “închidă la mantinelă” pe Savin, dar în derută nu reuşeşte şi Savin îl execută impecabil!
11. Scandal, mârâieli etc!
Asta a fost EMISIUNEA! Şi menţionez că tot ce am scris aici nu este cunoscut de mine de la Savin sau de la vreunul din invitaţi ci de la o sursă independentă care şi ea s-a săturat de măgăriile pe care Moraru le face în post! Şi ca să nu se creadă că vorbesc de pe pereţi, menţionez că Naşul Moraru atunci când cele două "turbate" au sărit la gâtul lui întrebându-l de ce le-a minţit, a încercat să justifice minciuna servită , dând un telefon! Cine cunoaşte tevatura, înţelege acum, CÂND AM MENŢIONAT CĂ NAŞUL A DAT UN TELEFON, că ştiu exact ce s-a intâmplat! PUNCT!
Deci trăgând linie, aseară s-a incercat prin folosirea imaginii lui Savin şi Pora, “legalizarea” diversiunii ilegale pe care Naşul a vrut să o scuipe pe piaţă!
QED!

6 comentarii:

FRANK ZAPAPKING] spunea...

Atentie,pt minitile infierbintate si ascunse in ceata LUPTEI INTERNE DE PARTID;
,AM LASAT UN TEXT LA NICOLETA SAVIN,DE FAPT DOUA,FACETI BINE SI CITITI-L-este foarte instructiv,pt cine are mintea infierbintata si procedeaza precum ,MOROSANUL':
Care,pt a prinde cucul[se stie cucul nu-si face cuib]a taiat toata padurea,ce interesant,oare se refera prin ricoseu si la VERESTOY ATLLA?

Anonim spunea...

Care VERESTOY ATILLA bre Zapa baci?....ăla de i-a vândut vila lui Blaga?
hihihi

FRANK ZAPA[KING] spunea...

Uite ca am venit-astazi sunt:


BLAK DOG-[LED ZEPPELING]care ii ia pe toti fripturistii de beregata.

FRANK ZAPA[KING] spunea...

Nah ti-a trebuit sa vin si tu umblii cu sorcova si cu patul ,de burlac in spate.
haaaaaaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiiii
nu-i vb de ANCA ALEXANDRESCU-AYA E FICA UNEI DOAMNEcare a lucrat la secu si a fost asasinata ,n-as vrea sa gresesc,cred ca urmare a implicarii ei,in uciderea unui sirb.

Anonim spunea...

Eşti pe naiba BLACK-DOG! Eşti UŞĂRNIC-DOG! După ce ai umblat şi hămăit prin toate ogrăzile şarlă uşărnică, acum lihnit de sete şi foame vii să te adapi LA ACEST IZVOR DE CULTURA SI INTELEPCIUNE!
HaaaaaaaaaaaHiiiiiiiiiii

ghita1964 spunea...

Perfect de acord cu tine Magrebianule!Morarule,deontologuleeee de ce nu vorbesti de cea mai importanta solutie de iesire din criza:LEGEA COJOCARU?Lasa abureala stalinista cu parlamentarii!De acord ca trebuie sa-si reduca cheltuielile si sa dea exemplu de solidaritate dar IA TAURUL DE COARNE SI EXPUNE SI ACEASTA SOLUTIE,NU FI PARSIV!!!

Arhivă blog