13.05.2010

Băsescu versus Mafia PDL

Eu şi oamenii mei lătrăm de vreo lună pe bloguri şi la urechile celor ce au votat pro-Preşedinte, dar acum sunt deziluzionaţi total:
DISOCIAŢI IMAGINEA ŞI ACŢIUNILE PREŞEDINTELUI DE IMAGINEA ŞI ACŢIUNILE NETWORKULUI (MAFIEI) PDL, CONDUSE DE CEI TREI NAŞI: BLAGA, VIDEANU, BERCEANU!
Eu şi oamenii mei lătrăm de vreo lună pe bloguri şi la urechile celor ce au votat pro-Preşedinte, dar acum sunt deziluzionaţi total:
AVEŢI ÎNCREDERE ÎN PREŞEDINTE ŞI DAŢI-I ÎN CONTINUARE CREDIT TOTAL ÎN ACŢIUNILE LUI, DEOARECE DE ACEEA I-AŢI DAT VOTUL!
Unii din cei ce au ascultat lătrăturile s-au îmblânzit, alţii au reacţionat naşpa! Iaca că acum, mizeriile celor trei mafioţi PDL au început să iasă la suprafaţă şi să pută precum rahatul:
"Un alt lider si-ar fi aratat si el nemultumirea fata de modul in care e condus partidul, aratand ca "se indreapta spre dezastru". Mai multi lideri PDL au confirmat, sub protectia anonimatului, discutiile tensionate de marti seara, afirmand ca "daca PDL nu face acum ce trebuie, va lua sub 20% la alegerile din 2012
O decizie privind amanarea alegerilor interne n-a fost luata, problema urmand sa fie lamurita in urmatoarea sedinta a Colegiului Director. Pe de alta parte, alte surse vorbesc despre o posibila miscare anti-Basescu a garzii vechi, miscare incurajata in interiorul partidului, in semn de protest fata de masurile economice dure anuntate la Cotroceni, care ar afecta imaginea PDL."


Citiţi şi ascultaţi ce spun:
Dacă trecem cu bine de această criză şi rămânem precum un vapor pe linia de plutire după ce a fost smotocit devastator de un uragan cumplit, TRAIAN BĂSESCU, PREŞEDINTELE ROMÂNIEI, INTRĂ ÎN ISTORIE! Cei trei mafioţi nu vor să intre în istorie! Cei trei mafioţi vor să facă averi! De aceea fac ceea ce fac acum! De aceea, precum şobolanii, au început să sară în haită la bergata oamenilor Preşedintelui!
Acesta-i adevărul cel crunt şi voi trebuie să hotărâţi în cine aveţi încredere şi cui daţi girul vostru: lui Traian Băsescu sau Networkului celor trei mafioţi: Blaga, Videanu, Berceanu!
PUNCT!

12 comentarii:

ghita1964 spunea...

Absolut de acord cu tine Eusebio!

Stefanya spunea...

Eu tocmai m-am intors de la o sedinta......vor fi mari surprize pe viitor ptr totii.

Stefanya spunea...

Scuze de postarea de la ora 13:45 am trimis aiurea.....azi sunt putin imprastiata in gandire.

Anonim spunea...

Tu eşti împrăştiată de felul tău! ....deci NO PROBLEM!
hihihi

Anonim spunea...

Ce surpriză? Din rozaliu devine zebrat 29 de zile? Hihihi

Stefanya spunea...

Mda....

Anonim spunea...

ESTE DA!....nu mda!

Mihaela spunea...

Guvernul Boc impreuna cu presedintele au luat aceste masuri pentru a servi tara intr-o crestere economica reala pe termen mediu si lung.

Anonim spunea...

Miţo, io mi-s tare bolnăvior acum şi dacă mai îmi spui şi tu că: "Guvernul Boc impreuna cu presedintele au luat aceste masuri"
caut foarfecuţa în trusa de unghii şi îmi tai jugulara! Fie-ţi milă de cadânele mele că rămân văduve!
CARE GUVERN BOC MIŢO?
guvernul lui Blaga, Videanu şi Berceanu care de frica alegerilor viitoare s-au disociat clar de acţiunile Preşedintelui? Deci angel radios, trezeşte-te, coboară din nori pe pământ alunecând pe-o rază şi fă rectificare! Dar nu de BUGET! RECTIFICARE DE COMENTARIU:

"Mihaela spunea...
Presedintele a luat aceste masuri pentru a servi tara intr-o crestere economica reala pe termen mediu si lung. Porcii mafioţi Blaga, Videanu şi Berceanu nu sunt de acord cu aceste măsuri deoarece la următoarele alegeri riscă să rămână fără ciolan!

13.05.2010, 15:56"

Eeeeeee?...nu e mai aproape de realitate această formă?

FRANK ZAPA[KING] spunea...

-FERICITI CEI SARACI CU DUHUL-

Si cind spun acest cliseu religios,mintea imi fuge la o pagina din istoria umanitatii,REALA'pagina care a aratat in toata splendoarea ei SUBLIMUL-ADICA TICALOSIA UMANA PROVOCATA DE ATAVISMUL UMAN,DE INSTINCTELE ANIMALICE SI SPIRITUL DE CONSERVARE PE CARE ACEST ANIMAL INTELIGENT-OMUL-IL ARE DIN PLIN.
Ce rost are aceasta ,POMPOASA'introducere?pt cei care NU STIU, SUNTEM INTR-O TERIBILA CRIZA POLTICO ECONOMICA CARE A INCINS SI ACOPERIT TOT GLOBUL PAMINTESC.\
Dar sa punctez care este episodul cu pricina-pt ca tot s-a vorbit de un vas smotocit,e vorba de EPOPEEA TRAGICA A VAPORULUI MINUNE-TITANIC-.SI UNEORI VALS.......
Acolo odata cu miile de tragedeii umane s-a vazut in toata mizeria sa caracterul uman-BICISNIC,ORDINAR,MIZERABIL SI SCABROS-GROBIAN
Asa ca,acum cind suntem INTR-O CRIZA TERESTRA'putem vedea in toata maretia s-a mizeria umana scoasa la suprafata de acest neam cunoscut in europa ca FIIND ROMANI.
Dar sa ma opresc din generalitati ,si sa trec la a tinti in cei care astazi intr-o situatie de mare RISC PT ROMANIA-se comporta ca cei de pe titanic,ba inca mult mai ridicol si daca ar fi sa-i compar cu sobolanii,sunt convins ca as aduce un afront acestui animal ,EXTREM DE INTELIGENT'ASA CUM ESTE SOBOLANUL,SI O MULT PREA MARE CINSTE PENTRU JIGODIILE UMANE.
Dar un pic mai tirziu,deocamdata va las in compania celor de la REALITATEA SI ANTENE,sa va atite un pic spiritele si sa definitiveze procesul lent,dar sigur de ..........STERGERE A MICUTULUI ORGAN,NEFOLOSIT,OBOSIT SI TOTAL NEFOLOSITOR-CREIERUL.


P.S.-heeeeeeee,ei uite m-ai strigat ,am venit,am vazut si am inceput sa vorbesc
hai,pe mai tirziu,pregateste-ti COCOASA-E ROST DE INCASAT CA LUMEA.
HAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIII
Hai aduna-ti prietenii cunostiintele,CADINELE,ca vei avea nevoie de cam multa ,MATERIE CENUSIE'SA REZISTI..........
HAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIII
PT MOMENT INTRU LA REFACERE.......

oana spunea...

Guvernarea ia masurile necesare remedierii situatiei in care ne aflam. Nu va taiati unghiile, venele sau mai stiu eu ce si munciti ;)

Anonim spunea...

Auzi băi Oano de la miezul nopţii îţi dau un şerveţel ca să ai cu ce te şterge la guriţă sau îmi pun prezervativ? Vezi că ţi-a intrat ceva în ochi!
haides paides

Arhivă blog