27.05.2010

Ion Adrian

Un exemplu de mentalitate de staga chiar de natura comunistoida la un deputat PDL de buna credinta. Subiectul este supraimpozitarea celei de a doua, a treia etc proprietati Acest deputat spune ca ar trebui sa se stabileasca impozitul dupa suprafata caci este evident ca daca cineva are o casa de 400 mp a castigat sau castiga mai mult decat unul cu o casa cu 80mp(un apartament simplu de 4 camere) si deci isi poate permite Nu seamana cu principiul comunist :de la fiecare dupa posibilitati ? Asadar se uita ca impozitul nu este o actiune filantropica ci este o taxa functie de valoarea taxata cu evaluari social sustenabile si nu functie de posibilitatile de moment mai mari sau mai mici ale cuiva. Am exemplificat, ca sa vedeti cum intra mentalitatea de stanga evident vicioasa, chiar si sub pielea unora care se cred in mod ferm si cu buna credinta, a fi de dreapta.

16 comentarii:

ion adrian spunea...

Nu pricep ce am facut de a aparut acea postare sub aceasta forma. Sper sa nu am prea multe greseli gramaticale sau de tastare:)
Dar recunosc ca imi place.

ghita1964 spunea...

Eu ti-am raspuns!Bine ai venit intre noi!Baga mare!

ion adrian spunea...

Trebuie sa intampin o intelegere gresita pe care o sezizez dat fiind exprimarea mea putin cam sibilina. Asadar nu ma opun taxarii pe un criteriu de evaluare care poate varia de ex suprafata dar si altele.
Eu doar ma refer la o mentalitate care transpare din motivarea de buna credinta a acelui deputat:

Acest deputat spune foarte corect ca ar trebui sa se stabileasca impozitul dupa suprafata caci este evident ca daca cineva are o casa de 400 mp a castigat sau castiga mai mult decat unul cu o casa cu 80mp(un apartament simplu de 4 camere) si deci isi poate permite

Clivajul la el il constituie motivarea bolduita de mine care tine de principii de echitate socialista
De aceea am intrebat retoric:Nu seamana cu principiul comunist :de la fiecare dupa posibilitati ?

ion adrian spunea...

multumesc Gheorghe.
Atunci cand voi face acel raspuns poate te rog pe tine sa-l bagi ca eu tot nu stiu cum as face asta, dar nici nu trebuie, daca ma ajuti tu. :)

Stefanya spunea...

Buna seara!

Stefanya spunea...

O seara excelenta sa aveti!Va pup!

Anonim spunea...

"Nu pricep ce am facut de a aparut acea postare sub aceasta forma"

RĂSPUNS: TACI ŞI SCRIE "NEPRICEPUTULE"!

hihihi

ghita1964 spunea...

Lasa co sa inveti!Ce crezi ca eu am fost ori sunt mai bun?Ha!Ha!Ha!Anticipez rasul lui Eusebio!!!

Stefanya spunea...

Gheorghe nici tu nu ai somnic?

ion adrian spunea...

Corect ,
Sa aveti somn usor si vise placute si fara plimbari cu presiuni nocturne :) :)

Stefanya spunea...

Somnic usor sa aveti!

ion adrian spunea...

Nu prea am somn asa ca am ajuns pe blogul danezei(cred eu ca-i iesita din mare langa Mica Sirena)Andreea Groenendijk care spune pe blogul ei si al altor fete:
http://pandoras.realitatea.net/politica-societate/in-parlament-iei-masa-cu-60-000-portii-duble-aveti-reduceri-si-cand-mergeti-la-curve-8037.html

Stefanya spunea...

Buna dimineata copilasii!O zi frumoasa sa aveti!

ion adrian spunea...

Tuturor

Pe ultimul fir la CPreda care se refera ciudat la art 53, am fost obligat sa intervin cu duritate, interventiile sunt la moderare dar sper sa iasa . Oricum le public si aici spre stiinta:

Dle CPreda
Nu aveti dreptate si va torpilati guvernul. Orgoliul ca si prostia sunt pacate capitale

Explic din nou caci vad ca nu ma cititi atent:
CEDO a intregrat in amenintari la securitatea nationala si riscurile economice majore si are dreptate. Faptul ca Constitutia din 2003 nu enumera explicit acest lucru este acoperit de acest aspect si de altfel din acest motiv judecatorii CCR au mai acceptat odata intr-un context poate mai putin evident si relevant ca cel de azi acest argument.
Ce doriti? Sa incurajati CCR sa darame guvernul fara a avea macar dreptate juridica?

Anonim spunea...

Ion Adrian, tu scrie! DECI REPET SCRIE! CINE TE CITEŞTE ŞI CU CÂTĂ ATENŢIE TE CITEŞTE SINCER ÎŢI SPUN CĂ TU NU AI CUM SĂ EVALUEZI!
Bună dimineaţa!

ion adrian spunea...

Bolta rece(ce restaurant era o data in Iasi)
Vai! dar nu era ptr matale supozitia. Era o discutie a mea cu Preda si oricum cenzurata de dlui partial, acum la el pe blog, fata de cum este aici la tine.
El m-a citit si chiar atent odata ce m-a si cenzurat. :)

PS. Recunosc ca ma simt excelent pe blogul tau.

Arhivă blog