13.05.2010

Părere personală (postare martor)

- Guvernul în forma actuală nu este capabil să ia măsurile drastice care se impun! Ne trebuie un guvern condus de un prim-ministru de talia lui Theodor Stolojan (dada nu vă miraţi!.... se pot reproşa multe "virilului" dar faptul că nu ştie meserie nu i se poate reproşa), care să aibă în componenţa sa membrii din PDL, din PNL din UNPR şi care să nu-i conţină pe Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Radu Berceanu!
- Cei care cer acum demisia guvernului sunt nişte CRETINI, deoarece, tehnic - repet:TEHNIC, acest lucru este imposibil! Cine are puţină glagorie şi cunoaşte niscaiva politichie în mod sigur îmi dă dreptate! Cine nu are glagorie şi nu cunoaşte politichie....ataete, pontul nu-l vând! Dar repet: ÎN ACEST MOMENT GUVERNUL NU POATE FI DEMIS!
- Traian Băsescu EXCEPŢIONAL ASTĂZI ÎN CONFERINŢĂ!
- Nu fără răutate, în mod public, aici, doresc să-l întreb pe unul dintre cei mai mari şpăgari ai presei:
- CĂTĂLIN TOLONTAN, PORC ŞPĂGAR (3000 EUROI + 2000 EUROI + 4000 EUROI), VEI AVEA CURAJ SĂ TRIMIŢI PREŞEDINTELUI O PETIŢIE PRIN CARE SĂ SEMNALEZI ÎN SCRIS PROBLEMA DE LA BRAŞOV?
Eu zic că nu! Şi tu ştii sigur că eu zic bine! (Am să revin pe tema acestui porc ordinar al presei româneşti cât de curând! ....aştept doar două nume şi o fotografie)

13 comentarii:

Stefanya spunea...

Ce ai vrut sa postezii aici?Despre ce parere vorbesti?Oare numai vad eu bine!

Stefanya spunea...

Asculta mai bine ce vorbeste PRESEDINTELE Traian Basescu acum pe realitatea.tv.

Stefanya spunea...

Mda acum vad ce ai postat!Am auzit si eu intrebarile puse de Tolontan PRESEDINTELUI si sincer sunt curioasa daca va depune acea petitie si daca vor iesii calculele despre acel patinoar de care vorbea el.

FRANK ZAPA[KING] spunea...

Mdaaaa,in data de 12 mai ora 17,15 intrigat de instemntele unor INFIRBINTATI,am descris destul de plastic ce inseamna.............JOS GUVERNUL.
imediat,am si fost atacat si au fost timide incercari si puerile de a fi taxat ca fiind un mare sustinator al triumviratului BLAGA-BERCEANU-VIDEANU.
Iata ca astazi,13 mai PRES. ROMANIEI IESE PUBLIC SI RASPUNDE UNEI INTREBARI PUSE DE JURNALISTI-
care intrebare suna cam asa,daca e oportun sa cada guvernul?
Si parca dl TRES. TRAIAN BASESCU A CITIT CELE SCRISE DE MINE SI A DAT EXACT ACEIASI EXPLICATIE.
Acum sa nu credeti care cumva ca UMBLU CU COADA PE SUS SI MA IMPAUNEZ ,CA VEZI DOAMNE CUM MA DA PE MINE INTELIGENTZA AFARA DIN CASA.
Dar pot constata insa altceva-INCONSECVENTZA UNOR APLAUDACI,lipsa lor de viziune si incapacitatea lor de ,A CINTA PROPIA LOR ARIE A ..............CALOMNIEI.
Acest gen de ,VOLTE;TONOURI IN AER sunt periculoase,din punct de vedere al PERCEPTIEI,IN CE PRIVESTE PERSOANELE ,IN CAUZA'care ar putea fi trecute la ,rubrica-.............haaaaaaaaaaaa ,sa dau cu barda?haaaaaaaaaaa uite ca dau,dar dau cu mila pt ca ar trebui sa dau iontr-un amic si nu prea ma lasa inima,deci la rubrica-CETZANEANUL[NU KANE]TURMENTAT'
Referitor la jegul de tolontan-offffffffff ce pumni in gura ar merita zdreantza asta cu care VOICULESCU SE STERGE IN ZONELE MOI SI GRASE,PLINE DE CELULITA,SI GENERATOARE DE MIROSURI PESTILENTIALE.
Ei sa vad repede reactiile,uite ca am venit daca tot ma cautai.haaaaaaaaaaa
P.S-INTREBARE CURVEASCA:
,EUSEBIULE,TI-A REVENIT ,BOLTA SI PRESIUNEA'?
HAAAAAAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIII
s-au s-a dussssssssssssssssssssssss
haaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiii

FRANK ZAPA[KING] spunea...

Ei,se pare ca nu e ziua ta FASTA eusebiu-
uite ca,comentariul la SUTU A TRECUT-
acum ce sa mai zic,sincer si eu am crezut ca nu va trece,dar,se mai inseala omul.
si repede ai BAGAT O COTITA-arta conversatiei-mai cercetashule-,nu mai dati citate,citati-va pe voi insiva,e mult mai convingator.
Toleranta,................e apanujul omului cu mintea deschisa,apt sa inteleaga ca liberatatea lui nu poate exista decit odata cu libertatea celorlalti.
odata liberatatea celorlati incalcata,si libertatea ta este stirbita iar in timp in mod sigur o vei pierde.

Anonim spunea...

- Ntz, nu cunoşti motivul pentru care guvernul nu poate fi demis "ACUM"! Culmea, este că Preşedintele (golan mişto şi diabolic cum este), printre cuvinte, a enunţat în cadrul răspunsurilor date ziariştilor motivul pentru care guvernul nu poate fi demis! În niciun caz motivul nu este nevoia de linişte şi echilibru!
ESTE CU TOTUL ALTUL! ŞI ESTE STRICT TEHNIC! REPET:NU POATE FI DEMIS "ACUM"....DAR DUPĂ ORICE "ACUM" EXISTĂ UN "ATUNCI"!
hihihi

- Referitor la "volte şi tono-uri" SĂ ŢII MINTE DARIE prima parte a postării....şi mai vorbim!....nu
"ACUM" ci "ATUNCI"!
hihihi

- Ntz nu mi-am revenit! Tot fără boltă şi presiune sunt!

Stefanya spunea...

Vb pe realitatea tv...amica ta IRINA SCHROTTER!

Anonim spunea...

Problema ei! Maimuţele când n-au ce face se scarpină-n cur sau se duc la Dumitrescu în emisiune!

Stefanya spunea...

Mda.....

cercetashul spunea...

Zapa, stii ca nu am probleme in ‘’a ma cita’’, dar cateodata sunt prea obosita si alipesc fragmente spuse de altii mai cunoscuti si mai obisnuiti cu utilizarea condeiului!
Nu ma pot compara cu voi, formatorii de opinie! Specializarea ‘’postare pe bloguri’’ am inceput-o de cand m-ai vazut si tu ... oricum, cred ca ma descurc si eu binisor prin acest ‘’trafic greu’’ al vostru!

PS1. Astazi intr-o discutie cu o colega, i-am spus ca am intrebat pe cineva (adica pe Eusebiu) cum defineste el omul inteligent si pe cel intelectual! Eusebiu mi-a dat definitia dnei Vulpescu, definitie pe care o consider mult mai interesanta decat cea din DEX (= intelectuali sunt toti cei cu studii superioare). Hihiiiii ... colega a dat definitiile generale din DEX (pe care le stiu si eu si marea majoritate) si mi-a zis de ce vin cu asemenea intrebari! :) I-am promis ca-i trimit un mesaj cu cele 2 definitii si i-am trimis! Dar m-am gandit sa le postez si pe blog, ca sa citeasca si altii ... doar Eusebiu ne-a dat voie sa postam ce vrem si cand vrem! Oricum, definitiile nu sunt alaturate aiurea si fara rost si cred ca ai observat!
PS2. Ma gandeam la protestele din strada! Oare, miile, zecile de mii de persoane se gandesc ca protestand timp indelungat ... nu produc ... nu vand produse/tehnologii/servicii ... statul nu incaseaza ... ei nu vor lua in continuare salarii?

cercetashul spunea...

Si ... Buna seara tuturor!

cercetashul spunea...

Si referitor la schimbarea Guvernului!
Nu fac afirmatii despre competenta sau incompetenta sa, pentru ca nu sunt in masura ... dar spun decat un singur lucru: a stat tot timpul sub atacul opozitiei, cu motiuni de cenzura si sub tirul crizei financiare care ar fi afectat negativ absolut orice guvern!
Iar schimbarea sa, acum, ar prelungi si adanci problemele si criza! Poate ca ar fi mai bine ca Guvernul sa utilizeze specialistii in fiecare domeniu, iar politicienii sa ia deciziile finale, sa-si asume raspunderea politica si sa implementeze aceste maasuri!

cercetashul spunea...

Doua aspecte:
1. Oare, cum isi gestioneaza problemele personale cei care protesteaza ... sunt buni administratori?
2. Oare Guvernul (oricare ar fi si de orice culoare) poate sa ne rezolve fiecaruia problemele, sa ne ''aduca bunastare'' la locul de munca, in curte sau casa?

Arhivă blog