26.05.2010

Mesajul tov.Crin Antonescu:

Bai Traiane,dati-va la o parte sa venim noi la putere! Cine mai crede in acest demagog? Ce elemente economice ai tovarase "demagog fiscal"? Ai refuzat guvernarea doar dintr-un orgoliu prostesc si datorita finantarii lui patriciu.Ai transformat un partid istoric, reformator,intr-un partid rosu! Vorbesti de clientelismul politic? Te-ai uitat in "pravalia" ta?Eu cred ca nu! Tu esti urmasul Bratienilor?Continuatorul lor? Hmm! Efeminata continuare!Ai lasat tara fara guvern,atunci cand era propus un tehnocrat, dl.Lucian Croitoru, doar din motive electorale fara sa te gandesti la cei pe care-i chemi astazi in strada: PENSIONARII! Lasa-ne "tovarase"esti mai rosu decat rosii!

18 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt o serie de oameni care n-au voie sa ridice piatra, pentru ca stilul lor de viata, intrat iremediabil si ireversibil in sange, tocmai asta e, una sa spuna si alta sa faca.
Asa ca, Mr. Anti, mesajul e foarte corect, dar nu cand vine de la tine

Anonim spunea...

Apropo, vad ca ai curent pentru postari pe blog...

ghita1964 spunea...

Gresit anonimule!De doua ori gresit!1)Eu nu-s antibiblotecaru!2)Traiesc in Romania si VAD!Eu VAD bine si din pacate pentru voi mi se rupe!Nu pot fi cumparat,"vandut" si nici manipulat!Cand dau eu cu piatra,piatra devine bolovan!De acum incolo timp de patru luni o sa primiti doar bolovani!Mi se rupe!

Anonim spunea...

Scuze, domnule dirlosan, acum observ ca postarea e a dvs. Credeam ca e postare a lui Anti, observatia ESTE VALABILA pentru el. Credeti-ma ca stiu ce spun. Inca o data, scuze!

ghita1964 spunea...

Nu-i bai!

FRANK ZAPA[KING] spunea...

Nu intimplator,voi afisa acest text,la articolul in care personajul principal ,CRIN ANTONESCU'MIRELE CRIN ANTONESCU,,nu se mai poate desprinde de personajul MIRE.
Ei si acum sa descriu ,o scena care mi s-a infipt in cap si care ma bine dispune :
PT CA NU POT EDITA,VOI RUGA PE ORICINE ARE ACEST DREPT,SA FACA UN PUSTIU DE BINE SI SA EDITEZE ACEST TEXT.
Dar sa revin la scena care ma urmareste:
DEDICATIE DE LA ZAPA PT VIITORUL MIRE EUSEBIU DIACONU,PROASPAT INTORS IN BUCURESTI.
CITE-VA DETALII DESPRE SCENA-EUSEBIU,CU PATUL IN SPATE DANSIND PE RITMURILE MELODIEI ,DANSUL PINGUINULUI'
Intr-un cosum de ,BUFON'cu o urzica mare la butoniera in loc de floarea ce se pune mirelui in piept.
cu ochii rosii precum visinele cind dau in pirg,iar urechile,lungi spinzurindu-i blegi saltind in sus si in jos pe ritmurile ,DRACESTI ALE PIESEI,DANSUL PINGUINULUI
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIII


P.S.multumesc anticipat celei,celui,care va face acest gest ,gestul fiind un dar,DE FAPT O SCENA SUGESTIVA A UNEI VIETI INTRESANTE,si care e pe puncxtul de a deveni-NORMALAAAAAAAAAAAA.

Anonim spunea...

Zapa,
Stii ceva ce nu ne spui si noua?

ion adrian spunea...

Nici mucii nu mi-i stric pe asta.

Anonim spunea...

Anonimule BELEŞTE OCHII ÎNAINTE SĂ CAŞTI GURA! ŞI SEMNEAZĂ-TE ÎN PULA MEA!

Anonim spunea...

Ce nervozat sunteti.
Nu ma semnez.
Nu vreau sau mi-e lene.
Nu m-am decis, inca.
Ce o sa-mi faci?

Anonim spunea...

Am sa te fut direct in bot, 92.81..... tu-ţi mamiţa în bot de poarcă! Vezi că ţi-a trimis Rom-telecomul factura!

Anonim spunea...

Vorbiti civilizat, domnule!
De cand impartiti dvs factura Romtelecom cu mine? Ce vreti sa sugerati?
Nedemn mod de a iesi din incurcatura

ion adrian spunea...

E potrivit adica in topic pe aici:

Dovada pericolului ptr siguranta nationala , daca se indoieste cineva ca disolutia economica a unui stat nu ar pune in pericol siguranta nationala , lucru de altfel statuat de documenele juridice ale CEDO acceptate si de Romania, atunci este suficient sa asculte ce spune Ponta acum cateva minute si ce spune Antonescu permanent, ca sa inteleaga cat de corect este invocat acel articol 53
Daca acesti domni nu se linistesc, cred ca in Constitutie exista argumente care sa permita si retorsiunea necesara si sa stopeze zburdarea lor nestingherita in efortul de demolare a statului.

PS. Ponta recunoaste ca nu vor sa preia guvernarea, ci doar sa vina un alt guvern(o marioneta, probabil precum Tariceanu) si deci ca nu au decat o problema : Jos Boc.
Geoana spune ca exista niste mici deosebiri de tactica intre PSD si PNL . Cum teoretic doctrinar cred ca deosemirile sunt totusi mai mari cred ca se refera tot la tactica lui :Jos Ponta, Demisie sau cine stie daca avem majoritate sa dam jos Guvernul, poate ca o s-o avem si ca, cf Constitutiei si vointei noastre discretionare, sa-l suspendam pe Basescu, cand o vrea muschii acestei majoritati.

ion adrian spunea...

Un exemplu de mentalitate de staga chiar de natura comunistoida la un deputat PDL de buna credinta. Subiectul este supraimpozitarea celei de a doua, a treia etc proprietati Acest deputat spune ca ar trebui sa se stabileasca impozitul dupa suprafata caci este evident ca daca cineva are o casa de 400 mp a castigat sau castiga mai mult decat unul cu o casa cu 80mp(un apartament simplu de 4 camere) si deci isi poate permite Nu seamana cu principiul comunist :de la fiecare dupa posibilitati ? Asadar se uita ca impozitul nu este o actiune filantropica ci este o taxa functie de valoarea taxata cu evaluari social sustenabile si nu functie de posibilitatile de moment mai mari sau mai mici ale cuiva. Am exemplificat, ca sa vedeti cum intra mentalitatea de stanga evident vicioasa, chiar si sub pielea unora care se cred in mod ferm si cu buna credinta, a fi de dreapta.

ghita1964 spunea...

Iar gresit Adriane!Acest fel de impozitare se practica si in occident.Normal ca cel cu 400 mp trebuie sa plateasca in functie de suprafata!400mp=80mp???Nu trebuie impozitata "presupunerea",in toata lumea se impoziteaza suprafata!

ghita1964 spunea...

Acum,tu sa nu ai impresia ca-i apar pe pdl-istii!Nu!Eu vorbesc despre corectitudinea unui principiu!

Anonim spunea...

Vorbiti civilizat, domnule!
De cand impartiti dvs factura Romtelecom cu mine? Ce vreti sa sugerati?
Nedemn mod de a iesi din incurcatura

DEVIATĂ SEXUAL, FACTURA ROMTELECOM POATE PROBA PE CE COCLAURI VIRTUALE UMBLI!....NISCAIVA SITE-uri CU 6 EUROI ABONAMENT LUNAR!
MARŞH LA RAHAT DUPĂ MĂ PIŞH PE TINE!

PS Neamul prost tot neam prost rămmâne!....

Anonim spunea...

Vorbiti civilizat, domnule!
De cand impartiti dvs factura Romtelecom cu mine? Ce vreti sa sugerati?
Nedemn mod de a iesi din incurcatura

DEVIATĂ SEXUAL, FACTURA ROMTELECOM POATE PROBA PE CE COCLAURI VIRTUALE UMBLI!....NISCAIVA SITE-uri CU 6 EUROI ABONAMENT LUNAR!
MARŞH LA RAHAT DUPĂ CE MĂ PIŞH PE TINE! DE FAPT ESTE CEVA NORMAL ATUNCI CÂND SLĂNINOASĂ PRECUM O SCROAFĂ FIIND ŞI DIN MOTIVE DE LIBARCĂ ALCOOLISTĂ IMPOTENTĂ ŞI NEPUTINCIOASĂ SĂ CAUŢI PE SITE-uri NEFUTUŢI CARE SĂ NU LE FIE SCÂRBĂ AŞ BĂGA PULA INTR-UN MUNTE DE GRĂSIME TRANSPIRATĂ! BLEAHHHHHH

PS Neamul prost tot neam prost rămmâne!....ŞI STAI FĂRĂ GRIJĂ CĂ SUB NICIO FORMĂ NU AM SĂ TE BANEZ! ASTA CA SĂ PIERZI PARIUL CU BĂIEŢII TĂI!

Arhivă blog