04.05.2010

De ce măh Videanule?...de ce-ţi plac chiloţii roşii?

Bun, deci dacă tot m-a trezit cu noaptea-n cap o cretină isterică şi nefutută, al cărei bărbat sexualo-handicapat în loc să bage noaptea-n ea material genetic, stă şi freacă netu' belind ochii la webcam şi vrăjind tot felul de panarame şi retarde ce visează la prinţi frumoşi călare pe limuzine negre, hai să comentez un pic interviul pe care macho-fantele PDL-ului Adriean Videanu l-a dat lui Fati de la RL.

Când estimaţi că veţi semna acordul cu South Stream, conducta prin care Rusia vrea să aducă gaz în UE prin ocolirea Ucrainei?
A.V.: Pentru România pro­iectul principal este Nabucco, prin care se urmăreşte aducerea gazului caucazian în UE, prin ocolirea Rusiei, dar aşteptăm cu interes rezultatele studiilor de fezabilitate pe care partea rusă le face pentru South Stream
Măi Videanule lepră trădătoare, de ce nu eşti tu bărbat şi spui pe de-a dreptul că eşti împotriva proiectului Nabuco şi contrar intereselor europene şi româneşti tu susţii proiectul South Stream? De ce măh Videanule?...de ce-ţi plac chiloţii roşii?

Nu aveţi o dată pentru South Stream?
A.V.: Avem un memorandum de colaborare între Gazprom şi Transgaz. Suntem dispuşi să discutăm orice soluţie care poate să ofere siguranţă energetică României şi aşteptăm ca Gazprom să finalizeze studiile.
Măi Videanule lepră trădătoare, de ce nu eşti tu bărbat şi nu spui de-a dreptul că tu de fapt aştepţi apropiata preluare a a pachetului majoritar de la OMV-Austria de către Gazprom?
De ce măh Videanule?...de ce-ţi plac chiloţii roşii?

Oficialii ruşi au spus de mai mute ori că oamenii lor de afa­ceri ar vrea să investească mai mult în România. În discuţiile oficiale pe care le-aţi avut, aţi primit semnale de acest fel?
A.V.: Am constatat în această perioadă de criză o solidaritate mare a investitorilor ruşi cu propriii angajaţi: deşi n-au funcţionat o perioadă de timp, n-au făcut disponibilizări. Prezenţa investitorilor ruşi în sectoare strategice este foarte importantă pentru România, pentru a menţine o relaţie de încredere între investitorii ruşi şi statul român.
Măi Videanule lepră trădătoare, de ce nu eşti tu bărbat şi nu spui de-a dreptul că după 45 de ani de comunism şi după ce Dej i-a dat pe ruşi afară din ţară cu şuturi în fund, având tupeul ca împreună cu o echipă de sudori să le taie conducta acestora, tu vrei să-i aduci din nou în ţară dar de data asta nu pe tancuri ci pe tot felul de investiţii aparent profitabile pentru România, în realitate absolut păguboase!....noi cu tehnologia, noi cu mâna de muncă, noi cu banu' şi ruşii doar cu câştigu'!
De ce măh Videanule?...de ce-ţi plac chiloţii roşii?

La ce fel de sectoare vă gândiţi?
A.V.: Mă refer, în primul rând, la sectorul siderurgic şi la cel producător de aluminiu. România poate fi atractivă pentru foarte multe industrii şi fiindcă este producător de aluminiu; industriile auto, aeronautică, electronică folosesc aluminiu.
Măi Videanule lepră trădătoare, de ce nu eşti tu bărbat şi nu spui de-a dreptul că aluminiul deja l-a dat Stolojan ruşilor? Cum care Stolojan? Stolojan ăla de şi-a băgat toate amantele în PDL! Cum care amante? Aia care şi-a făcut facultate la Moscova şi ailaltă care ne făcea reclamaţii pe la un europarlamentar ungur şi pe care văd că piticul atomic Boc nicidecum nu vrea s-o restructureze! Cică e "pesă emportantă" în structura guvernamentală şi dacă "E" atunci "MERITĂ"! Aviaţie bre Videanule? Asta cine ţi-a băgat-o-n cap? Berceanu? Păi bre rumânilor voi vreţi să cază avioanele la noi precum a căzut avionul leahului la Smolensk?
De ce măh Videanule?...de ce-ţi plac chiloţii roşii?

Dar interesul investitorilor ruşi în sectorul energetic se menţine?
A.V.: România a pierdut câteva momente importante în care putea să privatizeze sistemul energetic. Compania rusească Mechel Steel a vrut să cumpere hidrocentrala de la Doiceşti şi să o retehnologizeze în 2006-2007, interesul lor a dispărut o dată cu apariţia crizei. Totuşi, partea rusă şi-a manifestat interesul pentru noua centrală nucleară pe care vrea să o construiască România.
Măi Videanule lepră trădătoare, de ce nu eşti tu bărbat şi nu spui de-a dreptul câţi bani ţi-ai lua tu ca să aduci "Cernobîlul" în România? Că deh, dacă sare-n aer şi face găuroi în pământ, pe tine te doare în chiloţi....că la Nisa nu ajung radiaţiile!
De ce măh Videanule?...de ce-ţi plac chiloţii roşii?

Băieţii deştepţi din energie se reorientează spre energia eoliană şi mulţi dintre ei au reuşit prin pârghii politice să monopolizeze cele mai bune câmpuri de pe harta vânturilor. Unul dintre aceşti băieţi deştepţi e în PDL: Ioan Oltean.
A.V.: Nu ştiu nimic despre asta.

Măi Videanule lepră trădătoare, de ce nu eşti tu bărbat şi nu spui de-a dreptul că eşti un mincinos? Dar cine a semnat măh aprobările? Tăticul meu de la Cernica 1 care cumva? A ieşit din groapă, a pus mâna pe plaivaz şi s-a apucat de pus semnături şi dat aprobări?.....te pomeni că nu ştii nimic nici de eolienele lui Jijik! Păi de ce nu ştii dom' ministru? Că d-aia eşti ministru! Ca să ştii!
De ce măh Videanule?...de ce-ţi plac chiloţii roşii?

Vă pare rău că aţi trimis la Bruxelles scrisoarea aceea în care întrebaţi dacă Marmosim, unde sunteţi acţionar, poate primi fonduri europene?
A.V.: Nu, mai cu seamă că pe mine mă interesează şi legalitatea, şi moralitatea procedurii. Vă daţi seama ce-ar fi fost dacă managementul întreprinderii ar fi aplicat pentru fonduri europene fără ca eu să ştiu?
Măi Videanule lepră trădătoare, de ce nu eşti tu bărbat şi nu spui de-a dreptul că nu-ţi pare rău şi că o să faci pe dracu-n patru să bagi bani europeni în afacerea ta? Apropo, zi-ne bre şi nouă boborului cine te-a făcut "Marmorist Şef" peste România? Cumva Adrian Năstase?
De ce măh Videanule?...de ce-ţi plac chiloţii roşii?

Pe dvs. v-a ajutat Traian Băsescu să câştigaţi influenţă în partid. Există vreun tânăr din PDL pe care mizaţi?
A.V.: Nu m-a ajutat, am fost însă onorat să fac parte din echipa de conducere a partidului când a devenit preşedintele PD. Am fost câţiva care ne-am asumat riscuri mergând alături de Traian Băsescu.
Măi Videanule lepră trădătoare, de ce nu eşti tu bărbat şi nu spui de-a dreptul că dacă Băsescu nu era, tu nu erai? Că în timpul alegerilor tu făceai plajă bine mersi ştii tu unde şi că te durea în başcheţi deoarece tu şi cu Blaga deja eraţi înţeleşi cu PSD-ul? Tu ţi-ai asumat riscuri Videanuleeeee? Tuuuuuuuuuu? Păi beiiiiii Videanule tu nu erai pe listă! Cum care listă? Lista cu cei care imediat după alegeri trebuiau să fie arestaţi! Riscuri Videanule şi-au asumat alţii, nu tu! Tu ai apărut de abia când ai văzut că treaba-i tranşată şi Geoană şi-a luat-o-n freză!
De ce măh Videanule?...de ce-ţi plac chiloţii roşii?

Cum vedeţi partidul după retragerea lui Traian Băsescu? Va avea un recul?
A.V.: Partidul nu are un lider care să-i poată lua locul lui Traian Băsescu, de aceea ceea ce va lăsa preşedintele ca un gol în partid ar trebui preluat de o echipă. Până la găsirea acelui lider pe care partidul trebuie să-l caute, cred că o echipă este cea care poate compensa golul.
Măi Videanule lepră trădătoare, de ce nu eşti tu bărbat şi nu spui de-a dreptul că de abia aşteptaţi ca Traian Băsescu să-şi rupă gâtul, ca tu şi Blaga să faceţi ce vor neuronii voştrii în partid? Să aduceţi partidul la 13% ca să nu mai aveţi atâta bătaie de cap cu el şi să-l faceţi un partid balama pe care să-l folosiţi drept instrument pentru realizarea şi bunul mers al afacerilor personale?
De ce măh Videanule?...de ce-ţi plac chiloţii roşii?

Măh Videanule,
'tu-ţi chiloţii tăi roşii de comunist,
MARE LEPRĂ EŞTI!
HUOOOOOOO!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Fiidca sunt sexi....d'aia ii plac!

ghita1964 spunea...

Chiar?Nu fin'ca da cu pietre?

ghita1964 spunea...

Stai,numai stai ca iasa la iveala si chestiunea cu Parosenii!Si inca multe altele!

Anonim spunea...

Astept cu nerabdare!Ma faci sa rad Gheorghe!

Stefanya spunea...

Buna ziua tuturor!O zi excelenta sa ai Gheorghe!

Arhivă blog