22.05.2010

'Mnezeiri!

Bleahhh, vreme întunecată, mohorâtă, frig, un birou plin de scrumiere pline, plin de hârtii, plin de pixuri, plin de......bleahhhh, parcă o hoardă de draci a jucat ţurca pe birou! Am dormit naşpa, rahaţii ăştia de ochi iar îmi sunt precum cireşele, trebuie să mă hodinesc, dar nu am timp să mă hodinesc!
- Hmmmm, Realitatea SOV anunţă că vestitul Bodo, mareeele Bodo a avut un accident! Anunţă în "gura mare"accidentul, dar de abia şopteşte că miliţianul implicat în acest accident era beat precum Blaga! Anunţă în gura mare acccidentul şi tot în gura mare anunţă că vestitul Bodo, marele Bodo este fostul ginere al Preşedintelui! Hmmmm, adicălea mai pe româneşte, dacă o babă alunecă pe o coajă de banană şi-şi rupe curul, PREŞEDINTELE ESTE DE VINĂ! Oare câtă nemernicie trebuie să încapă în spiritul unui individ precum este Dumitrescu de la Realitate SOV (omul lui Patriciu! ...dada Vântule!....ANGAJATUL TĂU RĂZVAN DUMITRESCU ESTE COADA DE TOPOR A LUI PATRICIU ÎN POSTUL TĂU DE TELEVIZIUNE! ESTE SLUGA LUI PATRICIU )?
'MNEZEIREA MAMII VOASTRE DE BANDIŢI!
- Hmmmm, LUSTRAŢIE! în sfârşit LUSTRAŢIE! În sfârşit acestă cloacă de nemernici PSD-işti reuniţi sub idelogia stângii o să dispară! O să dispară deoarece 70% din activul de partid va fi lustrat! Oare ce va face Curtea Constituţională? Asta înseamnă că şi niscaiva lepre PDL-iste şi-o vor fura!
'MNEZEIREA MAMII VOSTRE DE BANDIŢI!
- Hmmmm, medicul stomatolog Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga, a ajuns mare body-guard. Brusc, dinţarul, a făcut o pasiune devastatoare pentru uniformă şi tomfă! Bineînţeles că brusc a făcut o pasiune devastatoare şi pentru BANI! Deh, ce poate fi mai profitabil la ora actuală decât să fii dinţar, să fii ginerele lui Blaga şi să ţi se ofere un contract gras cu statul! Statul....da, bietul stat care acum se zbate în criză!
'MNEZEIREA MAMII VOASTRE DE BANDIŢI!
- Hmmmm, Mioriţa Videanu soţia filo-rusului Videanu are afacere, asta aşa ca să nu mai fie nevoită să-i ceară bani lu' bărba'su pentru chiloţi cu aţă-n cur! Cică oiţa domnului mai sus menţionat vrea să instaleze centrala termica de pornire pentru grupul nr. IV de 150 MW din CET Paroșeni. Mda, am văzut-o la Paris! Şi când am văzut-o la Paris, brusc m-am întrebat de ce oare ţoampele nu înţeleg că oricât de scumpe le-ar fi genţile şi hainele, CLASA NU POATE FI CUMPĂRATĂ! CLASA ESTE CEVA DOBÂNDIT PRIN NAŞTERE! Nu poţi să te naşti la Crevenicul de pe deal, pe dreapta în Teleorman şi să ai pretenţii că ai clasă! În momentul când emiţi asemenea pretenţii devii ŢOAMPĂ!
'MNEZEIREA MAMII VOASTRE DE BANDIŢI!
- Hmmmm, poponarii (dada PO-PO-NA-RII că m-am săturat să fiu european şi să-i numesc pe aceşti dezaxaţi: homosexuali sau gay) fac mare paradă mare astăzi în Bucureşti!
'MNEZEIREA MAMII VOASTRE DE POPONARI!
Bleahhh, vreme întunecată, mohorâtă, frig, un birou plin de scrumiere pline, plin de hârtii, plin de pixuri, plin de......bleahhhh, parcă o hoardă de draci a jucat ţurca pe birou! Am dormit naşpa, rahaţii ăştia de ochi iar îmi sunt precum cireşele, trebuie să mă hodinesc, dar nu am timp să mă hodinesc!

PS TARE MULT ÎMI ESTE DOR SĂ BEAU O CAFEA! OARE O SĂ MAI BEAU VREODATĂ O CAFEA? HMMMMM, MĂ DUC SĂ CUMPĂR O PERIUŢĂ DE DINŢI! DEMULT NU AM MAI CUMPĂRAT PERIUŢE DE DINŢI!
Bleahhhhh ce zi de rahat! ZI DE RAHAT MONDIAL!

23 de comentarii:

ghita1964 spunea...

Zi de cacat de poponar bre!Cat de ticaloasa specie,sa-si etaleze ei gaoazele tocmai in ajunul Rusalilor!POPONARILOR meritati din plin tot ce va dau EXTREMA DREAPTA!Ticaloasa specie!!!

Anonim spunea...

Gheorghe aceeasi parere ai si despre lesbiene?

Anonim spunea...

Wooooow ce întrebare parşivă ţi-a pus Anonimul bre Ghiţă!
Dar întreb şi io parşiv:
BRE ANONIMULE, DE CE NU TE SEMNEZI FUTU-ŢI CREIERAŞII TĂI?

Anonim spunea...

D'aia!

Anonim spunea...

Inimii nu-i poţi porunci pe cine să iubească. Iată zicala care justifică orice tip de legătură, mai puţin cea dintre două femei. În prezent, lesbienele încă nu au dreptul de a iubi.

Anonim spunea...

Iubirea dintre două femei este la fel de intensă ca cea dintre un el şi o ea

Anonim spunea...

Huoooooo tu-vă muma-n cur! La bărbaţi cu voi!

Anonim spunea...

Nu există un motiv anume pentru care eşti atrasă de alte femei, totul se petrece spontan şi involuntar.
Lesbienele nu-şi manifestă liber afecţiunea în publicPentru lesbiene acest tip de comportament este un lux pe care îl plătesc cu preţul siguranţei fizice şi emoţionale.

Anonim spunea...

iaconu Eusebiu Says:
Februarie 6th, 2010 at 14:33

Să vă xxx la grămadă prin tragere la sorţi! Io rămân la apucăturile mele de CURVAR dar nu de HOMOSEXUAL! Cât despre muieri, să vă ia dracu deoarece în grădina Raiului fiţi sigure că nu ajungeţi! Nu vă faceţi iluzii! Nu riscă Ăl de Sus să bage-n Rai ispitele ca să-l umple de bârfe, certuri, războaie şi alte încrâncenări! În fond, bre femei, nu uitaţi că atunci când a avut loc bairamul cel de taină voi invitaţie n-aţi avut păcătoaselor!
:evil: :evil: :evil:

PS Bre Spartakus care cumva am io olfactivul defect sau matale ai aşa un iz de inversionism la genă? Ia trage o spovedanie la mine diaconu!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Anonim spunea...

ghita1964 Says:
Februarie 6th, 2010 at 20:04

“….toate si bune si rele,tot din borese sa trag!Ca muierea nu-i faptura omeneasca intreaga. O spune si Sfanta Scriptura ca-i rupta la repezeala dint-o costa de barbat.” A.P.Banut zice asta in:”Tempi passati”!
:mrgreen:
Al naibii sa fiu de nu-i adevarat!Multa nenorocire au adus pe lume fomeile:Nero;Hitler;Stalin;Iliescu etc.
Daca mamele lor erau lessbiene?He!He! :lol:
Acuma taica Spartakus,daca tot ai deschis subiectul,neaparat scrie si de “bombonei”,sa fie egalitate de perversiune. :mrgreen:

Anonim spunea...

Mda! Asta-i de la scandalul din ograda lui Lovin de acum un an de zile!
Şi mă rog ce? M-am schimbat cu ceva? Tot curvar am rămas şi respect acelaşi principiu: IO PULA DE CĂCAT NU AM SĂ MI-O MURDĂRESC NICIODATĂ!
Cât despre voi muierile! Dada menţin afirmaţia!

"Nu riscă Ăl de Sus să bage-n Rai ispitele ca să-l umple de bârfe, certuri, războaie şi alte încrâncenări!"

Hihihi

Anonim spunea...

Şi repet:
N-ARE DECÂT FIECARE SĂ ŞI-O BAGE UNDE VREA, CUI VREA ŞI PE A CUI O VREA! DAR SĂ ŞI-O BAGE ACASĂ LA EL! NU PE STRADĂ LA MITING!
Io în locul creştinilor din Bucureşti rupeam parul pe cocoaşa homălăilor! Dar deh, atât timp cât ograda lui Daniel este plină de sodomişti şi sodomizaţi, de pedofili, poponari şi lesbiene, fă contra-demonstraţie dacă poţi!
Tot clerul creştin ar fi trebuit să fie în stradă acum!
Bleahhh, vai mama voastră de creştini! IPOCRIŢI, MINCINOŞI ŞI FRICOŞI!

Anonim spunea...

Ghiţă vezi că ţi-am servit ceva la Febleţea în ogradă!

diaconu Eusebiu (22Mai2010-16:48)

ghita1964 spunea...

Aceasi parere o am!Nu sunteti cu nimic mai bune decat "imprastiatii" la gaoz!Nu am nimic cu nimeni,dar sta-ti naibii in umbra si nu mai face-ti parada de anomalia sexuala,bolnavilor!Cum sa nu te superi cand voi vreti sa inegriti o zi sfanta a Ortodocsiei?Mizerabililor!

Anonim spunea...

Ups, cam dur, cam dur dar total adevărat! Totul se reduce la:
Trageţi-v-o unde vreţi, cum vreţi cui vreţi sau ce vreţi dar trageţi-v-o la voi acasă! Ăn rest rămân constant în afirmaţie:
"Tot curvar am rămas şi respect acelaşi principiu: IO PULA DE CĂCAT NU AM SĂ MI-O MURDĂRESC NICIODATĂ!"
Grobian pot să adaug că pot să trag muie 3 zile şi 3 nopţi precum Făt-frumos cu paloşul gros dar dacă nu bag pula-n pizdă, nu mă simt satisfutut! PUNCT!
Cui covine bine, cui nu-i convine
...tot bine!

Anonim spunea...

Hmmm, HOMOSEXUALI SI LESBIENE ... AICI SUNT INTRE SI INTRE!

- Sa faca fiecare ce vrea, sa se satisfaca cum vrea, dar nu in spatiul public si doar cu adulti care consimt! Chiar daca nu sunt eu sau nu sunteti voi de acord cu homosexualitatea si lesbianismul ... oricum vor exista! La fel, au existat si vor exista si prostitutia si consumul de droguri!

- Dar cum s-a ajuns la acestea? Ce au facut familiile respectivilor pentru a le preveni? Ce au facut biserica si societatea?

- Dar daca agreseaza sau corup sexual copii, atunci as aplica prevederile Codului Penal!
... SIMPLU SI DUR, EXTREM DE DUR! ... As infunda puscaria cu ei, i-as castra sau chiar impusca! Sa nu aud acuzatii de extremism pentru ca a agresa sexual un copil este o crima, iar cel care face o crima se numeste criminal!

INVOC DREPTURILE FUNDAMENTALE ALE OMULUI, FAMILIEI SALE SI ALE SOCIETATII IN CARE TRAIESTE

*** CONSTITUŢIA ROMÂNIEI
- TITLUL II - Drepturile, libertăţile şi îndatoririle fundamentale
- CAPITOLUL II - Drepturile şi libertăţile fundamentale
- Dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică
ARTICOLUL 22
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.
(2) Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant.

*** CODUL PENAL
- Capitolul III - Infractiuni privitoare la viata sexuala
Art. 197. – Violul
Art. 198. - Actul sexual cu un minor
Art. 199. - Seductia
Art. 201. - Perversiunea sexuala
Art. 202. – Coruptia sexuala
Art. 203. – Incestul
Art. 2031. – Hartuirea sexuala
Art. 204. - Sanctionarea tentativei

cercetashul

ghita1964 spunea...

Asta spuneam si noi!Sa-si faca ce vor ei,dar acasa la ei!

lulu spunea...

Va salut!
Da' pe rug am putea sa-i punem? Sa-mi fie cu iertare intrebarea, dar subiectul im provoaca sila, repulsie ptr fiinta umana bolnava psihic. Da, homosexualitatea este o boala psihica si din ce spun specialistii netratabila. E o mare problema si dupa cum vedeti specia umana degenereaza de la o zi la alta.

lulu spunea...

...imi...
Se spunea la stiri ca NOUA DREAPTA va face mare contra-miting la spurcatii aia! A fost asa ceva? Biserica, ortodoxii, catolicii, ce au facut au iesit sa protesteze si sa-i huleasca? Mda, toti se ascund pana la urma, toti sunt lasi...tac ...ptr ca asa cere EUROPA LIBERA!!! CURIOASA LIBERTATE!

ghita1964 spunea...

Nu trebuiesc pusi pe rug,trebuie tratati!

Anonim spunea...

Io iau asupra mea sarcina să tratez lesbienele...le ard până se suie pe pereţi precum iguanele!
hihihi

lulu spunea...

Repet, specialistii spun ca nu este tratabila aceasta boala, ce e asa greu de priceput?

Daaaaa, se putea ca tu sa nu sari in ajutorul curvelor, lesbienelor, ce sa zic.....ti-am recomaandat 24+1 pe luna si vad ca imi confirmi asta..... masina de cusut.....

Anonim spunea...

Masina de cusut ... la cap! Hihiii

Arhivă blog