09.06.2010

Upsssss!

Atunci când urlam că Andreea Vass este o lepră propulsată în partid de către ex-amantul Theodor Stolojan, câţiva din amicii mei mi-au reproşat că o fac interesat! Iaca că a trecut timpul şi lepra şi-a dat arama pe faţă, adicălea a pus botul la ciolan! Sora madamei Vass are mare firmă mare, ce-şi ia niscaiva bănuţi de la buget! Deci:
ROMÂNI MUNCIŢI,
TAXE LA STAT SĂ PLĂTIŢI,
CA MADAMA VASS
SĂ VĂ SPUNĂ CĂ SUNTEŢI:
NIŞTE TÂMPIŢI!
În ciuda faptului că atunci când aud de numele Vass mi se zburleşte neuronul, în demenţa şi nemernicia mea trebuie să accept a da link către "dreptul la replică":

4 comentarii:

Unknown spunea...

Drept la replica:

http://www.andreeavass.ro/blog/2010/06/drept-la-replica-pentru-realitatea-tv-antena-si-inpolitics/

Realitatea Tv si Antena au preluat fara nicio verificare prealabila informatiile aparute in articolul publicat pe site-ul Inpolitics “Sora Andreei Vass, campioana nationala la consultanta pentru achizitii publice”, care isi propune in mod vadit sa semene suspiciuni asupra integritatii mele si a surorii mele.

Va rog sa primiti prezentul drept la replica, intrucat tonul general al comentariilor si al scriiturii mai sus invocate este tendentios, mizand exclusiv pe corelatia numelor si pe prezenta mea in Guvern.

Niciun contract public nu a fost pervertit de prezenta mea in politica. Nici nu a putut fi invocat vreunul.

Sora mea s-a specializat ca avocat in domeniul achizitiilor publice in ultimii patru ani. Asadar, cu mult inainte ca eu sa fac pasul spre politica sau ca eu sa fiu numita consilier personal pe probleme economice al Primului Ministru. Mentionez si intaresc faptul ca o parte importanta din experienta profesionala a Iuliei Vass in domeniul achizitiilor publice a dobandit-o in timpul colaborarii cu societatea de avocatura Bostina si Asociatii, perioada in care, intr-adevar, a derulat contracte de consultanta juridica cu institutiile centrale ale statului. Niciun astfel de contract - cu societati sau companii nationale, ministere, agentii sau alte autoritati centrale - nu a fost derulat pe parcursul anilor 2009 sau 2010, de cand a luat decizia sa-si infiinteze propria ei firma.

Premiul obtinut de VASS Lawyers, firma surorii mele, este un premiu international care, in mod evident, exclude orice reverberatie politica. Acesta este rezultatul nemijlocit al profesionalismului si al muncii intregii sale echipe de avocati.

Nu sunt demnitar si nici nu am atributii in zona achizitiilor publice. Acuzele de incompatibilitate sunt vadit eronate. Nu am facut in viata mea trafic de influenta. In schimb am dus o batalie constanta pentru integritatea politicienilor, pentru decuplarea afacerilor murdare de politica si pentru transparenta achizitiilor publice.

Anonim spunea...

"andreea_vass" te-aş ruga să nu te mai semnezi andreea_vass că mă enervezi şi mă semnez şi io
"theodor_stolojan"!
Dacă într-adevăr ai fi fost Andreea Vass, în ciuda faptului că atunci când aud de numele tău mă apucă pandaliile, acest drept la replică l-aş fi postat alături de ceea ce am postat eu!
haides paides

Freddye spunea...

C.B.P-ule

Nu mai discredita mana dreapta !! Pentru chestii de matze muuuuult mai subtiri ,am fost diagnosticat cu ALZHEIMER de o useritza mogosoaica..Peace,bro "

Anonim spunea...

Fii liniştit....nu tastez cu mana, tastez cu picioarele!
hihihi

Arhivă blog