15.06.2010

Cristian Boureanu.

Dintotdeauna despre Cristian Boureanu am spus că este unul dintre cei mai tari oameni ai PDL-ului! Verb, vivacitate, replică imediată, viteză de reacţie remarcabilă! Este printre puţinii oameni ai PDL-ului care are curajul să intre într-un platou de emisie plin de adversari politici şi să-i facă ţăndări!


Comunicat de presă
(15 iunie 2010)

Cristian Boureanu: Solicit public anchetarea celor care au vandalizat proprietatea publică din interiorul Parlamentului
Semnalez opiniei publice şi presei, în special presei libere, violenţele fără precedent din Parlamentul României, de care au dat dovadă parlamentari ai PSD şi PNL în ziua în care se împlineau 20 de ani de la venirea minerilor în Bucureşti.
Este pentru prima dată când o minoritate încearcă şi, parţial chiar reuşeşte, să se impună prin forţă în Parlament. Este incalificabil faptul că pentru prima dată în Parlamentul României o parte dintre parlamentarii PSD şi PNL au înjurat, au ameninţat cu bătaia, au agresat fizic uneori şi, cel mai grav, au ameninţat familiile unora dintre colegii parlamentari.
Am asistat la un caz unic în istoria democraţiei româneşti: un grup violent de parlamentari a împiedicat exercitarea votului şi, lucru cel mai grav, a împiedicat inclusiv luările de cuvânt. Mai mult, aceştia au distrus proprietatea publică din interiorul Parlamentului, rupând microfoanele şi tăind firele de la microfon, pentru a opri adresarea de la tribună.
Un fapt fără precedent în istoria celor 20 de ani a fost împiedicarea Preşedintelui de şedinţă de a vorbi, inclusiv prin smulgerea microfonului. Aceste lucruri nu s-au întâmplat nici când minerii au intrat în Parlamentul României, în anul 1990.
Solicit public anchetarea celor care au vandalizat proprietatea publică din interiorul Parlamentului.
Solicit Secretarului General al Camerei Deputaţilor să depună plângere penală împotriva celor care se fac vinovaţi de distrugere şi de împiedicarea exercitării votului.

Deputat Cristian Boureanu
Vicepreşedinte al PD-L

Un comentariu:

ghita1964 spunea...

Cristi sunt mandru de te tine ca i-ai tras-o,fire-ar motanu ei sa-i fie!Merita javra aia un scuipat intre ochi!Bravo Cristi!

Arhivă blog