23.06.2010

CSAT

În sfârşit este pus degetul pe rană!
În sfârşit se atrage oficial atenţia asupra debandadei şi lichelismului din presă!
În sfârşit se atrage atenţia asupra campaniilor de presă la comandă
ce denigrează instituţiile statului!
Leprele lui Vântu şi Patriciu au intrat în fibrilaţie!

11 comentarii:

Anonim spunea...

PE ADRIAN NĂSTASE L-AU AJUNS BLESTEMELE LUI MUGUR CIUVICĂ
aprilie 2, 2009 at 10:07 am

Posted by beuca under Politica
http://beuca.wordpress.com/2009/04/02/pe-adrian-nastase-l-au-ajuns-blestemele-lui-mugur-ciuvica/

Vă mai amintiţi de scandalul Armaghedon II ?

În luna ianuarie 2002, Mugur Ciuvică a publicat pe internet, cu ajutorul unui prieten, raportul Armaghedon II, care cuprindea dezvăluiri referitoare la averea lui Adrian Năstase şi la afacerile în care acesta era implicat. În urma publicării raportului, a fost declanşată o anchetă care s-a soldat cu arestări de pe stradă, reţineri, percheziţii, interogatorii şi confiscari de documente.

Pe marginea acestui scandal au fost publicate în presă numeroase articole, care susţineau faptul că “organele” statului au acţionat la acea vreme, ca urmare a comenzii politice venite din partea celui la care se refereau informaţiile din raportul Armaghedon II: premierul Adrian Năstase.

Acum, Adrian Năstase se plânge că Traian Băsescu face la rândul lui presiuni asupra “organelor”, cerându-i “capul”.

ASTFEL DE ACŢIUNI NU SUNT NORMALE ÎNTR-UN STAT CARE FACE PARTE DIN U.E., DAR ADRIAN NĂSTASE UITĂ CĂ TRĂIM ÎN ROMÂNIA, IAR UN PROVERB DIN ACEASTĂ ŢARĂ SPUNE: CE DAI, AIA PRIMEŞTI.

Anonim spunea...

DISCURSUL domnului Traian Basescu, Presedintele Romaniei, la ceremonia de depunere a juramantului in fata Camerelor Reunite ale Parlamentului Romaniei

http://www.basescu.org/?action=view&id=37


... VOI FI UN APARATOR DEVOTAT AL LIBERTATII PRESEI, CARE IN ULTIMII PATRU ANI A INREGISTRAT UN REGRES GRAV, DATORITA CONSTRANGERILOR SI PRESIUNI POLITICE FARA PRECEDENT PRACTICATE FATA DE MASS-MEDIA ROMANESTI. CONFISCAREA LIBERTATILOR PRESEI ESTE PRIMUL PAS SPRE CONFISCAREA LIBERTATILOR CETATENESTI. VICTORIILE DEMOCRATIEI NU POT AVEA LOC FARA EXISTENTA PRESEI LIBERE, A DREPTULUI LA CUVANT SI LA LIBERA EXPRIMARE. ...

Anonim spunea...

BĂSESCU II, NĂSCUT DIN URA MOGULIOR ŞI PROSTIA LUI GEOANĂ

http://www.gradjanskiparlament.rs/?p=954
Andreea Pora

Traian Băsescu a câştigat alegerile singur împotriva tuturor. Rezultatele Biroului Electoral Central arată o diferenţă de aproape 70 de mii de voturi între el şi Mircea Geoană, care nu lasă loc îndoielii. O victorie la limită, dar cu atât mai usturătoare pentru adversar.

O victorie care spune mai multe despre învinşi decât despre câştigători. Imensa maşinărie formată din „Alianţa Anti“, reunită sub flamura „Jos Băsescu“, din moguli şi televiziunile lor, din aparatele de partid, a ratat. Motivele? În primul rând, Băsescu însuşi, în al doilea, campania murdară, filmuleţul trucat, Patriciu, Vântu şi Voiculescu, ura care le-a luat minţile făcându-i să se creadă stăpâni pe situaţie, jurnaliştii şi analiştii care i-au servit şi au abdicat de la principiile meseriei. Este bine meritata lor înfrângere, efectul pervers, dar previzibil, al linşajului mediatic la care l-au supus pe Traian Băsescu. Ei, cei trei moguli, cu Ciutacu, Gâdea, Ciuvică, Roşca Stănescu, Nistorescu, Guşă şi toţi manipulatorii înfierbântaţi, care s-au perindat neobosiţi pe ecrane, au reuşit mobilizarea la vot a absenteiştilor de la primul tur. Diferenţa de şapte procente în prezenţă se datorează, în principal, sentimentului de revoltă generat de campania abjectă făcută de ei. Este o înfrângere a urii, o punere la colţ a prostiei, o sfidare adresată minciunii. Greşelile făcute de „Alianţa Anti“ şi susţinătorii ei au avut ultimul cuvânt.

DESANTUL LA TIMIŞOARA, HAYSSAM, FILMUL FALSIFICAT, MIILE DE ORE DE TRĂNCĂNEALĂ DESTINATE A-L DECREDIBILIZA PE BĂSESCU ŞI A-L TRANSFORMA ÎN „DICTATOR“ ŞI „SCANDALAGIU“ AU AVUT EFECTUL CONTRAR.

Toţi aceştia au contribuit la eşecul lui Geoană. Au înfrânt împreună. Este o lecţie!

... Deşi succesul lui Băsescu a dat satisfacţie propriului electorat, în special datorită victoriei asupra mogulilor şi a presei acestora, nu trebuie uitat că şi acest electorat se confruntă cu criza şi doreşte stabilitate, în aceeaşi măsură în care vrea reforme. Este adevărat că Traian Băsescu a învins singur împotriva tuturor, iar Coaliţia a pierdut împreună, că ura l-a făcut, în bună masură, preşedinte, dar sunt convinsă că a simţit glontele şuierându-i pe la urechi şi a tras învăţămintele necesare.

Anonim spunea...

CONSTITUŢIA ROMÂNIEI

ARTICOLUL 30 - Libertatea de exprimare

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.

(4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.

(5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligaţia de a face publică sursa finanţării.

(6) LIBERTATEA DE EXPRIMARE NU POATE PREJUDICIA DEMNITATEA, ONOAREA, VIAŢA PARTICULARĂ A PERSOANEI ŞI NICI DREPTUL LA PROPRIA IMAGINE.

(7) SUNT INTERZISE DE LEGE DEFĂIMAREA ŢĂRII ŞI A NAŢIUNII, ÎNDEMNUL LA RĂZBOI DE AGRESIUNE, LA URĂ NAŢIONALĂ, RASIALĂ, DE CLASĂ SAU RELIGIOASĂ, INCITAREA LA DISCRIMINARE, LA SEPARATISM TERITORIAL SAU LA VIOLENŢĂ PUBLICĂ, PRECUM ŞI MANIFESTĂRILE OBSCENE, CONTRARE BUNELOR MORAVURI.

(8) Răspunderea civilă pentru informaţia sau pentru creaţia adusă la cunoştinţă publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condiţiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege.

Anonim spunea...

CONSTITUŢIA ROMÂNIEI

CAPITOLUL II - Preşedintele României

ARTICOLUL 80 - Rolul Preşedintelui
(1) PREŞEDINTELE ROMÂNIEI REPREZINTĂ STATUL ROMÂN şi este garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării.

ARTICOLUL 81 - Alegerea Preşedintelui
(1) PREŞEDINTELE ROMÂNIEI ESTE ALES PRIN VOT UNIVERSAL, EGAL, DIRECT, SECRET ŞI LIBER EXPRIMAT.

ARTICOLUL 83 - Durata mandatului
(1) MANDATUL PREŞEDINTELUI ROMÂNIEI ESTE DE 5 ANi şi se exercită de la data depunerii jurământului.

ARTICOLUL 85 - Numirea Guvernului
(1) Preşedintele României desemnează un candidat pentru funcţia de prim-ministru şi numeşte Guvernul pe baza votului de încredere acordat de Parlament.

ARTICOLUL 92 - Atribuţii în domeniul apărării
(1) PREŞEDINTELE ROMÂNIEI ESTE COMANDANTUL FORŢELOR ARMATE ŞI ÎNDEPLINEŞTE FUNCŢIA DE PREŞEDINTE AL CONSILIULUI SUPREM DE APĂRARE A ŢĂRII.

CAPITOLUL III - Guvernul

ARTICOLUL 102 - Rolul şi structura
(1) Guvernul, potrivit programului său de guvernare acceptat de Parlament, asigură realizarea politicii interne şi externe a ţării şi exercită conducerea generală a administraţiei publice.

CAPITOLUL V - Administraţia publică
SECŢIUNEA 1 - Administraţia publică centrală de specialitate

ARTICOLUL 119 - Consiliul Suprem de Apărare a Ţării
Consiliul Suprem de Apărare a Ţării organizează şi coordonează unitar activităţile care privesc apărarea ţării şi securitatea naţională, participarea la menţinerea securităţii internaţionale şi la apărarea colectivă în sistemele de alianţă militară, precum şi la acţiuni de menţinere sau de restabilire a păcii.

Anonim spunea...

CONSILIUL SUPREM DE APĂRARE A ȚĂRII

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) este o autoritate administrativă autonomă din România, care are atribuţii în organizarea şi coordonarea unitară a activităţilor care privesc apărarea ţării şi siguranţa naţională.

Acestă autoritate funcţionează în conformitate cu prevederile Constituţiei României şi se află sub controlul Parlamentului României, în acest sens, Consiliul având obligaţia să prezinte raporturi de activitate trimestrial sau de câte ori comisiile parlamentare de specialitate invocă necesitatea unui astfel de raport.
• analizează şi (sau propune), în conformitate cu legea, promovarea: strategiei de securitate naţională a României, strategiei militare a României, strategiilor de ordine publică şi siguranţă naţională ale României, în raport cu răspunderile instituţiilor abilitate, datelor, informărilor şi evaluărilor furnizate de serviciile de informaţii şi de celelalte structuri cu atribuţii în domeniul siguranţei naţionale;
• propune spre aprobare: măsurile necesare pentru apărarea şi restabilirea ordinii constituţionale, avizează proiectele de acte normative iniţiate sau emise de Guvern privind: securitatea naţională, organizarea generală a forţelor armate şi a celorlalte instituţii cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale, organizarea şi funcţionarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, pregătirea populaţiei, a economiei şi a teritoriului pentru apărare, propunerile de buget ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale, alocaţiile bugetare destinate ministerelor şi serviciilor cu atribuţii în domeniul apărării, ordinii publice şi siguranţei naţionale, condiţiile de intrare, trecere sau staţionare pe teritoriul României a trupelor străine,
• aprobă: orientările de bază în domeniul relaţiilor internaţionale privind securitatea naţională, proiectele tratatelor şi acordurilor internaţionale în domeniul securităţii naţionale sau cu incidenţe în acest domeniu, stabilirea de relaţii cu organisme similare din străinătate de către instituţiile şi structurile cu atribuţii în domeniul siguranţei naţionale

http://www.presidency.ro/?_RID=dep&id=2&_PRID=dep_pers

http://ro.wikipedia.org/wiki/Consiliul_Suprem_de_Ap%C4%83rare_a_%C8%9A%C4%83rii

Anonim spunea...

Anonimule semnează-te!

Anonim spunea...

ORGANIGRAMA ROMANIEI

- PREŞEDINTELE ROMÂNIEI

- SENAT
- CAMERA DEPUTAŢILOR
- GUVERN
• MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE
• MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE
• MINISTERUL JUSTIŢIEI
• MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE
• MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
• MINISTERUL TRANSPORTURILOR ŞI INFRASTRUCTURII
• MINISTERUL EDUCAŢIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ŞISPORTULUI
• MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI ŞI PROTECŢIEI SOCIALE
• MINISTERUL AGRICULTURII ŞI DEZVOLTĂRII RURALE
• MINISTERUL SĂNĂTĂŢII
• MINISTERUL ECONOMIEI, COMERŢULUI ŞI MEDIULUI DE AFACERI
• MINISTERUL MEDIULUI ŞI PĂDURILOR
• MINISTERUL CULTURII ŞI PATRIMONIULUI NAŢIONAL
• MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE ŞI TURISMULUI
• MINISTERUL COMUNICAŢIILOR ŞI SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE

PRESEDINTELE ROMANIEI = CEA MAI INALTA FUNCTIE IN STAT

Conform principiului unei organigrame, toate institutiile de sub aceasta functie, implicit toti cetatenii tarii, datoreaza RESPECT Administratiei Prezidentiale si Presedintelui Romaniei, oricine ar fi persoana care ocupa aceasta functie in timpul unui mandat de 4-5 ani.

Anonim spunea...

IN TIMPUL UNUI MANDAT DE 4 - 5 ANI, TOTI CETATENII ROMANIEI SI TOATE INSTITUTIILE (DE STAT/PRIVATE), DATOREAZA RESPECT INSTITUTIEI PREZIDENTIALE SI PRESEDINTELUI STATULUI ROMAN, ORICINE ESTE PERSOANA CARE OCUPA ACEASTA FUNCTIE SI DIN ORICE PARTID POLITIC PROVINE (PDL, PSD, PNL, PRM etc),

cercetashul

Anonim spunea...

Toate postarile sunt ale mele, cercetashul!

Daca unul dintre domnii Adrian Nastase, Mircea Geoana, Crin Antonescu, Calin Tariceanu, Vadim Tudor, Victor Ponta (sau oricine altcineva) ar fi fost ales Presedintele Romaniei prin vot democratic, validat de Curtea Constitutionala a Romaniei,

EU, CETATEANUL, I-AS FI DATORAT RESPECT SI L-AS FI RESPECTAT!

CUM SI ACUM II RESPECT PE TOTI!

cercetashul

Anonim spunea...

vad ca mai sunt si altii in situatia mea.
:)
ion adrian

Arhivă blog