12.06.2010

Futu-ţi!

FUTU-ŢI MORŢII MĂ-TII MARLBORO ROMÂNIA!
FUTU-ŢI MORŢII MĂ-TII DOMNULE DIRECTOR DE LA MARLBORO ROMÂNIA!
(Philips Moorris Trading SRL Str. Horea, Cloşca şi Crişan, Nr. 83-105, Otopeni)!
FUTU-ŢI MORŢII MĂ-TII DE JIGODIE PDL-ISTĂ CARE AI PUS LA CALE ACEASTĂ AFACERE!
Domnule director Marlboro România şi domnule Jigodie PDL-istă, vă doresc ca odraslele voastre, chioambe, schiloade şi urâte să crape de cancer! Iată motivul:


ACESTE ŢIGĂRI SUNT NIŞTE FĂCĂTURI ROMÂNEŞTI! NICIUNDE ÎN EUROPA NU GĂSEŞTI ŢIGĂRI MARLBORO ÎN ASTFEL DE PACHETE! FUMEZ DE 29 DE ANI MARLBORO, DAR AŞA CEVA NU AM VĂZUT PE COCLAURILE BÂNTUITE DE MINE! FUMĂTORI DE MARLBORO NU CUMPĂRAŢI AŞA CEVA! FUMĂTORI, VOI, CA ŞI NEFUMĂTORII AVEŢI DREPTURI! CEREŢI NEMERNICILOR DIN GUVERN SĂ VĂ RESPECTE DREPTURILE!
VASILE BLAGA EŞTI UN NEMERNIC! AI FOST PUS DE PREŞEDINTE CA SĂ STÂRPEŞTI CONTRABANDA CU ŢIGĂRI, NU CA SĂ FACI CONTRABANDĂ "LEGALĂ" CU ŢIGĂRI! DEMISIA MAFIOT PDL-ist! AFARĂ DIN GUVERN ŞI DIN PARTID TRĂDĂTORULE!

13 comentarii:

Anonim spunea...

de ce a disparut poza?

ghita1964 spunea...

Ce poza?

ghita1964 spunea...

la mine se vede!

Ambramburica spunea...

,,Ştiam din ianuarie 2009 de situaţia dificilă în care este România, dar nu am luat de atunci măsuri de austeritate." Aceasta este declaraţia făcută la Pro Tv de ministrul de Interne Vasile Blaga. Acesta a afirmat că Guvernul ar fi putut lua de la începutul anului trecut măsuri pentru limitarea efectelor crizei, ,,însă nu s-a considerat necesar".

Ambramburica spunea...

MOTIUNEA:trece sau pica?
Ca să treacă, moţiunea trebuie să fie votată de 236 de parlamentari. Opoziţia are în acest moment doar 214 parlamentari, aşadar mai are nevoie de 22 de voturi ca să dărâme Guvernul.

Anonim spunea...

Abramburico bre, declaraţiile lui Blaga efectiv m-au scârbit! Altceva ce să mai spun?
Rămân la părerea mea că o remaniere
este mai indicată primii care ar trebui să fie beliţi fiind:
- BLAGA VASILE (beţiv)
- VIDEANU ADRIEAN (rusofil)
- VLĂDESCU SEBASTIAN (hoţ de soft-uri)

Anonim spunea...

1). DECLANŞAREA UNEI CRIZEI FINANCIARE ERA EVIDENTĂ ÎNCĂ DIN 2007, având în vedere previziunile analiştilor internaţionali, a declarat, joi, Andreea Paul Vass, consilierul premierului, sfătuind antreprenorii să fie atenţi la "ce voci ascultă".
http://www.capital.ro/articol/consilier-boc-criza-era-evidenta-din-2007-134036.html

2). ,,ŞTIAM DIN IANUARIE 2009 DE SITUAŢIA DIFICILĂ ÎN CARE ESTE ROMÂNIA, dar nu am luat de atunci măsuri de austeritate." Aceasta este declaraţia făcută la Pro Tv de ministrul de Interne Vasile Blaga. Acesta a afirmat că Guvernul ar fi putut lua de la începutul anului trecut măsuri pentru limitarea efectelor crizei, ,,însă nu s-a considerat necesar".

1) Adica se stia de criza din 2007, cand la guvernare era PNL, care impreuna cu PSD au format o Coalitie majoritara prin care au scos de la guvernare PDL, iar pe Presedintele Basescu l-au demis. Ca urmare, s-a creat blocaj politic si financiar in toata tara, s-a organizat Referendum care l-a reconfirmat pe Presedintele Basescu. TOTUL A COSTAT POLITIC SI FINANCIAR PENTRU TARA!

2). Daca se stia din ianuarie 2009 de situatia dificila a Romaniei, inseamna ca stia si PSD! Cand au iesit de la guvernare, s-au gandit ce blocaj politic si financiar provoaca in tara?

DECI:

- Daca PNL si PSD stiau din 2007 de criza de ce nu au luat masuri anticriza?
- Daca PSD stia de criza fiind la guvernare, ce masuri a luat?

- Daca PDL si Presedintele Basescu au fost si sunt tot timpul sub sabia motiunilor de demitere, cum pot sa lucreze?
- S-a spus ca la nivel european sau in intreaga lume, Presedintele Basescu este primul Presedinte demis si ca Guvernul Boc este singurul Guvern care a fost demis! Aceste situatii ar trebui sa fie vazute si in sens invers, adica suntem singura tara din lume in care Opozitia se tine numai de motiuni si nu lucreaza pentru tara. Singura tara din lume care nu isi respecta conducerea careia i-a dat un mandat de 4, respectiv 5ani!

- Toate partidele sunt vinovate de situatia dificila a Romaniei!

Anonim spunea...

Conform sondajului de opinie comandat de PNL, 71,7% dintre români sunt de părere că Băsescu este „incapabil să conducă ţara’’.

DAR :

- in 2007, la Referendumul prin care PNL si PSD l-au demis ... 80 % dintre romani l-au considerat capabil pe T. Basescu sa conduca Romania!
- la Prezidentialele din 2009, cand criza financiara era prezenta si se stia ca se va adanci ... 50,33 % dintre romani l-au considerat capabil pe T. Basescu sa conduca Romania! Si se mai stia si ca trebuie sa se faca Reforma statului pe vreme de criza, iar Traian Basescu a spus ca o va face!

DECI: Cine a mintit sai/si gresit?
- PNL si PSD?
- Poporul roman?

Ca T. Basescu a fost consecvent!

Freddye spunea...

Parintzele EUSEBIU ,

Pentru declaratii de asemenea natura ,honvezii au iesit in strada anul trecut parca..Iar vecinul meu MONTGOMENUMORUT are o zicere---""Cine mananca rahat cu polonicu" risca sa i se vada ombilicu"--[ma scuzi ,acum am aflat ,tot de la el ca si limba romana are forma contrasa "

Anonim spunea...

Freddey tată, din partea mea să iasă toţi în stradă că io ies după Patriciu!

ghita1964 spunea...

Eu te insotesc,sigur si mai am unul pe lista:"arendasu"!

Freddye spunea...

"Freddey tată, din partea mea să iasă toţi în stradă că io ies după Patriciu! "
-Genitorule ,e groasa rau ..Astazi si ieri ,prin our country ,alegatorii STANDARD au returnat PD-L-ului galetile portocalii ,mucii"freza si pixurile mincinoase..
- So,care-i ordinea..intai iese Patricianul ,dupe care after, tu,apoi iese dom"GHITA si la urma IO..?? Eta fenta ne tzinaet..Vreau sa fiu primul la glanda,man..

Anonim spunea...

Niettttttttt! Stai molcom că Patriciu nu iesă....niciun avion nu poate decola fără aprobarea Naşului! Cum care naş?....Naşul briliantului! Ăla-i cam ţicnit! Întâi te împuşcă şi după aceea te intreabă care-i problema!...deh Garda Veche!

Arhivă blog