06.06.2010

Postare parşivă

TOMSA LUCIAN la 5.07.2007 11:54 raspunde
Se spune ca si o floare se ofileste chiar daca o uzi,mai are nevoie si de dragoste.Se pare ca cel mai iubit dintre ZIARISTI[CITESTE PAMINTENI]dl.CRISTIAN-TUDOR-POPESCU este in mare suferinta si are mare nevoie de AMOR,II RECOMAND SA-SI CAUTE ALINAREA ACASA,LA AMANTA,IN REDACTIE UNDE TOTI ZIARISTII DE LA GINDUL IN FIECARE ZI ISI REAFIRMA DRAGOSTEA FATA DE CONDUCATORUL IUBIT.
Noi cititorii bicisnici ,cum sintem,goliti de sentimente nu sintem capabili sa ne ridicam la standardele inalte pe care ni le propune dl CTP,APROAPE CA GASESC FRINTURI DIN DISCURSUL RAZBOINICULUI LUMINII CARE TOT TIMPUL NE INDEAMNA SA NE IUBIM APROAPELE[CU BITA,PUMNII UN CAP IN GURA,S.A.M.D.] PAI DOMNUL MEU,CTP,DACA E SA VORBIM DE URA PAI DUMNEATA ESTI UN BUTOI PLIN DE URA LA CARE I S-AU RUPT DOAGELE SI VARSA URA SI OTRAVA TOT TIMPUL.
Sa ne intelegem nu noi cititorii va obligam sa faceti meseria de jurnalist,ati ales singuri,a, ca nu sintem intotdeauna de acord cu ce spuneti si ce scrieti,e o alta problema.concluzia este ca nu aveti altceva de facut decit sa suportati consecintele actelor dv.
DOMNISOARA LILIANA,UNDE SCRIE CA PRESEDINTELE ESTE OBLIGAT SA ISI ETALEZE DRAGOSTEA NETARMURITA FATA DE PRESA,DE CIND UN PRES.TREBUIE SA ANUNTE PUBLIC CA PRIMA LUI DRAGOSTE SINT ZIARISTII,EVIDENT CA TRAITI UNII DE PE URMA ALTORA,SINTETI CA FRATII SIAMEZI,AVETI ORGANE COMUNE,ACELASI URIT CARACTER,ACELEASI APUCATURII,DECI PRIMITI ACEIASI DRAGOSTE DIN PARTEA NOASTRA A CELOR MULTII.
Deplorabil gestul lui CTP,IMAGINEA LUI ESTE LA FEL DE PATATA CA SI A MULTOR POLITICIENII,PROBELE SINT CEEA CE A SCRIS SI CEEA CE A FACUT,II AMINTESC DOAR FELUL IN CARE S-A COMPORTAT IN CAZUL FOSTULUI SEF DL.DUMITRU TINU,SI AS VREA SA VAD CE EXPLICATII NE POATE DA[ATENTIE HREBENCIUCII SINT PRIN PREAJMA] NU IL MUSTRA CONSTIINTA CA NU IA ARATAT DRAGOSTEA CUVENITA MENTORULUI SAU?NU ARE INSOMNII?
ASA CA FRATII ZIARISTII BUCURATI-VA DE STATUTUL PE CARE IL AVETI,CIND VA APRECIEM VA APLAUDAM,CIND NU.....MICI EPITETE NEVINOVATE.

49 de comentarii:

ghita1964 spunea...

Si multi sunt asemenea lui ctp!Cum naiba se erijeaza astia in "invatatori ai neamului" cand ei nu sunt altceva decat "TONOMATE" unde bagi banul si se varsa bideul?Din nefericire evenimentele recente suprapuse peste laturile lor,le dau apa la moara.Din FERICIRE romanul de rand,nu este atat de idiot precum cred ei!Romania de astazi este infectata de personaje gen ctp in toate sferele societatii,avem nevoie urgenta de doctor!Avem doctorul?

ion adrian spunea...

Ce m-am mai ras …:)

Nota cu gura pana la urechi si nu cu lama :)

PNL sustine motiunea de cenzura a PSD, desi ii dezaproba continutul
Crin Antonescu (PNL): Suntem dispusi sa ne asumam guvernarea dupa caderea Cabinetului Boc, dar cu anumite conditii
Crin Antonescu (PNL): Sunt gata sa imi asum calitatea de premier pentru a pune in practica programul liberal

ghita1964 spunea...

Ce calitatate crede floricelu' asta ca are?De bolsevic poate!

Anonim spunea...

Floricelul are o singură calitate:
DACĂ I SE ÎMBOLNĂVEŞTE NEVASTA O PĂRĂSEŞTE ŞI SE MUTĂ CU TOT CALABALÂCUL ÎN GARSONIERA AMANTEI!

ion adrian spunea...

Nu am chef de gluma asa ca spre stiinta celor care intra pe aici si nu si pe la EU blog:

@Dna Ministru Udrea,
@ PDL
Asadar nu au ajuns peste 20 de parlamentari PDL la sedinta, asadar au folosit gipsul lui Stanculescu, asadar poate ca se va intampla ce am spus ca avertisment serios, acum aproape doua luni si anume:
Daca guvernul esueaza, mai ales din cauza tradarilor sobolanilor din PDL , Basescu nu v-a mai credita partidul, asadar un PDL fara majoritate guvernamentala, caci asta inseamna o reusita a motiunii de cenzura, nu-l va mai avea pe Basescu aliat, asa cum , cu tot riscul politic Basescu i-a fost in toamna, si nu ca Basescu s-ar teme de ailalti, dar nu va mai avea nici-un motiv onorabil sa sprijine niste looseri , in ciuda multor oameni corecti din PD, care insa vor suporta consecintele si unor greseli de tipul celei facute si recunoscute de dna Anastase, in raport de acel sobolan senator Badescu.
Desigur ca va asista la scandalul intern ce va urma in randurile opozitiei cu un Crin care se vede PM dar poate ca totul va merge ca uns caci:
Este posibil ca Ponta sa accepte sa-l sprijine pe Crin in schimbul sprijinului PNL ptr suspendarea presedintelui, Ponta sparand ca in conditiile actuale Basescu nu ar mai fi confirmat la referendum si deci demis, si deci alegeri anticipate la presedentie si deci poate un Ponta presedinte si deci tara definitiv ocupata(pana la o noua explozie revolutionara) de capuse, agenti straini etc.
Asta este alternativa rationala fata de caderea guvernului.
PDL mai are timp o saptamana sa faca ce trebuie si stie ce trebuie, doar ca nu vrea si asta cu orice risc:
In primul rand ce i-am cerut permanent : sa disloce marea masa a pensionrilor saraci de cei cu nesimtite caci cei cu pensii de peste 1500 -2500 inteleg aceste masuri, fiind oamenii care au construit acesta tara cat este ea de construita. Desigur prin propriul sacrificiu si nu e un sacrificiu sa dai inapoi ceva din ceea ce nu ti se cuvine.
Inca ceva :dupa ce sobolanii de culoare rosu-mafiot, vor lua puterea, nu vor putea decat cumpara un timp prostimea cu pretul inflatiei, si-n paralel pe langa acest “panem calp” vor oferii si “circenses” care vor fi procesele si condamnrile pe drept si pe nedrept al sustinatorilor lui Basescu al tuturor celoar care nu l-au tradat sau l-au tradat pe Basescu, caci vor trebui multi sacrificati si vor fi si de la ei cativa mai ales din aia ce au tot tradat pana in acel moment, si care azi cred ca tradand din nou, vor scapa nebelitzi, caci mafia isi lichideaza tradatorii chiar si cand se face ca-i iarta.
A bon entendeur salut!

ghita1964 spunea...

Nimeni nu va misca in front GARANTAT!Basescu are ASUL in maneca si le va da peste nas urgent!Nimeni nu risca acum alegeri anticipate si mai ales ATUUL lui Basescu este zdrobitor:
REFERENDRUM pentru promulgarea la LEGEA COJOCARU!Acesta este ASUL din maneca dl.Basescu,ca asta-i omoara!

Bibliotecaru spunea...

Nu prea înţeleg de ce viaţa unui ziarist reprezintă o informaţie de interes public?

lulu spunea...

OOOOOOOOOOOPS!
Mi se pare cunoscut genul de a scrie, este inconfundabil!!!!!!!!!
Mai sa fie, o fi prietenul meu care n-a vrut sa vina la Bucuresti cand a fost invitat de Elena Udrea, toti l-am asteptat in gara cu flori, plini de emotie, dar.....a trecut trenul si el n-a mai venit....Hihihihihihi!Lasule ne-ai lasat cu ochii in soare...dar stiu ca erai pe blog in direct cu noi si savurai in gand sampania noastra buuuuuna oferita de gazde....
Dar daca EL n-a vrut sa-l cunoastem, noi i-am respectat alegerea de a ramane anonim....ei amice, amice de asta-mi esti matale! Oricum, important este ca ai ramas prieten-anonim virtual- uraganul de pe blogurile noastre selecte hihhihi!

Anonim spunea...

Batalion drepţi c-a venit dom colonel beat! Ce-i plictiseala asta pe aici? Nimeni nu se ceartă nimeni nu se scuipă? Alooooooooo aici nici biserică şi nici pension de dom'şoare nu-i!
Derbedeul de Zapa unde-i?....iar fuge după fufe şi fufele fug de el?
hihihi

lulu spunea...

Pai daca domnul colonel e beat, as zice sa-l reclam, dar unde? Hihihi

Anonim spunea...

N-ai unde că dom Ghinăral o ieşit la pensie!
Hihihi....aşa dară drajilor, pardonată-mi fie expresia, voiţi, au nu voiţi....io vă fut, io vă desfut!
BATALION DEZECHIPAREA CĂ MI S-O PĂRUIT, BATALION ECHIPAREA CĂ MI S-O DEZ-PĂRUIT!
....un fel de dezbrăcaţi-vă că vă fut, îmbrăcaţi-vă că nu vă mai fut!
hihihi

lulu spunea...

Ete ca nu raspund la comenzi si caut solutii sa scap daca n-am cui sa te reclam ca esti baut in timpul serviciului hihihihi!
Da' matale de ce vb moldoveneste? hihihihi!

Anonim spunea...

Că mi-s în limbă după moldovence! E bune rău bestiile!
hihihi

lulu spunea...

Biiiiiine, atunci, nu ma bag, gusturile nu se discuta... Ale mele gusturi fiind SUPER-selecte, prefer sa tac sa nu supar la general, ca-s femeie cu simt de salon .... Da' orisicat paraca eu auzisem alte cele hihi! Bune si ele, fie moldovence in lipasa de altceva.... deh asta e!

Freddye spunea...

@ LULU
Suma respectelor
@ ANTIIII
Diferenta lor...

Colonelul zice ca ar fi venit la intalnire ,numai ca ,de cand are o problema la ochi ,n-ar mai fi putut a urmareasca mainile acelor care i-ar fi umplut cupa de sampanie in timp ce omu" se ducea ,regulamentar ,la buda. Iar la WOODOO ,e absolut imparabil,dar nu se manifesta.. A beut de suparare ,trei zile si trei nopti,eu l-am carat in spate..Ghinaralu " va saluta cu drag, fiecare se screme cum poate,onomatopeile difera..D-na UDREA e o doamna ,in felul ei..altfel nu mi-ar fi permis revenirea..N-am de gand s-o dezamagesc .Atunci am gresit fiindca am raspuns la provocarile huronianului..Sincer...imi sunteti dragi de cand am devenit mai pasnic..Nu-mi mai place circul ,doar painea .. Merci ca nu va sunt indiferent .Mutati catarea mai jos ,acolo unde ,de la o anumita varsta ,se inverseaza prioritatile..

lulu spunea...

Freddye, te salut! Te intreb daca-mi permiti: ne cunoastem, ai alt nick aici...ai activat si la EU? Nu esti obligat sa mi raspunzi... doar intreb fara acea curiozitate prosteasca.

Freddye spunea...

LULU

-da-mi voie sa ma reprezantez:In nemernicia mea ,am fost "
- HEIL BASE pe blogul
presedintelui -mort si ingropat
-CALIOPI -acum ,doar pentru prieteni .Am fost izgonit din raiul d-nei E.U.fiindca am fost mai magar decat trebuia..mi-a parut rau dupa asta..
-Freddye e nick-ul pe W.P.,nu pot scapa de el..Vad ca am fost reprimit la EU,de cand si-a schimbat platforma..[dupa postarea asta ,cred ca voi fi izgoni iarasi]
Dupa cum vezi ,curiozitatea ta feminina m-a prins dezarmat si cu arma in rastel ..Astept mutarea ta.,LULU..dar sa stii ca" devil"s not so black as he"s painted ".cu stima..

ghita1964 spunea...

Bibliotecarule dumneata te faci ca nu intelegi multe!
Atunci cand esti ziarist onest si profesionist trebuie sa fi impartial,adica dai si-n dreapta si-n stanga fara rezerve si mai ales nu induci tu in populatie mesaje APOCALIPTICE!
ctp-ul e un "produs" de consum complice la distrugerea economica a Romaniei!Prin toata atitudinea lui de "mare ziarist"nu a facut altceva decat sa-si umple conturile!
ctp-ule,lumea nu-i asa cum o vezi si-o desenezi tu,LUMEA e asa cum o vede 52,6%,intelegi?Romania este asa cum au hotarat 81%,adica RESTRUCTURATA incepand de la PARLAMENT pana la ULTIMA CAPUSA ce suge din BUGET!Ho cu tata!Gata ati furat destul,RESTRUCTURATI-VA si la MUNCA cu voi trantorilor!
E ceva neadevarat in ce am spus eu Biblotecarule?
Atunci de ce te faci ca nu intelegi?Atunci cand minti pe bani,viata personala conteaza!

lulu spunea...

Buna dimineata!
CALIOPI,pai cum sa nu te tin minte....dar mai stiu si cum atacai hihihihi!
Bine te-am regasit! Mutarea mea? Neh, eu nu mut nimic, doar schimb...glumesc!

Anonim spunea...

@Lulu
Rog superba doamnă să nu confunde moldovencilii cu basarabencilii!
Este cunoscut de prietenii mei că nu pot arde basarabence deoarece după ce le încălzesc şi încep să chiţăie pre limba lor instantaneu izbucnesc în râs şi-mi pică drapelul!
hihihi

@Freddye
Uneori credem greşit!
hihihi

Bună dimineaţa!
Intrebare (extrem de serioasă):
- DE CE ÎN ROMÂNIA MAJORITATEA BĂRBAŢILOR AU RENUNŢAT SĂ MAI FIE BĂRBAŢI ŞI AU DEVENIT NEBĂRBAŢI?

- Zvon (pe sursă)
CICĂ MARINARUL A FĂCUT URÂT RĂU LA ÎNTÂLNIREA CU LEPRELE DIN PDL!

lulu spunea...

Bine stiu ca esti in limba dupa moldovence...YAK....In limba sa ramai! obsesia ....mda.... am inteles. Ramai cu ea. Dupa evaluarea mea TOT AIA E, FIE DE DINCOACE SAU DE DINCOLO DE PRUT .... ca se mai prefac unele sa para emancipate, scolite, vorbitoare de limba romana fara accent, degeabaaaaa.... hehehehe! Dar, exclud cititoarele nostre moldovence... si SIGUR o exclud pe amica noastra de pe blog...o si salut!

Freddye spunea...

Draga LULU,blonda mea dintotdeauna :lol:

Am vazut ,cred ca in filmul "MONGOLII" ,[eram copil p-atunci]secventa intrarii barbarilor in nisipurile miscatoare..Nimeni nu-i mai ataca,nimeni nu le dadea o mana de ajutor..! 112 inca nu era functional..Tin minte si acum MANA aia MOARTA care se scufunda FRAME by FRAME..Toata istoria postdecembrista e plina de maini moarte si de nisipuri miscatoare..Ti-oi fi zis sarut-mana ,daca nu..o fac acum :lol:

ghita1964 spunea...

Draga si prea-frumoasa doamna lulu,mult pretuitul meu prieten Eusebio:barbati din ziua de astazi,traiesc nenorocirea tranzitiei de la o societate socialista la una securisto-capitalista.De la o societate care te obliga sa stai cu capul aplecat,la una care te obliga sa stai in genunchi!
As avea urmatoare dorinta:
Sa facem un test prin care sa intrebam populatia (indiferent de sex)-in caz de razboi v-ati jertfi viata pentru patrie?
Garantat o sa avem o mare surpriza,femeile vor fi mai numeroase gata sa moara pentru tara!
"Mamaitul",cocolositul nu face bine unui BARBAT!ACUM SE VEDE CLAR DE CE ERA BUN STAGIUL MILITAR OBLIGATORIU!Lipseste respectul,onoarea,disciplina din societatea noastra.Aceste lucruri daca nu le aveai de acasa,in armata obligat ti le insuseai!Pentru acesta tanara generatie este lipsita de tot ce presupune BARBATIA!De la ceilalti nu ai ce sa ceri,tocmai din motivele enumerate mai sus!

ion adrian spunea...

Se discuta despre candidatura lui Dorneanu si vad ca Ponta face pe nebunul.

Nu stiu ce va spune Comisia juridica, dar in opinia mea corect , legal, este exact cum spune dna Anastase.

In consecinta, aspectul juridic corect este:

a) Lgea organica de organizare a CCR :
Art.5. –(4) Fiecare Cameră a Parlamentului numeşte, cu votul majorităţii membrilor săi, la propunerea Biroului permanent şi pe baza recomandării Comisiei juridice, în calitate de judecător, persoana care a întrunit numărul cel mai mare de voturi.

Asadar este vorba de : votul majoritatii membrilor sai, ori cine sunt membrii sai? evident sunt toti deputatii sau toti senatorii, asadar majoritatea are ca baza de calcul toti membrii unei camere.
Acesta conditie este conditia necesara.
Daca sunt mai multe propuneri si ele se supun pe rand votului finalul si atunci in cazul in care conditia necesara de mai sus a fost indeplinita de mai multi deputati, cel cu mai multe voturi este cel ales.
Orice alta lege cu exceptia Constitutiei, este batuta de aceasta lege care este organica si iata ce spune Constitutia:

ARTICOLUL 142
……………………………………………………………………………….
(3) Trei judecători sunt numiţi de Camera Deputaţilor, trei de Senat şi trei de Preşedintele României.
(5) Curtea Constituţională se înnoieşte cu o treime din judecătorii ei, din 3 în 3 ani, în condiţiile prevăzute de legea organică a Curţii

Regulamentul Camerei nici nu mai intereseaza caci este tinut sa respecte Constitutia si daca nu o respecta, este neconstitutional.

ion adrian spunea...

Trebuie sa marturisesc ca postarea anterioara am pus-o si la AN spunandu-i ca o sa fie o placere s-o mai pun si prin alte parti ca el tot ma va cenzura si surprise

Iata ca AN a vrut sa ma contrazica caci vad ca s-a cam speriat de amenintarea pe care i-am comunicat-o, cum ca o voi posta mai pe peste tot ,anuntand si cenzura lui si nu numai ca m-a scos din moderare dar mi-a si raspuns, desigur partinitor, adica incorect juridic , mai prost decat Biblio, dar oricum a si raspuns. Redau acest episod caci este interesant dpdv juridic:

nastase spune:

iunie 8, 2010 la 3:20 pm
Ion Adrian,

Nu este corect cum spune Roberta Anastase. Innoirea nu este acelasi lucru cu numirea.

ion adrian spune: Comentariul tău e în așteptare.

iunie 8, 2010 la 3:59 pm
Si unde face deosebirea legea de organizare a CCR intre innoire si numire?
Deocamdata suntem in conditiile art 142 al Constitutiei unde a numi se refera la cine ii numeste pe cei noua(142 al 3), si care este durata mandatului(142 al 2) , iar la 142 al 5 se reglementeaza intrucat mandatul nu este sine die ci limitat si nu poate fi prelungit sau înnoit, se arata cum se reimprospateaza componenta ei in baza legii prganice a CCR(145 al 5).
Legea organica spune ce am aratat mai sus la art 5 al 4.
Dar voi relua intregul art 5:
Art.5. – (1) Curtea Constituţională se compune din 9 judecători numiţi pentru un mandat de 9 ani, care nu poate fi prelungit sau înnoit.
(2) Trei judecători sunt numiţi de Camera Deputaţilor, trei de Senat şi trei de Preşedintele României.
(3) Curtea Constituţională se înnoieşte cu o treime din numărul judecătorilor din 3 în 3 ani.
(4) Fiecare Cameră a Parlamentului numeşte, cu votul majorităţii membrilor săi, la propunerea Biroului permanent şi pe baza recomandării Comisiei juridice, în calitate de judecător, persoana care a întrunit numărul cel mai mare de voturi.
(5) Candidaturile se pot depune la Comisia juridică de grupurile parlamentare, de deputaţi şi de senatori. Fiecare candidat va depune “curriculum vitae” şi actele doveditoare că îndeplineşte condiţiile prevăzute de Constituţie. Candidaţii vor fi audiaţi de comisie şi de plenul Camerei. Raportul Comisiei juridice se va referi, motivat, la toţi candidaţii.

Se vede ca acest articol reia cele spuse la art 142 al1-al 3, adauganduse in plus al 4 si 5 care reglementeaza procedura de alegere, fiind ales cel care a intrunit cel mai mare numar de voturi dar nu mai mic decat majoritatea memrilor camerei care alege judecatorul.

Cred ca numai cineva complet incorect, un avocat al gagsterilor si al cauzelor murdare, ar putea sustine ca Valter Dorneanu a fost ales.

O sa fie ales cand va avea cel putin jumate plus unu din numarul deputatilor si asta fara sama refer la precedente si asta si daca ar fi fost precedente pe dos si tot interpretarea cunica corecta este cea pe care o dau eu.
Sa ma angajati avocat, ca va castig eu procesele, dar nu aveti bani sa ma platiti.

ghita1964 spunea...

Ioane eu te angajez!

Anonim spunea...

"Mămăitul",cocolosşitul nu face bine unui BĂRBAT!ACUM SE VEDE CLAR DE CE ERA BUN STAGIUL MILITAR OBLIGATORIU!
.....asta spune Ghiţă 64! Eu spun:
- AI AUZIT FĂ? TOANTA DRACULUI!

ghita1964 spunea...

Eusebiu eu asa vad situatia si explic si de ce:
Eu am un baiat si o fata!Baiatul are 23 de ani,fata face 21(pe 19 Decembrie)!Baiatul e a lui "mama",fata a lui "tata",nimic neobisnuit!Dar...Baiatul fiind mult prea dependent de mamica si mult prea "cautat in coarne" are serioase probleme in a se "desprinde".A fost plecat in Paris,la munca,de unde a revenit acasa dupa 4 luni,desi are logodnica acolo!"Mi-o fost dor de mama!".Ce sa-i fac bre'?Daca io fo' dor?
Fata?Hmm!Desi a fost bolnava cand a fost mica,acum e ca spirtul!Si ghici ce vrea sa faca acum?Academia militara!Daca ma ajuta Sfantul Dumnezeu sa o vad absolvind,atunci cu mana pe inima zic:"Doamne acum pot muri linistit!".

lulu spunea...

Intrebare (extrem de serioasă):
- DE CE ÎN ROMÂNIA MAJORITATEA BĂRBAŢILOR AU RENUNŢAT SĂ MAI FIE BĂRBAŢI ŞI AU DEVENIT NEBĂRBAŢI?

Incerc sa raspund din doua puncte de vedere....
1-Daca e sa privim relatia stricta femeie-barbat, cred ca ar fi o explicatie la intrebarea de ce barbatul devine NEbarbat: esecul barbatilor de a atinge maxima dorinta a unei femei adevarate- adica dorinta lor de fi luate cu asalt, cucerite in forta, in timp si ele femeile adevarate sa capituleze abandonadu-se total. Pare a fi idealul, nu? Multi si chiar fff multi barbati nu reusesc acest asalt DEFINITIV. Dupa parerea mea cel care reuseste implinirea dictonului: vreau si o sa am (nu voi avea), se numeste BARBAT.
2- Un alt esec in a fi BARBAT- pierderea lui in derizoriu, fie om de afaceri,fie cu oricare alt statut. Se pierd prea usor, cad in capcane ieftine intinse tot de femei cum le numesc eu japite... distrug personalitatea lui transformandu-l din om neom din barbat in carpa pur si simplu, iar ei se complac lipsindu-le cu desavarsire ratiunea....Si atunci rezulta cu usurinta intelpciunea vorbei tale; " sunt purtatori ilegal de pantaloni..."
Revin si mai daug un aspect, TOT FEMEIA dar aia japita, aia tata, aia geloasa, aia care toaca marunt, care-i striga de unde vii, unde ai fost...ahaaa vii de la curve, ai amante...deci toata aceasta nesiguranta a femeii- DA SPUN BINE ACESTE FEMEI RELE, PUSE MEREU PE CEARTA, MEREU ARTAGOASE, CREZANDU-SE INTELIGENTE-sunt NESIGURE pe ele, stiu ca nu sunt ceea ce vor sa para si distrug barbatul sau il gonesc si el, se arunca in acel derizoriu de care va vorbeam mai sus,urmand pasul doi, devenind NEBARBAT... crezand ca daca are niste bani poate suplini barbatia care-i lipseste, sau de care s-a lepadat. Oricat de feminista as fi, nu pot sa neg aceste realitati. Femeia- nesigura distruge tot, femeia indeparteaza barbatul, femeia are privirea rea, vocea-i plina de venin, femeia este si va ramane un rau dar ca sa fiu indulgenta adaug cliseul- un rau necesar. Multumesc lui DUMNEZEU apoi genelor primite hihihihi ca sunt o femeie decenta, educata, iubita daaaa tare iubita si pe merit... De ce mai sunt asa? Deoarece mereu am invatat din lectiile altora, mereu am stat si am ascultat, am tacut mai mult decart am vorbit, iar cand e de vorbit o fac doar dupa ce analizez...cand mai gresesc din pura nestiinta, iertarea o cer fara sa ezit.....Mda, cam asta ar fi raspunsul la intrebarea ta. Bine, exclud din discutie acei barbati care merita legati si batuti de trei ori pe zi din motive diverse....

lulu spunea...

Da Ghita, tu atingi un subiect extrem de sensibil....despre mamosirea baietilor/ barbatilor. Transant spun ca sunt VIITORI EFEMINATI, niste sclifositi, aproape paraziti desi pot fi chiar inteligenti, bogati.... Devin involuntar niste respinsi, deoarece cine dracu' ar trai cu un efeminat?
Alt aspect atins de tine, daca femeile sunt mai iubitoare de patrie?! Nu stiu ce sa zic, eu mi-am pus aceasta intrebare si crede-ma nu mi-a placut raspunsul care imi strafulgera mintea...ptr tara asta asa cum este ea, parca nu mi-as da viata...am gandit mult si n-am gasit acel simt de patriotism! Prea multi i-au facut rau si au inrobito, ca eu sa vin si sa o salvez....ei sa-si dea viata, ei "oamenii negrii" sa-si puna pieptul in fata, apoi ma mai gandesc daca sa merg pe linia intai pe front. Suna egoist, dar ma gandesc la mine intai apoi la patrie! Pana nu esti pus la incercare, raman doar presupuneri cele scrise de mine.

lulu spunea...

Freddye, mda, tu faci o comparatie aparent sinistra dar atat de reala.... Suntem si in prezent pe jumatate motrti ca natie din cauze nedorite, nu ne mai trebuie acele nisipuri micatoare, poate ptr niscavai politicieni hihihihi....Dar as mai spune ca daca noua ne este bine,macar sa avem minte si sa ni-l pastram viu, sa nu tranformam binele in rau cum ne este obiceilul la multi dintre noi! Si mai am o vorba: sa nu punem sfarsitul la inceput...

ghita1964 spunea...

@lulu:
Si atunci cum ramane cu:"Nu te intreba ce face tara pentru tine,intreaba-te ce poti face tu pentru tara!"?De acord cu tine,nici eu nu mi-as da viata pentru actuali politicieni.Pentru tara mea insa,as face-o fara sa clipesc!Avem exemple in istorie nenumarate.Chiar si Nicolae Ceausescu a fost in felul lui un PATRIOT,cu toate derapajele lui megalomanice!Eu imi aduc aminte ca a murit DEMN cantand "Internationala"!AVEA DREPTATE!"Agenturili" l-au executat!
Astia care au fos si sunt la conducere de 20 ani ar trebui sa-i aprinda lumanari in fiecare zi,a lasat in urma lui o economie care a generat in conturile lor 1700 de miliarde euro!ATAT AU JEFUIT 1700 MILIARDE EURO!Mafiotii din Italia,USA,Rusia,sa se ascunda,sunt mici copii de gradinita pe langa CLASA NOASTRA POLITICA,IN TOTALITATEA EI!Nu conteaza culoarea politica,sunt tot o apa si-un pamant,parca-s de-o mama fatati!

lulu spunea...

Ghita, sa-ti spun drept eu n am cerut nimic niciodata statului meu, cel putin asa stiu, cu exceptia invatamantului gratuit, bursa de merit-neceruta de mine, loc de munca n-am cerut deoarece am avut sa zic asa un spirit mai libertin, n-am depins niciodata de institutii ale statului la modul sa cer, doar sa dau, sa dau..... Asa ca, eu daca n-am cerut dar statul mi-a cerut mereu, unde este obligatia mea fata de stat? Pana si azi platesc anumite dari pe care eu nu le uzez ca serviciu. Am mai spus eu despre crezul capitalistului adevarat ca: bancile si statul sunt cei mai mari hoti! Ei, acum eu ce sa zic, de ce sa ma sacrific, ptr a "muri" ptr cauza statului meu? Poporul meu? Nu este al meu poporul! Suntem o entitate, pe un teritoriu aruncat in lumea asta... traim, murim si atat. Dar statul nu vrea atat, vrea totul de la mine de la noi. Patria nu e tot statul?
In ce priveste clasa politica, noi nu avem o clasa politica in adevaratul sens al cuvantului, la noi e totul ORIGINAL, nemaivazut la nimeni decat poate la state involuate ca al nostru.

ghita1964 spunea...

@lulu:
Ai dreptate dar nu totala!Chiar daca nu vrei totusi trebuie sa accepti ca sub "umbrela statului" ai primit o educatie si ai avut pacea sa te realizezi pina in prezent!Chiar daca ai reusit prin proprile forte si prin sudoarea muncii tale,totusi si societatea in care ai trait si traiesti are meritul ca a creat locul si sistemul care te pune in valoare.
Departe de mine gandul sa incerc sa va ofer o lectie,totusi simt in scrisul dumneavoastra o anumita unda de "suficienta",ei "suficienta" asta nu-i buna daca e transmisa in educatia copilului acasa!Patria,Dumnezeu si Onoarea,sunt lucruri care sadite devreme in mintea unui copil,vor face ca mai tarziu cand se va adauga si Educatia,ca acel copil sa devina un OM!Nu prea mai avem!Avem insa tot mai multi ctp-ei,geonei,floricei,homosexuali si alte specii!Ce zici avem?
Eu sunt un om simplu(nu prea scolit)parintii mei au vrut sa emigreze in USA in 1978,dar au fost abandonati de administratia Carter,si din cauza dosarului nu am putut face mai multa scoala decat 10 clase+profesionala,apoi am facut armata un an si opt luni,6 luni am fost infanterist la Kogalniceanu(regiment de protocol-GARDA LA DRAPEL)pina mi-sa descoperit dosarul!He!He!Direct in mina Vulcan m-au expediat(Abataj frontal-brigada2-Ailincai)in anul 1986,chiar atunci cand a fost explozia in subteran-42 de militari au murit in prima zi,a doua zi au murit toata comisia de ancheta!Am prins-o,eram in "sut"!
De ce am povestit asta?Tocmai ca sa vezi ca sunt alti care nu au avut cel mai bun "tratament" de la PATRIA lor,sa nu mai vorbim de cei care u infundat temnitele ani de zile si tot si-au iubit patria!Domnul Corneliu Coposu,Dumnezeu sa-l ierte!,a spus ca el nu si-ar putea ura poporul si patria si cat a patimit OMUL acela?
Sa nu te superi pe mine!Te apreciez foarte mult,dar poate scapi de "suficienta"!

Anonim spunea...

Hmmmmmm, aveţi grijă că vă certaţi de-a-mpulea deoarece sconfuzaţi două noţiuni care seamănă dar nu răsar! STATUL şi PATRIA!

Mda, răspunsul de la 08.06.2010, 21:07 este destul de transant!

ghita1964 spunea...

Eusebio departe de mine gandul sa ma cert!Ai dreptate,sunt doua notiuni diferite,dar intr-un stat de drept si normal ar trebui sa fie unul si acelasi lucru ori celputin sa se complecteze una cu alta!Gata nu mai comentez nimic!

Anonim spunea...

COMPLET!....nu COMPLECT!
Nu mă inerva că-s nefutut de aseară!......Statul este un cumul de instituţii şi de algoritmi instituţionali....PATRIA este aia pe care undeva în suflet o avem fiecare!
Hihihi

Frank Zapa[king] spunea...

Dupa ce am citit textul afisat de Ghe,la 1,44,m-am decis sa scriu cite-va rinduri.
Interesant si emotionant textul,tau ghe,plin de bun simt.
Si reflecta o stare de spirit pe care milioane de romani o au,usor intr-o lumina de haloo.
lucru dealtfel firesc,pt ca vietile noastre s-au desfasurat in doua planuri diferite-COPILARIA,ADOLESCENTA SI CEVA DIN TINERETE IN COMUNISM,iar a doua parte intr-un surogat de DEMOCRATIE ORIGINALA,un hibrid de comunism cu comunism cu fata umana.
Daca intr-adevar,aceasta tara ne-ar fi indiferenta,nu ne-am petrece ore din timpul nostru liber,fara a avea un cistig direct,personal, incercind sa influentam,cu mijloacele noastre modeste,cursul si drumul acestei tari.
Pina la urma,dilematica intrebare nu acum si aici trebuie sa-si gaseasca raspunsul,ci in viata de zi cu zi,in cea reala.
Pe Lulu o apreciez pt sinceritate,pt indrazneala de a spune ce crede,simte si gindeste,pt ca nu-i asa,majoritatea covirsitoare a oamenilor spun ceea ce ,DA BINE'
Faptul ca ea isi pune intrebari,are dileme,e starea unui om inteligent,sincer si care gindeste .
Pina la urma amindoi in felul vostru aveti dreptate si nu cred ca sunteti pe pozitii diferite,sunteti despartiti doar de citeva nuante,in rest amindoi sunteti DOI ROMANI DE ISPRAVA-doar ca aveti trasee diferite,preocupari diferite-DAR AVETI TELURI IDENTICE.
Sper sa fiu corect inteles,pt ca ,cu acest text,nu am vrut sa dau niciunuia din voi dreptate,pt ca in felul vostru amindoi aveti dreptate.

ghita1964 spunea...

Complet,da corect scuze!
Pai unde-i haremul?
Apreciez gestul Zapa!

Anonim spunea...

Auzi măh Sonatul Pământului, văd că arunci cu aprecieri în toţi!!!!
Pe mine nu mă apreciezi pentru nimic? Huoooooooooooo!

lulu spunea...

Zapaaaaaaaaaa, mi se urca la cap, nu-mi mai ramane nimic de facut dupa cele spuse de tine, decat sa trec aceasta criza DANSAND IN PLOAIE hihihih
E bine ca ai remarcat un lucru esential despre mine... pana si cand imi dadeai "la glezne" la EU pe blog, vorbeam serios si cand laudam si cand criticam, despre mine la fel vorbeam pana la un punct. Deoarece asa este bine sa vorbim despre noi atat cat trebuie ptr a fi perceput ca om fie si virtual....ca doar tot oameni suntem, la fel simtim, suferim, radem, ne injuram, doar ca o facem virtual...Merci ptr aprecieri prietene virtual!

ghita1964 spunea...

Eusebio pe tine te apreciez intr-un mod deosebit,pentru-ca ai preferat sa ramai cu "ai tai",decat sa canti in struna petro-dollarilor!Apreciez si faptul ca l-ai dat in vileag atunci pe moldoveanul nostru comun!Am tinut sincer la omul ala,insa ca tot ce-i balcanic,m-a dezamagit crunt.No problem,sunt baiat mare si-mi trece,dar...nu uit,de sunt scorpion!Mai apreciez si faptul ca esti un "dement"(ca si mine de altfel)si stiu ca in caz de "derapaj" nu ai mama nu ai tata!Eu Dirlosan Gheorghe te apreciez!E bine?
Nu?Da ce vrei bre' sa-ti compun o doina?Nu ma provoca,odata te trec in nemurire!Ha!Ha!Ha!

FRANK ZAPA[KING] spunea...

Si acum doua rinduri pr INTRAGANTUL EUSEBIU-
hmmmmmmmmmmmmmm,vrei sa fii apreciat?vrei sa fii tratat cu condescenta,fa acelasi lucru,nu cauta pe orice cai,sa pui BOMBITZE ,si sa arunci in aer aprecierile celor cu care relationezi.
Spune-mi la ce-ti foloseste minciuna grosolana,ca ai vb cu mine pe mes si ca ti-as fi spus eu,nu stiu ce,despre nu stiu cine?
Ti se pare normal sa uzezi de minciuna,doar pt a ,FACE ATMOSFERA ,pe blogg?
In felul acesta ai toata sansele ca pe mine sa ma pierzi de musteriu.
Nu intru in asemenea jocuri,pt ca nu-mi plac,poate sunt eu de moda veche,dar sunt lucruri peste care nu pot trece,si nu le pot accepta.
Exisista o limita in toate-acum ai intrecut masura,si te sfatuiesc sa stergi mesajul respectiv.
daca nu o vei face,fii sigur ca nu voi mai scrie nimic pe bloggul tau.
nu-i o pierdere mare,dar e singurul mod in care pot protesta in fata unei minciuni.

ghita1964 spunea...

Ce ai facut apreciatule?

Anonim spunea...

N-am făcut nimic bre Ghiţă, dar nu ai văzut ce linişte era pe aici?
I-AM TRAS UNA LA GIOALE SONATULUI CA SĂ URLE CÂT ÎL ŢINE GURA!
hihihi
Nu vezi ce spume face?...e-n fibrilaţii!
hihihi

ghita1964 spunea...

Fi corect!

Anonim spunea...

Hihihiii ... vezi ce rau este fara noi? :)
cercetashul

Anonim spunea...

ZÎÎÎÎÎÎÎÎÎÎÎÎÎÎÎT!

Freddye spunea...

@ LULU ,cu pretuire

"CALIOPI,pai cum sa nu te tin minte....dar mai stiu si cum atacai hihihihi!"-quote feminin.

-daca am ramas in mentalul colectiv portocaliu ,se cheama ca nu voi muri degeaba

-draga mea ,atacam fiindca aveam pe cine..prea li se urcase la cap la una lume portocalie
-Acum meandrele concretului isi fac treaba in locul meu..iar prostia PD-L-ista pune acolada..Nu-i de colea sa-l auzi pe manciurian spunand ca PD-L s-a besedizat ,ca e un partid terfelit,nepotism ,clanuri..bla ..bla..
- Sa-ti mai spun ceva..eu niciodata n-o sa-mi deschid un blog..e mai ieftin cu materialul clientului..

Arhivă blog