05.06.2010

ONOR LA VULPE!

UNUL DINTRE CEI MAI
BĂRBAŢI DINTRE BĂRBAŢII SERVICIILOR
S-A PENSIONAT!


ONOR LA VIRGIL ARDELEAN!
ONOR LA VULPE!
Despre ofiţerul Virgil Ardelean şi despre ofiţerii ce cu onoare şi moralitate şi-au servit ţara, repet:
CU ONOARE ŞI MORALITATE,
istoria va povesti multe! Poate vi se pare exagerat ceea ce spun, dar să ţineţi minte de la mine:
DOAR CEI CE ŞI-AU SERVIT CU ONOARE ŢARA,
AU PAGINA LOR ÎN CARTEA DE ISTORIE!

7 comentarii:

ion adrian spunea...

Aduc si eu un omagiu vulpei postand acestea care as dori sa devina fir pe acest blog dar se pare ca trevuie sa fragmentez postarea care depaseste 4096 caractere:

Ce sa fac fiecare cu obsesiile lui asa ca tinand con de sedinta de maine de la Snagov va prezint un text compus din niste postari de ale mele de pe blogul dnei Udrea:

“Presedintele si Guvernul ar trebui sa aiba urmatorul mesaj:

1. Pagubele produse din cauza scaderii pensiilor mici, vor fi compensate punctual pentru cei in dificultate, pe seama desfiintarii pensiilor nesimtita si a altor multiple surse(vezi Nashul), ca la anul se spera ca se va revenii intr-un sistem contributiv corect la valoarea de 732 a punctului de pensie, pentru ca incet, incet cu relansarea economica, aceasta sa creasca;

2. Salariile vor reveni, in institutiile unde se fac disponibilizari, la valoarea anterioara, prin faptul ca un fond de salarii mai mic cu 25%, va fi distribuit la salariati mai putini cu 25% ;

3. Profesorii si medicii care nu pot face prea mari reduceri prin dari afara, decat poate doar prin reorganizarile facute de Funeriu, daca acestea se fac, si daca se aplica corect noua grila de salarizare, vor fi macar intr-un raport mai corect fata de celelalte categorii de bugetari si daca inca nu sunt, legea salarizari unice nu e batuta in cuie;

ion adrian spunea...

II.

4. Ca in aceste 6 luni guvernul sprijinit de Basescu, va taia in carne vie in buboiul coruptiei;

5. Cand se dau exemple precum dna consilier Vergu, si o doamna consilier parca de la Munca, care refuzat o mita povestind public asta si de aceea este extraordinar de vinovata, trebuie sa raspundem cu cohorta de exemple existente ptr PSDNL:

Se poate vorbi de miliardele devalizate sau de crime facute de ei si ai lor pe unde s-a putut:
Iliescu care a condamnat 1000 de oameni la moarte in scenariul sau KGBist de ocupare a Romaniei, este ca o fata mare, AN se joaca de-a pitita cu justitia, dar in schimb marii vinovati, succesul maret al condamnarii comunismului si securitatii sunt dna Mona Musca(in nici-un caz o sfanta, dar o femeie dintr-o bucata) sau dna Udrea care a fost fara ascunzisuri si a spus exemplificand cu experienta personala, ca nici cei mai bogati, nu sunt feriti de surprize rele in timpul crize, este luata la misto de IRealitatea si A3.

Se poate adauga saracirea oamenilor la FNI de catre Vantu, sau jefuirea si vanzarea avutiei narionale de cei ca Patriciu et co.

6. Ca o concluzie putem spune ca natiunea romana trebuie sa se decida depaseasca „minoratul si iresponsabilitatea” in care traieste de la cel mai neinsemnat pana la parlamentar, si aici se pot da exemple de membrii ai puterii politice supreme , parlamentari, care spun ca ei nu au nici-o raspundere si ca trebuia sa se faca aia, aia, sa se faca dar de cine daca nu de ei, si sa devina „majora si responsabila”, tot asa, de la vladica la opinca.”

ion adrian spunea...

III

Si acum al doilea text postat azi ca reactie la postarea de azi a dnei ministru Udrea:

“Dna ministru Udrea

Mai intai va citez fiind foarte corect ce spuneti:

” Nu este acum momentul pentru discuții despre remaniere.

Acum PDL trebuie să discute şi să explice de ce măsurile de austeritate sunt necesare şi cum s-a ajuns aici. Este dator şi este obligat la aceste explicații faţă de români!

Este nevoie ca PDL să explice clar că reducerile de pensii și salarii din acest moment, deși dureroase pentru români, reprezintă varianta cea mai puțin rea, care asigură cele mai bune șanse pentru redresarea economiei. În condițiile în care mărirea taxelor ar fi sufocat mediul privat care este motorul redresării economice și care este și așa slăbit după criză – blocând astfel, orice posibilitate de redresare.

PDL ar trebui să spună clar, că deși își asumă responsabilitatea, alături de toată clasa politică, pentru problemele structurale ale economiei, dezastrul din acest moment este mai ales consecinţa dezmățului bugetar din anii 2007-2008.”

Dna ministru Udrea, adaug insa, ca acum pana la votul motiunii de cenzura care va fi cu sigurantza, o saptamiana trebuie pus accentul pe explicarea necesitatii economice vitale, pe utilitatea si excelenta acestor masuri in raport cu oricare altele, trebuie spus si promis ca toti cei favorizanti sau vinovati, mai vechi sau mai noi, de acesta situatie vor fi scosi la lumina, si vor primi sanctiunile ce vor decurge din aplicarea legii si vinovatiile lor, desigur daca guvernul va ramane in functie.
Trebue explicat ca toti banii economisiti la buget din rezolvarea pensiilor nesimtite vor fi returnati ca ajutoare ptr pensionarii cu pensii foarte joase adica in primul rand cei care vor ajunge la acea limta de 350 inadmisibila ptr cineva care totusi a cotizat, adica sa se poata mentine vechea valoare pana sa zicem la cca 600 lei .
Trebue specificat ca tocmai astfel de masuri de echitate sociala, de sanctionare si eliminare a clientelismului si coruptiei, fraudei si evaziunii fiscale permite guvernului sa mentina pensia minima la 350 lei.
Astfel daca un asemenea mesaj va fi dat si receptionat? , veti decupla o mare masa de pensionari, de cei pe care dl Ponta doreste sa-i utilizeze ca masa de manevra ptr pastrarea pensiilor nesimtite.
Repet, categoric fara astea si ce spuneti si dvs, chiar daca treceti acest hop nu puteti rezista.
Deasemeni este esential ca acum, sa se evite critici personale sau atacuri chiar fine(presa stie sa le amplifice) intre membrii de vaza PDL, din partid si guvern. Ar fi o eroare si o mentionez, pentru ca au cam inceput sa apara astfel de tendinte provocate abil de mass media, buna manipulatoare, la cativa mai putin maturi politic, daca doriti sa ramaneti la guvernare si sa va asumati in continuare raspunderea ptr scoaterea statului din acesta groapa.
Daca nu, acestia mai originali si foarte INDEPENDENTI pot sa-i dea in continuare cartuse suplimentare lui Ponta si Crin si sa le paseze pisica , dar pretul este Romania.

Succes!

Sper ca dvs si PDL sa ma intelegeti exact

Freddye spunea...

ANTIIIIIII !!

Ca de la Stelist la Dinamovist ,mai omule io t-o zic :numai cine n-a salivat la primirea unei informatii primare te-ar putea contrazice dar si-ar gasi nasul ..si finul..Stii cum e cu elementele de noutate din definitie,bre..

Anonim spunea...

@Ion
Ioaneeee: N-AI SĂ VEZI!
Ciracii lui Blaga şi lui Videanu nu au decât o singură preocupare:
CE SĂ MAI FURE ŞI DE UNDE SĂ MAI FURE!

@Freddye:
:)))))))))

ion adrian spunea...

Nu te contrazic dar acum am probleme mai importante pe cap si sunt singur.

Anonim spunea...

Cheamă un prieten!....Ioane!...sau pune mâna şi ia-ţi nevastă!
Hihihi

Arhivă blog