26.06.2010

Atenţionare!


De câteva zile pe net şi pe e-mail umblă un material despre o tranzacţie între Diaconescu şi Tărău, având ca obiect al tranzacţiei postul OTV! Tot acest material se bazează pe aşa zisele declaraţii şi acte puse la dispoziţie de către procurorul Alexandru Lele .
CONTACTAT TELEFONIC
PROCURORUL ALEXANDRU LELE
A DEZMINŢIT GATEGORIC
ORICE LEGĂTURĂ CU DEMENTA PRESEI
SIMONA FICA
CARE JOACĂ MÂNĂ-N MÂNĂ
CU
ROBERT HORVATH LA EXPLOZIV NEWS
ŞI CU

2 comentarii:

Anonim spunea...

Offfffffffffffffffff,bey eusebiu,se poate tataie,ai preluat cu mult succes tehnicile ,OBSTRUCTIONISTE'practicate chiar de impricinata tirfulitza PESEDISTO JURNALISTA,de trunchiere a realitati?
Cum dreak ai uitat sa spui ,BOBORULUI'ca fetiza SIMONA,dle EUSEBIO'joaca de fapt in trupa SANTAJISTILOR,SORIN ROSCA STANESCU SI BOGDAN CHIRIAC?
Si,ca, daca iei la puricat INTREAGA RETEA DE TICALOSI SANTAJISTI SI MERGI PE BURTA PRECUM INFANTERISTUL,PIS,PIS ,PIS ajungi incet si sigur in.........IN ?IN OGRADA LUI.................
SORIN OVIDIU VINTU.
Care vintu si ovidiu,si-a propus ca, NICI MAI MULT NICI MAI PUTIN SA CUCEREASCA LUMEA VIRTUALA,INFILTRIND PERSONAJE GEN SIMONA.
Din surse bine informate FETIZA NU-I STRAINA DE ,divizia de DEZINFORMARE VIRTUALA CONTROLATA DE DAN MIHALACHE-FOSTUIL PESEDIST.
BEY MERCENARULE-AI UITAT-RAZBOIUL FARA FRONTIERE ,RAZBOIUL DIN ETER-este razboiul modern,in care mai intii se exerseaza ,si se invata jocul,STUDIIND UN FILMULETZ scoala, dupa care esti aruncat in lumea virtuala.
C.MORO,IONHUT,doua nick-name-uri de pe blogul E.U.-virusi pregatiti sa faca deranjuri pe BLOGGURILE ADVERSARILOR.
SIMONA FICA,SORIN ROSCA STANESCU ,CIUTACU SI MULTI ALTII ANTRENATI SI PLATITI -DUPA RETETA ,MUNCA LA DOMICILIU'sa produca stiri virtuale,ulterior preluate de tv de stiri,ulterior dezbatute .SI UITEA ASA O MINCIUNA O INTOXICAERE ESTE RIDICATA LA RANG DE STIRE,LA RANG DE ADEVAR.
Si daca tot te-ai apucat sa demantelezi o asemenea RETEA A TICALOSIEI,FA-O PINA LA CAPAT-
Da pe goarna tot ce stii,nu umbla cu jumatati de masura,mai ales ca de prea multe ori te-ai dat ,ROTUND'in ce priveste LUMEA VIRTUALA.

,COMENTARIU AFISAT DE

FRANK ZAPA[KING]

Anonim spunea...

Mersi Zapa! Dar ştii că io dacă n-am dovada scrisă mă feresc ca de dracu să scriu! Eu am prins-o doar cu a lu' Horvat şi a lu' Vadim în gură! Cu a lu' SRS şi Chireac n-am prins-o! I-or fi băgat-o bagabonţii pe la spate şi d-aia n-am văzut!

PS Fii fără grijă că o "demantelează" LELE!
....mai pe româneşte O BELEŞTE!

Arhivă blog