17.07.2010

Re pentru Zapa.

"asa cum am mai spus-ADA MESESAN ESTE DEPASITA DE EVENIMENTE-si se vede e mare nevoie in acest compartiment vital de ,OAMENI NOI’cu mintea proaspata-care sa vina din afara jocului politic.

P.S.-ei si acum am sa-mi exprim si ideea centrala-DOMNILOR GUVERNANTI-NICOLETA SAVIN AR PUTEA FI O SOLUTIE PT VOI,SI ALATURI DE EA,SI ALTII JURNALISTI,CARE DOVEDESC REALE CALITATI,CUNOSTIINTE IN ZONA P.R.-cu regret trebuie sa spunADA MESESAN ESTE EPUIZATA,SI-A TERMINAT POSIBILITATILE,e neaparat nevoie ca sa vina oameni noi-cu idei noi si discursuri adecvate"

http://realpolitic.ro/mugur-isarescu-da-cartonas-galben-politcienilor-romani.html# comment-1137


RĂSPUNS PENTRU ZAPA:
1. Nicoleta Savin este taliban pro-Băsescu! Nicoleta Savin nu are nimic comun şi nu va lucra ABSOLUT NICIODATĂ pentru PDL! Blaga şi lichelele lui PDL-iste care dictează acum în partid sunt nişte ŢEPARI!

2. Dacă Nicoleta Savin va încălca ordinul meu (repet: ORDIN) şi într-o zi va avea vreo colaborare cu lichelele lui Blaga Vasile, A DOUA ZI DEPUN DIVORŢ! PUNCT!

3. Nu o mai îmbârligaţi pe Ada Meseşan! Relaţiile dintre ele sunt bune şi absolut niciodată Nicoleta Savin nu va accepta să o înlocuiască pe Ada Meseşan! Văd că de la un timp Ada este sub tirul nemulţumirilor! POTOLIŢI-VĂ! NU ESTE ADA DE VINĂ CĂ GAŞCA LUI VASILE BLAGA ESTE O GAŞCĂ DE BANDIŢI ŞI DE ŢEPARI!

11 comentarii:

ion adrian spunea...

Sa va amuz, ca avem cu totii umor si eu ca fan Basescu m-am prapadit de ras:

Diriginta ii roaga pe copii sa-i spuna cu ce se ocupa parintii lor.
- Spune tu Constantinescule!
- Tata este pompier. El stinge incendiile si salveaza vietile oamenilor.
- Foarte frumos, e randul tau Oprescule.
- Tata este medic, el ne consulta si ne prescrie medicamente atunci cand suntem bolnavi.
- Minunat! Dar tatal tau Avramescule!
- Tata este dansator intr-un club gay, danseaza la bara, clientii ii baga bani la chiloti, si daca platesc bine tata si-o pune cu ei in boschetii de la intrare.
Oripilata de destainuirile elevului diriginta ii trimite pe copii in recreatie, oprindu-l doar pe micutul Avramescu.
- N-am stiut ca tatal tau face asta, copile!
- Iertati-ma doamna diriginta, zice Avramescu cu ochii in lacrimi, v-am mintit, tata e consilierul lui Basescu da mi-a fost rusine sa spun....

Anonim spunea...

Mda.....
Concurs international de indemanare: cine reuseste in timp de 7 minute sa calce o camasa,sa manance o paine si sa rezolve o femeie.
Primul concurent, neamt, se apuca cu multa meticulozitate si calca cu mare grija camasa, dupa care constata ca nu mai are timp, musca o data din paine si ...se scurge timpul.
Al doilea concurent, un rus, fara sa stea prea mult pe ganduri, se apuca de femeie, o rezolva, apoi mai mai are timp sa manance o jumatate de paine si..se scurge timpul.
Al treilea concurent, un roman, o pune pe femeie sa calce camasa si in timp femeia calca, o rezolva, mancand in acest timp painea.
Normal, castigator e declarat romanul.
Vine presa sa ia declaratii.
Neamtul declara: "Noi asa suntem obisnuiti, muncim si incercam sa facem treaba cat mai bine, apoi daca mai ramane timp, mancam si apoi daca mai e timp ne distram, daca nu...ne apucam din nou de munca, si tot asa."
Rusul declara:"Noi asa suntem obisnuiti. Mai intai ne distram, apoi daca ramane timp mancam, apoi daca mai ramane timp muncim..."
In sfarsit, romanul spune si el: " Noi asa suntem obisnuiti. Daca nu-l futi pe cel care munceste nu poti sa mananci o paine..."

Anonim spunea...

Avramescu? UN CARACTER! Un individ care atunci când vorbeşte nu bate câmpii, mesajul fiind totdeauna răspicat şi ascuţit precum bisturiul!
hihihi...nu mă loghez din lene

Anonim spunea...

MDA,se pare ca va trebui sa dau un raspuns dur,unei minti reductioniste si de-o lipsa de maturitate GROSOLANA,de-a dreptul enervanta.
Bon,dar pt ca astazi e wek-end si buna dispozitie trebuie sa fie la ea acasa,voi folosi si eu o parabola:
De departe pot spune ca EUSBIU UMBLA CU SCARA PRIN PADURE ,SI UMBLA AL DRACULUI DE GREU,ASA CA FII ATENT EUSEBIU AICI LA SEFUL TAU,ADICA ZAPA,BAGA LA GAMALIE SI NU TE MAI DA TU COCOSEL,CA NU ESTI:
Se spunea despre UN TARAN LENES,BETIC CURVAR,RAU DE GURA ,DAR CAM INCET LA MINTE,ca in plina iarna cind noptile sunt lungi,ca era deranjat de MUZICA OFERITA DE UN CUC[FAC O PARANTEZA,CUCUL ,LA FEL CA SI EUSEBIU NU ARE CUIB,DOARME PE UNDE APUCA,PRIN ALTE CUIBURI,DE UNDE DE REGULA ESTE FUGARIT SI PENAJUL SAU,CITESTE PANTOLONII IN VINE,ARE DE SUFERIT] zapacit ca din padurea vecina cu taranul CUCUL isi striga de dimineata pina seara si de seara pina dimineata numele
CUCU-CUCU-CUCU..........
supartat catranit ,cu multe grade in bolovanul care ii tinea loc de creier,taranul se hotarii sa prinda CUCUL SI SA-L OMOARE-asa se face ca LENESUL SI BETIVUL TARAN,PT PRIMA DATA IN VIATA LUI,SE HOTARII SA PUNA MINA PE TOPOR SI SA...............TAIE PADUREA PT A PRINDE....................CUCUL.
Si taie taranul nostru la copacii de i se umflasera palmele,ochii ii ieseau din orbite,pina si coaiele ii spinzurau anemice,da CUCUL TOT NU-L PRINSESE.
CIND TERMINA DE TAIAT ULTIMUL COPAC CUCUL O ZBUGHII IN PADUREA VECINA.


morala-pt un cap sec ca a lui eusebiu-frate eusebiu,renunta la modul asta idiot de a gindi-razboiele tale personale si personalizate -nu ma intereseaza-eu vad ansamblul,nu ma impiedic de O PIESA VECHE,UZATA,DEFECTA SI CARE RAPID VA FI ARUNCATA DIN ANGRENAJ-PT CA DE DATA ASTA NU MAI SCRTIE-RISCA SA BLOCHEZE TOT ANGRENAJUL.
FRATE EUSEBIU-nataraule,cum dreak ti-a trecut prin minte sa scrii asa ceva-divortez de talibana.
a,si inca ceva-DEPASESTETI-umorile personale,UN MERCENAR ADEVARAT ASA PROCEDEAZA.

ESTE DE-O EVIDENTA CLARA-ACEST TEXT NU PUTEA APARTINE DECIT LUI
FRANK ZAPA[KING]

Anonim spunea...

Waw ce ti-a tras-o Zapa!
Ce ai de comentat acu Eusebiu?

Anonim spunea...

Rămâne cum am stabilit:
1. JOS BLAGA!
şi
2. DACĂ PRIND TALIBANA CĂ ARE VREO LEGĂTURĂ CU BANDIŢII ŞI ŢEPARII PDL-işti AI LUI BLAGA, A DOUA ZI DAU DIVORŢ! NU GLUMESC! CINE MĂ CUNOAŞTE ŞTIE CĂ NU GLUMESC!
:))))))

PS Încă nu ai înţeles că fără bani nu mişc nici degetul mic?
JOS BALAGA! AFARĂ CU EL DIN MINISTER ŞI DIN CONDUCEREA PDL!

Anonim spunea...

Ce angrenaj se blochează? Angrenajul de auto-distrugere a partidului şi de îmbogăţire a lui Vasile Blaga şi ai bandiţilor lui?
hihihi

Anonim spunea...

JOS BLAGA!

Anonim spunea...

ei ,hai ca asta e tare de tot:
,nicodata nu va accepta sa o inlocuiasca pe ADFA MESESAN'
mai sa fie,da m-ai dat cu cracii in sus-
in alta parte spui-eu lucrez numai daca sunt platit
si aici vii si bagi ,DUME SENTIMENTALE'
pai hatarastete NEBUNUL PAMINTULUI.............
ca gndesti ,SUBTIRE'si fara perspectiva e deja o certitudine.
TRAIAN BASESCU-IN VIRTUTEA PUTERILOR CONFERITE DE CONSTITUTIE-daca nu ar avea o relatie buna cu PD-L -ar fi un biet PRIZONIER POLITIC IN PALATUL COTROCENI,si toate bunele lui intentii ar ramine in faza de INTENTIE-IAR CUM DRUMUL SPRE IAD E PAVAT CU MULTE INTENTII BUNE...........
Si atunci cum dreak sa te intreb pe tine si cei care gindesc distructiv ca tine-LA CEI FOLOSETE EUSEBIU,LUI TRAIAN BASESCU FAPTUL CA VOI IL SUSTINETI-CIND DE PARTEA CEALALTA DECLANSATI RAZBOIE INTERNE IN PD-L,IN ACEST MOMENT STERILE


ACUM AU AFLAT PEDELISTII CINE-I BLAGA,VIDEANU,BERCEANU?

TOT EU-ACELASI INTELIGENT FRANK ZAPA[KING]

ghita1964 spunea...

1)Subscriu:Jos Blaga!
2)Traian Basescu deja este "prinzonierul" politic incorsetat tocmai de "gasca veteranilor" PD-L!
3)Sper sa reuseasca sa-i arunce in opozitie vre-o 100 de ani(adica definitiv).Nu are nevoie de asemenea "carcei"!
4)Tu erai taranul si ai devenit orasan?
5)Iarna cand mai fugi dupa cuc, nu-l mai cauta in padure "inteligentule care esti" vezi ca-i ascuns in orologiu, ala care bate a anticipate!(Din cauza a prea multa inteligenta)Ha!Ha!Hi!Hi!(in loc de semnatura)!Bleah!

Anonim spunea...

Zapa nu mai căuta aiurea cuci prin pădure şi-n orologii!
Eu mi-s cucul!
Doar că nu cânt: Cucu!
Cânt: Jos Blaga!
Hihihi, adicălea Zapo mie vrei să-mi vinzi castraveţi precum că marinaru' se iubeşte de nu mai poate cu bleaga! Bei Zapo, io mi-s grădinar bre şi nu cumpăr castraveţi!
:)))))))

Arhivă blog