15.07.2010

Ponta dă na-na păpuşii gonflabile patriciene.

Se pare că "Micul Futilescu" începe pas cu pas să nu mai fie "Micul Futilescu". Începe să iasă la iveală "şcoala lui Bombonel" cel căruia poţi să-i reproşezi multe dar nu poţi să-i reproşezi lipsa de intelegenţă şi lipsa replicii dure şi ucigătoare. Deci, se pare că Ponta pregăteşte PSD-ul pentru guvernare! Liderul PSD a început să judece logic şi pragmatic! Primul lucru pe care a început să-l facă, este să delimiteze stânga de dreapta, să delimiteze partidul de "prietenia" loazelor de la PNL (care se zic de dreapta dar până şi în Parlamentul European sunt pe zona de stânga). Spun "loazele de la PNL" cu părere de rău, deoarece în acest partid am mulţi prieteni. Din păcate, păpuşa gonflabilă a lui Patriciu, Crin Antonescu (putoarea prin definiţie), aclamată de corul cretinoid al "sopranelor" (trecute prin Nil unde era un crocodil) ce zilnic îşi debitează jalnicele arii pe la televiziunile infractorilor de drept comun Vântu şi Voiculeasca (atenţie nu spun Voiculescu ci spun Voiculeasca, deoarece ea este răspunzătoare în faţa legii pentru porcăriile făcute de gazosul conservator), scufundă partidul în morcila habarnabismului politic total, centrându-l doar pe o singură direcţie: ATACUL LA PERSOANĂ, ATACUL LA TRAIAN BĂSESCU! ACEASTA ESTE ACUM "IDEOLOGIA" PNL!
Trei replici dure ale lui Ponta certifică tot ceea ce am spus mai sus!
1. Scenariul lui Crin este din poveşti nemuritoare.
2. Am toată prietenia pentru Crin, dar văd că de o săptămână se ocupă de scenarii ştiinţifico-fantastice. Noi depunem moţiune de cenzură împotriva Guvernului, nu PNL. Noi decidem când vom depune această moţiune de cenzură.
3. A picat în boala scenariilor, să meargă la Hrebenciuc să se trateze, pentru că noi avem un specialist adevărat.
Aceste replici au fost un răspuns clar la ideea păpuşei gonflabile patriciene Crin Antonescu de a-l vedea pe Mircea Geoană şef al statului care să nominalizeze un premier al unei noi majorităţi politice. Liderul PSD a respins din start ideea suspendării din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu: “Este excelentă dacă vrem să-l aducem din nou la viaţă pe Băsescu". Mda, vom trăi şi vom vedea ce se întâmplă, în mod sigur însă, soluţia "PSD la guvernare" este cea mai plauzibilă acum când în PDL este în poziţia: DEBANDADĂ GENERALĂ, poziţie de care în cea mare parte este răspunzător VASILE BLAGA!
PS Uitasem să mai spun ceva care nu are legătură cu postarea, dar nu contează:
JOS VASILE BLAGA!
AFARĂ CU EL DIN CONDUCEREA PARTIDULUI!


UPDATE: Hihihi păpuşelul gonflabil al lui Patriciu îşi dă seama că ceva nu este în regulă!

http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/antonescu-il-banuieste-pe-ponta-de-blat-cu-basescu-193778.html

Cretinitatea acestui bisexual în toată splendoarea aici:

http://www.romanialibera.ro/
actualitate/politica/antonescu-ii-spunem-noi-pa-domnului-basescu-nu-el-noua-suspendandu-l-193507.html

NU-I SPUI TU "PA!" LUI TRAIAN BĂSESCU ANTONESCULE PORUMBACULE!
TRAIAN BĂSESCU ŞI VICTOR PONTA
ÎŢI SPUN ŢIE ŞI LIBERALILOR PATRICIENI
PA, HERAUS!
AFARĂ DE PE SCENA POLITICĂ!
ÎNCEPUTUL SFÂRŞITULUI PNL-PATRICIU!

28 de comentarii:

FRANK ZAPA[KING] spunea...

HAAAAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIII-VICTOR PONTA-COPII DENATURATI,POLITIC.

Sunt peste masura de amuzat de cele citite-TINARUL FUTILESCU,PRAGMATIC,LOGIC,HOOOOOOOOOOOOO,HOOOOOOOOOOOOOOO.
asta e chiar tare si sigur ca trebuie sa ma explic.
in lumea dresorilor circula o ,SNOAVA'care in esenta ar vrea sa spuna ca dresatul[magar,catir]'va fi cu adevarat dresat,atunci cind va reusi el insusi sa-i dea comenzi pt a fi executate de dresor.
se stie ca multi dresori au sfirsit intre faLCILE DRESATULUI,ori sub copitele acestuia.
Dresatul VICTOR PONTA,e clar ca nu va ajunge niciodata la asemenea performante incit sa-si inhate intre falci DRESORUL[ADRIAN NASTASE]dupa care sa-l framinte bine sub copitele facute cu OJA de culaore VIOLET DE VIOREL HREBENCIUC,iar la sfirsit sa se protapeasca pe piciorele sale de magar pesedist,din fata si sa inceapa a azvirlii din picioarele din spate pina va ajunge sa-l izbeasca si pe ION ILIESCU.
Pt ca dintr-un TZUTZER,dresat sa care olita de noapte a sefului[citeste adrian nastase]pt inceput,iar mai tirziu sa plimbe genta si BANII DIN COMISIOANELE GRASE,LUATE DIN PRIVATIZARILE FRAUDULOAASE,FACUTE DE DRERSORUL NASTASE,NICIODATA,DAR NICIODATA NU VA IESI UN BARBAT POLITIC ADEVARAT.
Cine lanseaza asemenea ipoteze bate cimpii pe ritmuri ,DE SIRBA IN CARUTZA'ritmuri dupa care se fac copii prosti si bilbiiti,preluate din minunatul nostru folclor popular.
Tzterul ponta nu-si va depasi niciodata conditia de ANIMALUT DE CASA DRESAT SA LINGA MINA STAPINILOR.
Dealtfel nu pierde nici o ocazie sa spuna cu subiect si predicat ca el,TUTZERUL PONTA SE CONSULTA CU ION ILIESCU SI ADRIAN NASTASE,SIGUR,NU NE SPUNE CUM IL CONSILIAZA TNARA DACIANA ,cum si la ce cazne ii supune neuronul de vita dresata,si nici despre POVESTILE RASPOPITULUI SIRBU-TATA-SOCRU NU NE SPUNE DEOCAMDATA NIMIC.
Asa ca-cei doi comici ridicoli-PONTA SI OFILITUL CRIN sunt doi luzeri,crescuti,educati,instruiti-LA SCOALA ROMANEASCA DE POLITICA,CARE SCOATE PE BANDA RULANTA DOBITOCI.
mi-e scirba de asemenea jeguri,de asemenea sugaci,oportunisti,care se agata de surtucul de la hainele celor care in viata au dovedit ca sunt EXPRESIA RAULUI-HUOOOOOOOOOOOOOOOO si bagati-va mintile in cap,cei care incercati diverse tehnici de a-l promova pe acest ANIMAL DRESAT........

Anonim spunea...

Trăim şi vedem!
:))))))))))))))

Anonim spunea...

....dar vezi că totdeauna am fost cobe şi am avut gura spurcată!

FRANK ZAPA[KING] spunea...

Iii fi tu cobe-dar,aiasta nu SE POATE'

daca l-ai fi vazut la CLUJ,cum statea cumintzel intr-un colt cind IOAN RUS,il dresa explicindu-i de ce ,EL MICUL FUTILESCU E O CURVA POLITICA,INVENTATA DE CURVELE BATRINE POLITICE,care au inteles ca imaginea lor e terfelita definitiv , ca, PT EI FIRMANUL DE PRESEDINTE AL ROM ESTE INTERZIS,ai gindi in aceiasi termeni,LOGICI ca si mine.
in rest..............posibile scenarii-

Anonim spunea...

Mie-mi convine un singur lucru: PNL şi-a început călătoria spre groapa de gunoi a istoriei!
E greu să-ţi explic mecanismul, dar vezi că undeva la arhivă există o explicaţie a mea: Lumea, Europa s-a săturat de tot felul de partide şi partiduleţe balama! Ordinul este clar: dreaptă şi stângă! Gata cu vrăjeala!
Într-un singur caz nu vom avea guvernare PSD: dacă Vasile Blaga va fi dat afară din conducerea PDL şi DACĂ MARINARUL VA CREDE DE CUVIINŢĂ CĂ PDL MAI MERITĂ SĂ RĂMÂNĂ LA GUVERNARE!( tind să cred că nu va crede de cuviinţă acest lucru).
Tango!......surprize, surprize

Stefanya spunea...

Liniste!Barfitorilor!Lasati-l pe PONTA in pace ca va rup gatul!

Anonim spunea...

Nu contest ceea ce spui tu! Dar nu uita un lucru ARE CARACTER DE PROCUROR! TE LASĂ SĂ SPUI CE VREI TU ŞI CÂND ÎI VINE LA ÎNDEMÂNĂ PAC TE EXECUTĂ!
Acum vorbim de viitoarea guvernare (care poate fi "anticipată") şi de PEDEPSIREA lui Patriciu!NU VORBIM DE VIITORUL PREŞEDINTE!

Anonim spunea...

Ho nebuno ce ai? Rupe-i gâtul lui Zapa nu mie! Huoooooooo!

Stefanya spunea...

Am inebunit rau de tot bre si sunt pusa pe rele....cine ma supara ii dau na-na!Ma facusi nebuna?Tu esti un sonat si un turnator!Pricepusi?

Stefanya spunea...

Bre eu nu sunt nebuna ci din contra incerc sa ma pregatesc mental si sa fiu sigura ca nu mi se poate intampla nimic....azi trebuia da dau o declaratie si nu am dat-o...de ce oare?ce mi se pregateste oare?

Anonim spunea...

O partidă de sex nebunăăăăăăă!

Stefanya spunea...

Aha vreau sex...dar sex nebun si sa fie in grup!Pricepusi?In grup sa fie....

Anonim spunea...

Turnător sunt! Doar că io torn pe gât, nu la poliţie ca Vântu!

Anonim spunea...

Sex în grup? Se rezolvă! Dau telefon să te bage 24 de ore pe arestul comun?....au şi cătuşe şi bulane....

Anonim spunea...

:)))))

Stefanya spunea...

Uite ce prieten bun am.....nu stiam ca esti asa de saritor.....mersic ,esti un dragut!

Anonim spunea...

Las ca stiu ca mi se pregateste un mandat de arestare.....sa fiu cercetata in stare de arest!Dar scap eu si de asta....ii rup in 2 pe toti pentru acest'' dosar fabricat''!

Anonim spunea...

Am vazut firul evenimintelor care ma face sa spun ca acuzatia a fost fabricată special “pentru cazuri de forţă majoră” pentru a fi inlaturata...acest dosar are multe puncte nevralgice....azi am dracii multi asa ca cine ma supara il F--!

Anonim spunea...

Păi vino până la Bucureşti şi te inervez io!
hihihi

Stefanya spunea...

Ce sa fac bre io la Bucuresti?Io nu stiu cum se ajunge acolo....daca o ieu nitelus pe marginea cai ferate....ajung pana luni?

Anonim spunea...

Dacă o iei doar "niţeluş" ajungi! Dacă însă o iei mai "multicel" e clar că o să întârzii! Oricum ai grijă şi vezi cum "o iei pe marginea căii ferate" ....să nu nimereşti dracu' cu curu-n spini sau în urzici!
hihihi

Anonim spunea...

A nimerit orbul Brăila, cum dracu să nu nimereşti tu o ochelaristă Bucureştiul? E mareeeeeee bre! Are 6 sectoare!

Stefanya spunea...

Ete na ma urzic si eu un pic ca de mult tare nu ma urzicasi!

Stefanya spunea...

Upsss.....vorbeste Oana Stanciulescu pe REALITATEA tv!

Stefanya spunea...

Waw e mare tare....io in care trebe sa nimeresc?

Anonim spunea...

Începe cu aia tare şi termină cu aia mare! Tu ai chef de miştouri?
:))))))))

Stefanya spunea...

Gata m-am cumintit...

Anonim spunea...

Conform caracteristicilor fundamentale pe care le impune profesia de Procuror pe care o are, dl. Victor Ponta trebuie sa fie logic, pragmatic si sa condamne ferm atacul la persoana! Ca urmare, dl. Ponta nu trebuie sa intre in jocul ‘’atac la persoana’’ Presedintelui Romaniei Traian Basescu! Pentru expresia “ideea suspendarii din functie ... este excelentă dacă vrem să-l aducem din nou la viaţă pe Băsescu", il salut pe Presedintele PSD Victor Ponta, deoarece dovedeste ca este logic si pragmatic!

Domnule Ponta ati spus cu toata convingerea ca veti face ALT GEN DE POLITICA! Incepeti cu noua politica a respectarii Presedintelui Romaniei, a respectarii celei mai inalte functii in stat ... si va voi respecta si veti fi respectat de foarte multi! Ganditi-va ce ati simti, considera si ce ati putea face daca ati fi Presedintele Romaniei, iar Opozitia ar functiona numai ca sa va demita! Atacati si luptati pentru un crez, pentru o solutie in beneficiul tarii, dar amintiti-va ca cei pe care ii reprezinta PSD sunt doar 1/3 din populatia tarii, restul avand interese diferite! Separati ‘’dreapta’’ de ‘’stanga’’, deoarece este o coalitie gen struto – camila ... dar lucrati in consens, pentru binele tarii! Confruntarea telefonica de zilele trecute a fost jenanta, nu s-a putut numi confruntare si asta au simtit si cei din emisie! Nu faceti iar coalitie numai din dorinta de a-l demite pe Presedintele Basescu! Spun din nou, respectati Presedintele Romaniei, respectati Institutia Prezidentiala deoarece suntem singura tara din lume in care Presedintele este amenintat in continuu! Puneti pe o hartie calitatile si defectele Presedintelui Traian Basescu, iar alaturi puneti calitatile si defectele dumneavoastra si/sau ale altor politicieni! Procedati identic cu realizarile si esecurile!

Daca dl. Antonescu isi imagineaza ca-i poate spune ‘’PA!’’ politicianului Traian Basescu ... chiar ca face ‘’scenarii din poveşti nemuritoare ... scenarii ştiinţifico – fantastice’’! Dle Antonescu, va reamintesc faptul ca marele analist politic, dl. Iosif Boda, v-a spus in fata ca regreta ca v-a votat! Si v-a atras si atentia sa nu mai folositi expresii de genul ‘’nu suntem slugoii lui Basescu!’’, domnule intelectual Crin Antonescu!

AEQVITAS – zeita dreptatii si echitatii la romani, este reprezentata printr-o femeie cu o balanta si un sceptru (sau cornul abundentei) in mani.

cercetashul

Arhivă blog