12.07.2010

Bicicleta şi Adevărul!

Deocamdată postez un filmuleţ, pe care doresc să-l vizionaţi şi apoi să judecaţi şi să comentaţi! Eu nu comentez decât atât:

REALITATEA NU REFLECTĂ REALITATEA!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Am refăcut postarea!

Anonim spunea...

Dap
Era fişierul virusat şi a trebuit să-l şterg! Acum merge!

lulu spunea...

Revin si spun, Elena Udrea a intrat in direct la RTV-in emisiunea Corinei Dragotescu, sa explice in ce context a donat acea bicicleta, invitatii au ascultat, dar dupa ce s-a terminat interventia Elenei, au tocat tot cum a vrut politica interna a postului. Am ascultat atenta sa vad daca cineva totusi are puterea de a fi corect. NIMENI.
Si cu pantofii a explicat, dar tot degeaba! Avem o mare problema cu media sunt pusi pe a desfiinta politic doua persoane cheie: dl Basescu si Elena Udrea, ce e de facut?

Anonim spunea...

Ceva extrem de simplu:
Arestarea şi judecarea ăn stare de arest a celor două lepre, Dinu Patriciu şi Sorin Ovidiu Vântu!
Arestare lor va genera o undă de şoc ce se va propaga şi în sus şi în jos! Mai este un aspect: Din ce în ce mai mult se conturează faptul că Vasile Blaga se află sub influenţa unuia din cei doi mai sus enunţaţi! De aceea Vasile Blaga trebuie ejectat de la minister şi de la conducerea partidului!

Freddye spunea...

@ LULU

"ce e de facut?"

Propun sa stam cu bratele in "X" si sa ne stricam de ras ,privind cum cei doi se dau pe toboganul modrogan..Cat despre tataie ,mi-a placut cand i-a zis ELENEI sa stea dreapta ,al naibii pishiker cu hormonii lui cu tot..Ii dedic o oarece chestie :

-Daca ninge,daca ploua
nea”Caisa se alese
Cu o bicicleta noua
Chel fiind si cu tichie
Si de foame o sa-i tie”
Fie primit..!!-

lulu spunea...

Hihihihi, pai si tu mare figura imi esti! Mda om sta noi cu manutele in x cum ne recomanzi, si? Mai departe ce facem ca ne vom plicitisi de atata stat asa, amortim hihihi! Da, simpatic batranul!

Anonim spunea...

Ca să nu amorţiţi FRECAŢI-O! ...p-a voastră dac-aveţi, p-a altora dacă nu aveţi!
Hihihi....bună dimineaţa Românie!

PS Bărbat adevărat tătăiţul! Mic, mic dar aţi auzit cum spunea c-a cârpit-o pe nevastă-sa?
Hihihi

Arhivă blog