13.07.2010

Flash.

Marean a lu' Vanghele
îşi face blog şi candedează la
Premăria Capitalei!

Pe cât puneţi pariu
că dacă candidează la primărie,
MAREAN VANGHELIE CÂŞTIGĂ DETAŞAT?

........hihihi.

10 comentarii:

Stefanya spunea...

Ete na acu aflasi vestea asta......eu o stiam de vineri!O sa faca si unele schimbari in viata lui...

Stefanya spunea...

Eu sincer ii urez mult succes si multe multumiri pentru ajutorul dat comunelor ASAU si PALANCA....din pacate comuna mea nu a putut-o ajuta din cauza culorii politice....

Stefanya spunea...

Vanghelie a mai spus ca el, spre deosebire de alti politicieni care le cenzureaza comentariile cititorilor, el le va da posibilitatea sa isi spuna parerea atat despre el, cat si despre ceilalti colegi.

Stefanya spunea...

Sunt curioasa daca se va tine de cuvant....schimbarea masinii de 100.000 euro pe o dacia si culoarea parului...care a declarat ca o va schimba daca va candida....

Stefanya spunea...

Marian Vanghelie a mai spus ca are in plan ca in maximum un an, toate marile parcuri din sectorul 5 din Bucuresti sa dispuna de retea de hot-spot-uri, pentru ca tinerii care doresc sa se conecteze la Internet sa o poata face gratuit de pe banca din parc....sper sa se tina de cuvant si cu aceasta promisiune si acel blog care se va numi "Parerea lui Vanghelie" sa fie cel mai citit!

Anonim spunea...

CRIN ANTONESCU si VICTOR PONTA se vor confrunta azi pe REALITATEA tv la emisiune ORA DE FOC(ora 21:30)

Anonim spunea...

1. Vestea am aflat-o printre primii!
2. Ştiu exact ce schimbări o să facă în "viaţa" lui!
3. Această postare are ţintă fixă şi de fapt este o pisică neagră şi zburlită arătată unei jigodii!
4. Ai intrat vreodată într-o ogradă de a mea şi ai găsit paznic la poartă?
5. Se va ţine de cuvânt.
6. La asta cu parcurile este singura unde-l fut direct în bot! Să lase dracului parcurile şi să facă ceva cu dezăpezirea sectorului
JOS BLAGA!
:)))))))))

Ponta ştie ceea ce nu ştie Antonescu: ÎN ACTUALA SITUAŢIE NAŞPA ÎN CARE MAREA MASĂ DE ALEGĂTORI ESTE ZBURLITĂ RĂU DATORITĂ CRIZEI, ACEASTA SE VA ÎNDREPTA SPRE PSD! PNL SE DUCE LA FUND! Se pare că cineva şi-a dat seama de acest lucru şi încearcă schimbarea garniturii de şefi ai PNL-ului! Dacă Blaga, Antonescu şi oamenii lor vor rămân la şefia partidelor electoratul va migra puternic spre stânga! Dacă aceşti doi lideri de rahat nu vor fi schimbaţi, PSD-ul va câştiga alegerile cu un scor de maidan!
JOS BLAGA!DE ANTONESCU MĂ DOARE-N BAŞCHEŢI!
:)))))))))

Chiar dacă Traian Băsescu va reuşi să redreseze situaţia ţării (ŞI VA REUŞI!), o mare parte a alegătorilor PDL nu vor mai vota actuala garnitură datorită banditului de Blaga!
Jos Blaga!
:)))))))))

PS Ete-te a dracu PSD-istă ce-i turuiră tastele când aduse-i vorba de Marean!
Hihihi....JOS BLAGA!

Stefanya spunea...

JOS BLAGA!

Anonim spunea...

Vreau sa felicit ANAF pentru faptul ca au solicitat expertiza tehnica de la FMI!

In afara de faptul ca expertii FMI au cunostinte mult mai avansate, opiniile si concluziile acestora vor fi mult mai usor acceptate in Romania, decat daca ar fi venit de la cineva din ANAF sau din tara!

Oricum, consider ca pretul auditului va fi mult mai mic decat pierderile care sunt inregistrate in prezent! Si de multe ori, problemele se datoreaza nestiintei, nu numai relei intentii!

Ar fi foarte util sa se procedeze la fel si in alte institutii!

cercetashul

PS. Reamintesc ca am experienta auditurilor interne si externe, asa ca ...

ghita1964 spunea...

Sus Blaga!(În ţeapă!)

Arhivă blog