29.09.2010

Mircea Bozan

Neamţul ăsta este unul care la scandalul cu Piaţa Universităţii şi-a furat-o rău de la Gelu Voican. Neamţul ăsta nu vorbeşte nici de la gazeta de perete şi nici cum vorbesc mulţi dintre jurnaliştii de astăzi, jurnalişti care au impresia că presa se face conform algoritmului : " click copy de pe Hot News, click paste la gazetă! Nu este jurnalist dar atunci când deschide gura sau pune degetul pe tastă, ciulesc urechile sau belesc ochii cât cepele. Citiţi şi voi. Citiţi şi judecaţi!

Dragilor,
Astazi, am mai primit cateva informatii deosebit de importante prin gravitatea acestora.S-a constituit un fond financiar pentru finantarea manifestatiilor si plata unor grupuri pregatite la actiuni de maxima violenta. Au fost “donate” sume importante din partea multor lideri PSD- “baronii” carora li s-a promis accessul la fondurile statului daca se reuseste lovitura de stat violent si uitarea trecutului lor… Politia, o alta stire, datorita situatiei care intern “este in fierbere” dupa actiunea de la Cotroceni, sunt cca 60% simpatizanti PSD dar si “voluntari” care vor folosi armamentul “din dotare” in sprijinul pucistilor PSD.
Se manifesta o organizare suspecta si in cateva orase din Moldova si centrul tarii despre care am primit de asemenea informatii ieri seara.
Nu va pot da nume de unde provin aceste informatii interne, dar am primit o confirmare de la un amic, jurnalist la DPA ca au sosit doua stiri la BND despre activitati suspecte care se pregatesc in Romania, iar politicienii germane sunt cu ochii in patru. Basescu are sprijinul european, politica legii pensiilor promovata de acesta fiind in studiu la Berlin, Paris, Londra si Roma. Este considerata una dintre cele mai curajoase actiuni din EU, in actuala conjunctura mondiala. Si mai stiu ca s-au deplasat la Bucuresti astazi zece jurnalisti care vor urmari cu mare atentie desfasurarea evenimentelor.
Am comunicat jurnalistului de la DPA continutul declaratiei data la Romania Libera de catre fostul militian-revolutionar, iar acestia au preluat-o cu seriozitate maxima si au deschis dosarul de stiri Romania, Octombrie 2010. Astfel, se stie precis ca cele doua partide care au instigat la violente, inclusiv la folosirea armei, sunt PSD, PC si PNL. Daca va fi necesar si lumea va iesi din nou pe strazi contra-manifestand atunci aceste trei partide vor trebui interzise. Precum cele de orientare nazista din Europa. Vantu a oferit 10 milioane de euro pentru plata demonstrantilor. Iar magistratii sunt pregatiti sa actioneze la comanda lui Ponta.
Aceste partide sunt sustinute de serviciile secrete sovietice. Afirmatie grava, dar sunt stiri in acest sens care vin de la Chisinau. Doamne Ajuta poporul sa nu se ajunga prea departe. Deschideti ochii populatiei despre cele ce urmaresc aceste partide, despre cine se afla in spatele acestor actiuni care promoveaza razboiul civil. Pericolul nu mai vine din partea maghiarilor, ci din randul nostru. Al romanilor de doi lei. Sau poate mai ieftini. Istoria ne va aseza acolo unde meritam daca lovitura de stat va avea “sprijin popular".

Niciun comentariu: